Evernote nedir, nasıl kullanılır, kullanımı resimli anlatım

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Evernote nedir, nasıl kullanılır ve ne işe yarar

Evernote zeki (akıllıl) telefonunuzda kullanabileceğiniz en iyi not uygulamalarından biridir Akıllı telefonlar yaygınlaştıkca not defterleri ve benzeri araclar kullanım dışı kalmaya başladı Bunun nedeni ise insanlar artık telefonlarındaki not uygulamalarıyla istedikleri her şekilde notlar alabiliyor

Not uygulamaları bir suredir uzerinde yoğunlaşılan bir konu oldu İnsanların en cok indirdiği uygulamalar arasında yer alan not uygulamaları Android ve iOS cihazlarda cok gelişmiş versiyonlarıyla karşımıza cıkıyor

imagesevernotenedirnasilkullanilirkullanimiresimlianlatim5ad8d88408424

Bu program ile notlar alabilmenizin cok ceşitli yolları bulunuyor Evernote kullanışlı bir ara yuze sahip Ust sol koşeden odaklı idare edilen uygulama kamera seceneği de bulunduruyor Kamera ile cektiğiniz bir goruntunun ya da haritanın uzerinde notlar alabilmenize olanak sağlıyor

imagesevernotenedirnasilkullanilirkullanimiresimlianlatim5ad8d8852029e

Ek olarak da Evernoteda ses kaydı ya da video kaydı da saklayabiliyorsunuz Notlarınızı istediğiniz şekilde sosyal paylaşım sitelerinde paylaşabiliyorsunuz Evernoteu indirmekte tereddut yaşıyorsanız, bu ucretsiz uygulamayı indirdiğinize pişman olmayacağınızı soyleyebilirim

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt