Eziler Mustafa Kaçmaz İlköğretim Okulu Bilgileri Güney Denizli

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Eziler Mustafa Kaçmaz İlköğretim Okulu Hakkında - Eziler Mustafa Kaçmaz İlköğretim Okulu Tanıtım - Eziler Mustafa Kaçmaz İlköğretim Okulu Resimleri - Eziler Mustafa Kaçmaz İlköğretim Okulu İletişim

Eziler Mustafa Kaçmaz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okul 1934 yılında Eziler Köyü İlkokulu olarak açıldı.İlk bina tamamen halkın ayni ve nakdi çalışmalarıyla yapıldı.1974 yılına kadar eski binada ve ilave yapılan dersliklerde eğitim öğretim yapılırken 1975 yılında iki derslikli yeni bina (yukarıdaki bina),1979 yılında da 3 derslikli bir bina (ortadaki bina) devlet tarafından hizmete sokularak eğitim öğretime devam edilmiştir.

1982 yılında köye ortaokul açılmış 1984 yılına kadar kiralık binalarda eğitim öğretime devam edilmiş ve 1984 yılında şimdiki binamız (ana bina) orta okul için tek katlı olarak devlet tarafından yapılıp eğitim öğretime sunulmuştur.1992 yılına kadar ayrı ayrı olarak eğitim öğretime hizmet veren binalarımız 1992 yılında çıkarılan bir yasa ile 5+3 olarak İlköğretim çatısı altında birleştirilerek eğitim öğretime devam eden okulumuz 1998 yılında çıkarılan yasayla da 8 yıllık zorunlu ilköğretim okuluna dönüştürülen okulumuzun ismi Eziler Kasabası İlköğretim Okuluna dönüştürülmüştü.2001 yılında kasabamız hayırseverlerinden Mustafa KAÇMAZ’ ın üst katına yaptığı 5 ilave derslikten sonra 2001 yılında okulumuzun ismi EZİLER MUSTAFA KAÇMAZ İLKÖĞRETİM OKULU olarak değiştirilmiş ve aynı adla eğitim öğretime devam etmektedir.

Eziler Mustafa Kaçmaz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Güney
Okulun Telefonu: (258) 459 11 51
Okulun Faksı: (258) 459 11 51
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulun E-Posta Adresi: 248238@meb.gov.tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Eziler Mustafa Kaçmaz İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt