theking
Yeni Üye
Makale Başlıkları Hide
-
Facebook Dondurmak İçin Ne Yapmalıyım?
-
Facebook hesabımı ne kadar süreyle dondurabilirim?
-
Dondurduğum Facebook hesabımı nasıl tekrar aktifleştirebilirim?
-
Facebook hesabımı dondurduğumda ne olur?
-
Dondurduğum Facebook hesabıma başka kişiler erişebilir mi?
-
Facebook hesabımı dondurduğumda arkadaşlarım ne görür?
-
Dondurduğum Facebook hesabımı silmek istiyorum, ne yapmalıyım?
-
Facebook hesabımı dondurduğumda grup üyeliğim devam eder mi?
-
Facebook hesabımı dondurduğumda etiketlenmeler devam eder mi?
-
Dondurduğum Facebook hesabımla oturum açmam mümkün mü?
-
Facebook hesabımı dondurduğumda sayfalarım etkilenir mi?
-
Dondurduğum Facebook hesabıma başka bir cihazdan giriş yapabilir miyim?
-
Facebook hesabımı dondurduğumda reklamlar devam eder mi?
-
Dondurduğum Facebook hesabımı başkası aktifleştirebilir mi?
-
Facebook hesabımı dondurduğumda fotoğraflarım silinir mi?
-
Dondurduğum Facebook hesabıma başka kişiler mesaj gönderebilir mi?
-
Facebook hesabımı dondurduğumda etkinliklerim devam eder mi?
-
Dondurduğum Facebook hesabıma başka kişiler arkadaşlık isteği gönderebilir mi?
-
Facebook hesabımı dondurduğumda beğenilerim ve yorumlarım görünür mü?
-
Sevdiklerinle paylaşmayı unutma !
Facebook hesabınızı dondurmak için öncelikle Facebook ayarlarını ziyaret etmelisiniz. Ardından Hesap Ayarları bölümüne girerek dondurma seçeneğini bulun. Dondurma işlemi için gerekli olan adımları takip edin ve istediğiniz süreyi belirleyin. Hesabınızı dondurduğunuzda, profiliniz ve paylaşımlarınız geçici olarak gizlenir. Facebook hesabınızı tekrar aktif hale getirmek istediğinizde ise giriş yapmanız yeterli olacaktır. Bu süre zarfında Facebook arkadaşlarınız sizinle iletişim kuramaz, ancak mesajlarınızı alabilirsiniz. Hesabınızı dondurma işlemi, hesabınızı tamamen silmekten farklıdır, bu nedenle verileriniz korunur.
İçindekiler
Facebook hesabınızı dondurmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 1: Facebook hesabınıza giriş yapın.
Adım 2: Ayarlar ve Gizlilik menüsüne gidin.
Adım 3: Hesap Ayarları’nı seçin.
Adım 4: Hesap Bilgileri bölümüne gidin.
Adım 5: “Hesabı Dondur” seçeneğini bulun ve tıklayın.
Adım 6: Açılan pencerede “Hesabımı Dondur” butonuna tıklayın.
Adım 7: Facebook hesabınız başarıyla dondurulmuştur.
Facebook hesabınızı istediğiniz süreyle dondurabilirsiniz. Dondurma süresi boyunca hesabınız geçici olarak kullanılamaz ve profiliniz gizlenir. Dondurma süresi sona erdiğinde hesabınız otomatik olarak aktifleşir.
Facebook hesabınızı tekrar aktifleştirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 6: Açılan pencerede “Hesabımı Aktifleştir” butonuna tıklayın.
Adım 7: Facebook hesabınız tekrar aktif hale gelecektir.
Facebook hesabınızı dondurduğunuzda aşağıdaki durumlar gerçekleşir:
Profiliniz gizlenir: Hesabınız dondurulduğunda profiliniz diğer kullanıcılar tarafından görüntülenemez.
Aktiviteleriniz durur: Dondurma süresince paylaşım yapamaz, beğeni yapamaz veya yorum yapamazsınız.
Bildirimler alamazsınız: Hesabınız dondurulduğunda bildirimler alamazsınız.
Mesajlaşma devam eder: Dondurma süresince arkadaşlarınızla mesajlaşmaya devam edebilirsiniz.
Hayır, dondurduğunuz Facebook hesabınıza başka kişiler erişemez. Hesabınız dondurulduğunda profiliniz gizlenir ve sadece siz tekrar aktifleştirebilirsiniz.
Facebook hesabınızı dondurduğunuzda arkadaşlarınız profilinizi göremez. Hesabınız dondurulduğunda profiliniz gizlenir ve arkadaşlarınız sizi bulamaz veya etkileşimde bulunamaz.
Facebook hesabınızı silmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 5: “Hesabı Sil” seçeneğini bulun ve tıklayın.
Adım 6: Açılan pencerede “Hesabımı Sil” butonuna tıklayın.
Adım 7: Hesabınız kalıcı olarak silinecektir.
Evet, Facebook hesabınızı dondurduğunuzda grup üyeliğiniz devam eder. Ancak dondurma süresince gruplara katılamaz, paylaşım yapamaz veya etkileşimde bulunamazsınız.
Evet, Facebook hesabınızı dondurduğunuzda etiketlenmeler devam eder. Ancak dondurma süresince etiketlendiğiniz gönderilere yanıt veremez veya etkileşimde bulunamazsınız.
Hayır, dondurduğunuz Facebook hesabınızla oturum açamazsınız. Hesabınız dondurulduğunda geçici olarak kullanılamaz ve oturum açma işlemi gerçekleştirilemez.
Evet, Facebook hesabınızı dondurduğunuzda yönettiğiniz sayfalar etkilenebilir. Dondurma süresince sayfa yönetimi yapamaz veya paylaşım yapamazsınız.
Hayır, dondurduğunuz Facebook hesabınıza başka bir cihazdan giriş yapamazsınız. Hesabınız dondurulduğunda geçici olarak kullanılamaz ve giriş işlemi gerçekleştirilemez.
Evet, Facebook hesabınızı dondurduğunuzda reklamlar devam eder. Ancak dondurma süresince reklamlara tıklama veya etkileşimde bulunma işlemi gerçekleştiremezsiniz.
Hayır, dondurduğunuz Facebook hesabınızı sadece siz aktifleştirebilirsiniz. Hesabınız dondurulduğunda profiliniz gizlenir ve sadece siz tekrar aktif hale getirebilirsiniz.
Hayır, Facebook hesabınızı dondurduğunuzda fotoğraflarınız silinmez. Hesabınız dondurulduğunda profiliniz gizlenir ve fotoğraflarınız korunur.
Evet, dondurduğunuz Facebook hesabınıza başka kişiler mesaj gönderebilir. Hesabınız dondurulduğunda mesajlaşma özelliği devam eder ve arkadaşlarınız size mesaj gönderebilir.
Hayır, Facebook hesabınızı dondurduğunuzda etkinlikleriniz devam etmez. Dondurma süresince etkinlik oluşturamaz veya etkinliklere katılamazsınız.
Hayır, dondurduğunuz Facebook hesabına başka kişiler arkadaşlık isteği gönderemez. Hesabınız dondurulduğunda profiliniz gizlenir ve arkadaşlık isteği alamazsınız.
Hayır, Facebook hesabınızı dondurduğunuzda beğenileriniz ve yorumlarınız görünmez. Hesabınız dondurulduğunda profiliniz gizlenir ve beğenileriniz ile yorumlarınız başkaları tarafından görüntülenemez.
Facebook hesabınızı dondurmak için hesap ayarlarına girin.
Facebook hesabınızı dondurmak istediğinizi belirtin.
Facebook hesabınızı dondurduktan sonra oturum açamazsınız.
Facebook hesabınızı dondurmanız diğer kullanıcılara görünmez olur.
Facebook hesabınızı dondurduğunuzda bildirimler almayı durdurursunuz.
Facebook hesabınızı dondurmak için öncelikle Facebook ayarlarını ziyaret etmelisiniz. Ardından Hesap Ayarları bölümüne girerek dondurma seçeneğini bulun. Dondurma işlemi için gerekli olan adımları takip edin ve istediğiniz süreyi belirleyin. Hesabınızı dondurduğunuzda, profiliniz ve paylaşımlarınız geçici olarak gizlenir. Facebook hesabınızı tekrar aktif hale getirmek istediğinizde ise giriş yapmanız yeterli olacaktır. Bu süre zarfında Facebook arkadaşlarınız sizinle iletişim kuramaz, ancak mesajlarınızı alabilirsiniz. Hesabınızı dondurma işlemi, hesabınızı tamamen silmekten farklıdır, bu nedenle verileriniz korunur.
İçindekiler
Facebook hesabınızı dondurmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:Adım 1: Facebook hesabınıza giriş yapın.
Adım 6: Açılan pencerede “Hesabımı Dondur” butonuna tıklayın.
Adım 7: Facebook hesabınız başarıyla dondurulmuştur.
Facebook hesabımı ne kadar süreyle dondurabilirim?
Facebook hesabınızı istediğiniz süreyle dondurabilirsiniz. Dondurma süresi boyunca hesabınız geçici olarak kullanılamaz ve profiliniz gizlenir. Dondurma süresi sona erdiğinde hesabınız otomatik olarak aktifleşir.
Dondurduğum Facebook hesabımı nasıl tekrar aktifleştirebilirim?
Facebook hesabınızı tekrar aktifleştirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:Adım 1: Facebook hesabınıza giriş yapın.
Adım 6: Açılan pencerede “Hesabımı Aktifleştir” butonuna tıklayın.
Adım 7: Facebook hesabınız tekrar aktif hale gelecektir.
Facebook hesabımı dondurduğumda ne olur?
Facebook hesabınızı dondurduğunuzda aşağıdaki durumlar gerçekleşir:Profiliniz gizlenir: Hesabınız dondurulduğunda profiliniz diğer kullanıcılar tarafından görüntülenemez.
Aktiviteleriniz durur: Dondurma süresince paylaşım yapamaz, beğeni yapamaz veya yorum yapamazsınız.
Bildirimler alamazsınız: Hesabınız dondurulduğunda bildirimler alamazsınız.
Mesajlaşma devam eder: Dondurma süresince arkadaşlarınızla mesajlaşmaya devam edebilirsiniz.
Dondurduğum Facebook hesabıma başka kişiler erişebilir mi?
Hayır, dondurduğunuz Facebook hesabınıza başka kişiler erişemez. Hesabınız dondurulduğunda profiliniz gizlenir ve sadece siz tekrar aktifleştirebilirsiniz.
Facebook hesabımı dondurduğumda arkadaşlarım ne görür?
Facebook hesabınızı dondurduğunuzda arkadaşlarınız profilinizi göremez. Hesabınız dondurulduğunda profiliniz gizlenir ve arkadaşlarınız sizi bulamaz veya etkileşimde bulunamaz.
Dondurduğum Facebook hesabımı silmek istiyorum, ne yapmalıyım?
Facebook hesabınızı silmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:Adım 1: Facebook hesabınıza giriş yapın.
Adım 5: “Hesabı Sil” seçeneğini bulun ve tıklayın.
Adım 6: Açılan pencerede “Hesabımı Sil” butonuna tıklayın.
Adım 7: Hesabınız kalıcı olarak silinecektir.
Facebook hesabımı dondurduğumda grup üyeliğim devam eder mi?
Evet, Facebook hesabınızı dondurduğunuzda grup üyeliğiniz devam eder. Ancak dondurma süresince gruplara katılamaz, paylaşım yapamaz veya etkileşimde bulunamazsınız.
Facebook hesabımı dondurduğumda etiketlenmeler devam eder mi?
Evet, Facebook hesabınızı dondurduğunuzda etiketlenmeler devam eder. Ancak dondurma süresince etiketlendiğiniz gönderilere yanıt veremez veya etkileşimde bulunamazsınız.
Dondurduğum Facebook hesabımla oturum açmam mümkün mü?
Hayır, dondurduğunuz Facebook hesabınızla oturum açamazsınız. Hesabınız dondurulduğunda geçici olarak kullanılamaz ve oturum açma işlemi gerçekleştirilemez.
Facebook hesabımı dondurduğumda sayfalarım etkilenir mi?
Evet, Facebook hesabınızı dondurduğunuzda yönettiğiniz sayfalar etkilenebilir. Dondurma süresince sayfa yönetimi yapamaz veya paylaşım yapamazsınız.
Dondurduğum Facebook hesabıma başka bir cihazdan giriş yapabilir miyim?
Hayır, dondurduğunuz Facebook hesabınıza başka bir cihazdan giriş yapamazsınız. Hesabınız dondurulduğunda geçici olarak kullanılamaz ve giriş işlemi gerçekleştirilemez.
Facebook hesabımı dondurduğumda reklamlar devam eder mi?
Evet, Facebook hesabınızı dondurduğunuzda reklamlar devam eder. Ancak dondurma süresince reklamlara tıklama veya etkileşimde bulunma işlemi gerçekleştiremezsiniz.
Dondurduğum Facebook hesabımı başkası aktifleştirebilir mi?
Hayır, dondurduğunuz Facebook hesabınızı sadece siz aktifleştirebilirsiniz. Hesabınız dondurulduğunda profiliniz gizlenir ve sadece siz tekrar aktif hale getirebilirsiniz.
Facebook hesabımı dondurduğumda fotoğraflarım silinir mi?
Hayır, Facebook hesabınızı dondurduğunuzda fotoğraflarınız silinmez. Hesabınız dondurulduğunda profiliniz gizlenir ve fotoğraflarınız korunur.
Dondurduğum Facebook hesabıma başka kişiler mesaj gönderebilir mi?
Evet, dondurduğunuz Facebook hesabınıza başka kişiler mesaj gönderebilir. Hesabınız dondurulduğunda mesajlaşma özelliği devam eder ve arkadaşlarınız size mesaj gönderebilir.
Facebook hesabımı dondurduğumda etkinliklerim devam eder mi?
Hayır, Facebook hesabınızı dondurduğunuzda etkinlikleriniz devam etmez. Dondurma süresince etkinlik oluşturamaz veya etkinliklere katılamazsınız.
Dondurduğum Facebook hesabıma başka kişiler arkadaşlık isteği gönderebilir mi?
Hayır, dondurduğunuz Facebook hesabına başka kişiler arkadaşlık isteği gönderemez. Hesabınız dondurulduğunda profiliniz gizlenir ve arkadaşlık isteği alamazsınız.
Facebook hesabımı dondurduğumda beğenilerim ve yorumlarım görünür mü?
Hayır, Facebook hesabınızı dondurduğunuzda beğenileriniz ve yorumlarınız görünmez. Hesabınız dondurulduğunda profiliniz gizlenir ve beğenileriniz ile yorumlarınız başkaları tarafından görüntülenemez.
Facebook dondurmak için hesabınızı geçici olarak devre dışı bırakabilirsiniz. |
Donma işlemi sonrasında Facebook hesabınızı tekrar aktif hale getirebilirsiniz. |
Donma işlemi sırasında Facebook hesabınız görünmez hale gelir. |
Donma işlemi sonrasında Facebook hesabınızdaki bilgiler ve fotoğraflar korunur. |
Donma işlemi için Facebook hesabınızın ayarlar bölümünü kullanabilirsiniz. |
Facebook hesabınızı dondurmak için hesap ayarlarına girin.
Facebook hesabınızı dondurmak istediğinizi belirtin.
Facebook hesabınızı dondurduktan sonra oturum açamazsınız.
Facebook hesabınızı dondurmanız diğer kullanıcılara görünmez olur.
Facebook hesabınızı dondurduğunuzda bildirimler almayı durdurursunuz.