theking
Yeni Üye
Makale Başlıkları Hide
-
Facebook Hesabımı Nasıl Dondura Bilirim?
-
Facebook Hesabımı Dondurduktan Sonra Ne Olur?
-
Hesabımı Dondurduktan Sonra Verilerim Silinir mi?
-
Dondurulan Facebook Hesabını Nasıl Aktive Edebilirim?
-
Facebook Hesabımı Dondurduğumda Mesajlarım Ne Olur?
-
Facebook Hesabımı Dondurduğumda Arkadaşlarım Beni Bulabilir mi?
-
Dondurulan Facebook Hesabı Ne Kadar Süreyle Aktif Olmayabilir?
-
Facebook Hesabımı Dondurduğumda Etkinliklere Katılamaz mıyım?
-
Facebook Hesabımı Dondurduğumda Bildirimlerimi Alabilir miyim?
-
Hesabımı Dondurduğumda Arkadaşlarımın Paylaşımlarını Görebilir miyim?
-
Facebook Hesabımı Dondurduğumda Gruplara Katılabilir miyim?
-
Facebook Hesabımı Dondurduğumda Paylaşımlarımı Geri Alabilir miyim?
-
Dondurulan Facebook Hesabı Ne Kadar Süreyle Aktive Edilemez?
-
Facebook Hesabımı Dondurduğumda Arkadaşlarımın Paylaşımlarını Beğenebilir miyim?
-
Hesabımı Dondurduğumda Facebook Messenger’ı Kullanabilir miyim?
-
Facebook Hesabımı Dondurduğumda Fotoğraflarım Silinir mi?
-
Dondurulan Facebook Hesabını Nasıl Silerim?
-
Facebook Hesabımı Dondurduğumda Canlı Yayın Yapabilir miyim?
-
Hesabımı Dondurduğumda Arkadaşlarım Beni Etiketleyebilir mi?
-
Facebook Hesabımı Dondurduğumda Canlı Yayınları İzleyebilir miyim?
-
Facebook hesabınızı dondurmak istiyorsanız, Facebook Hesabımı Nasıl Dondura Bilirim? sorusunun cevabını arıyorsanız, işte size basit bir rehber. İlk olarak, Facebook hesabınıza giriş yapın ve sağ üst köşedeki ok simgesine tıklayın. Ardından, Ayarlar seçeneğini seçin ve Hesap Ayarları’nı bulun. Burada, Hesap Ayarları’nın altında “Güvenlik” seçeneğini bulacaksınız. Güvenlik seçeneğine tıklayın ve “Hesabı Dondur” seçeneğini bulun. Hesabınızı dondurmak için bu seçeneği seçin ve talimatları izleyin. Hesabınız dondurulduğunda, profiliniz ve içeriğiniz gizlenecek, ancak hesabınızı yeniden etkinleştirebilirsiniz. Unutmayın, hesabınızı dondurduğunuzda arkadaşlarınız sizinle iletişim kuramaz ve paylaşımlarınız görüntülenemez.
İçindekiler
Facebook hesabınızı dondurmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Öncelikle Facebook hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Sağ üst köşede yer alan ok işaretine tıklayarak açılır menüyü görüntüleyin.
3. Adım: Açılır menüden “Ayarlar” seçeneğine tıklayın.
4. Adım: Sol tarafta yer alan menüden “Genel” bölümüne gidin.
5. Adım: “Hesap Bilgileri” başlığı altında yer alan “Hesabı Dondur” seçeneğine tıklayın.
6. Adım: “Hesabı Dondur” sayfasında, hesabınızı ne kadar süreyle dondurmak istediğinizi seçin (1 gün, 1 hafta, 1 ay vb.).
7. Adım: Seçtiğiniz süreyi onayladıktan sonra “Dondur” butonuna tıklayın.
8. Adım: Facebook hesabınız başarıyla donduruldu. Bu süre boyunca hesabınıza giriş yapamayacaksınız ve paylaşımlarınız görünmeyecektir.
Facebook hesabınızı dondurduktan sonra aşağıdaki durumlar geçerli olacaktır:
1. Paylaşımlarınız Görünmez Olur: Hesabınızı dondurduktan sonra, paylaştığınız gönderiler, fotoğraflar ve videolar diğer kullanıcılara görünmez hale gelir.
2. Arkadaşlarınız Sizi Bulamaz: Hesabınız dondurulduğunda, arkadaşlarınız sizi arayamaz, etiketleyemez veya mesaj gönderemez. Profiliniz gizlenir.
3. Bildirimler Almazsınız: Hesabınız dondurulduğunda, Facebook bildirimlerini alamazsınız. Ancak e-posta yoluyla gelen bildirimleri alabilirsiniz.
4. Gruplara ve Etkinliklere Katılamazsınız: Dondurulan hesaplar gruplara veya etkinliklere katılamaz, bu tür etkinlikleri göremez veya yorum yapamaz.
5. Hesabınız Aktif Hale Gelir: Dondurma süresi sona erdiğinde, hesabınız otomatik olarak aktif hale gelir ve tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz.
Facebook hesabınızı dondurduktan sonra verileriniz silinmez. Hesabınızı dondurduğunuzda, profil bilgileriniz, arkadaşlarınız, fotoğraflarınız ve paylaşımlarınız korunur. Ancak, hesabınızı tamamen silerseniz, tüm verileriniz kalıcı olarak silinir ve geri alınamaz.
Hesabınızı dondurduktan sonra tekrar aktive etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Facebook hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Hesabınızın dondurulduğunu bildiren bir uyarı mesajı alacaksınız. Bu mesajda “Hesabınızı Geri Yükle” seçeneğine tıklayın.
3. Adım: Hesabınızı geri yüklemek istediğinizi onaylamak için “Hesabı Geri Yükle” butonuna tıklayın.
4. Adım: Hesabınız başarıyla geri yüklendi. Artık Facebook’u kullanmaya devam edebilirsiniz.
Hesabınızı dondurduğunuzda, mesajlarınız diğer kullanıcılara görünmez hale gelir. Ancak mesajlarınız kaybolmaz, hesabınızı tekrar aktive ettiğinizde mesajlarınızı görebilirsiniz.
Hesabınızı dondurduğunuzda, arkadaşlarınız sizi arayamaz, etiketleyemez veya mesaj gönderemez. Profiliniz gizlenir ve arkadaşlarınız sizi bulamaz.
Facebook hesabınızı dondurduğunuzda, hesabınız belirlediğiniz süre boyunca aktif olmayacaktır. Dondurma süresi boyunca hesabınıza giriş yapamazsınız ve paylaşımlarınız görünmez olur. Dondurma süresi sona erdiğinde hesabınız otomatik olarak aktif hale gelir.
Hesabınız dondurulduğunda, gruplara ve etkinliklere katılamazsınız. Dondurulan hesaplar bu tür etkinlikleri göremez veya yorum yapamaz.
Hesabınız dondurulduğunda, Facebook bildirimlerini alamazsınız. Ancak e-posta yoluyla gelen bildirimleri alabilirsiniz.
Hesabınızı dondurduğunuzda, arkadaşlarınızın paylaşımlarını göremezsiniz. Hesabınızı tekrar aktive ettiğinizde arkadaşlarınızın paylaşımlarını görebilirsiniz.
Hesabınız dondurulduğunda gruplara katılamazsınız. Dondurulan hesaplar gruplara katılamaz veya grup içeriklerini göremez.
Hesabınızı dondurduğunuzda, paylaşımlarınızı geri alamazsınız. Dondurma süresi boyunca paylaşımlarınız diğer kullanıcılara görünmez olur.
Facebook hesabınızı dondurduktan sonra, belirlediğiniz süre boyunca hesabınızı aktive edemezsiniz. Dondurma süresi sona erdiğinde hesabınız otomatik olarak aktif hale gelir.
Hesabınızı dondurduğunuzda, arkadaşlarınızın paylaşımlarını beğenemezsiniz. Dondurulan hesaplar bu tür etkinlikleri gerçekleştiremez.
Hesabınızı dondurduğunuzda, Facebook Messenger’ı kullanmaya devam edebilirsiniz. Messenger hesabınızı dondurmanız, Facebook hesabınızı da otomatik olarak dondurmayacaktır.
Hesabınızı dondurduğunuzda, fotoğraflarınız silinmez. Hesabınızı dondurduğunuzda, fotoğraflarınız ve diğer medya içerikleriniz korunur.
Hesabınızı tamamen silmek isterseniz, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Facebook hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Ayarlar sayfasına gidin.
3. Adım: Sol tarafta yer alan menüden “Hesap Bilgileri” bölümüne gidin.
4. Adım: “Hesabı Sil ve Hesapla İlgili Bilgileri Sil” seçeneğine tıklayın.
5. Adım: “Devam Et” butonuna tıklayarak hesabınızı tamamen silin.
Hesabınızı dondurduğunuzda, canlı yayın yapamazsınız. Dondurulan hesaplar bu tür etkinlikleri gerçekleştiremez.
Hesabınızı dondurduğunuzda, arkadaşlarınız sizi etiketleyemez. Profiliniz gizlenir ve etiketleme işlemleri gerçekleştirilemez.
Hesabınızı dondurduğunuzda, canlı yayınları izleyemezsiniz. Dondurulan hesaplar bu tür etkinlikleri gerçekleştiremez veya izleyemez.
Hesap dondurma işlemi geçici bir durumdur.
Dondurulan hesap, beğeniler ve yorumlar alamaz.
Hesabınızı tekrar aktif hale getirmek için giriş yapmanız yeterlidir.
Hesap dondurma işlemi sırasında arkadaşlarınız size mesaj gönderemez.
Dondurulan hesap, profilinizdeki bilgileri korur.
İçindekiler
Facebook hesabınızı dondurmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:1. Adım: Öncelikle Facebook hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Sağ üst köşede yer alan ok işaretine tıklayarak açılır menüyü görüntüleyin.
3. Adım: Açılır menüden “Ayarlar” seçeneğine tıklayın.
4. Adım: Sol tarafta yer alan menüden “Genel” bölümüne gidin.
5. Adım: “Hesap Bilgileri” başlığı altında yer alan “Hesabı Dondur” seçeneğine tıklayın.
6. Adım: “Hesabı Dondur” sayfasında, hesabınızı ne kadar süreyle dondurmak istediğinizi seçin (1 gün, 1 hafta, 1 ay vb.).
7. Adım: Seçtiğiniz süreyi onayladıktan sonra “Dondur” butonuna tıklayın.
8. Adım: Facebook hesabınız başarıyla donduruldu. Bu süre boyunca hesabınıza giriş yapamayacaksınız ve paylaşımlarınız görünmeyecektir.
Facebook Hesabımı Dondurduktan Sonra Ne Olur?
Facebook hesabınızı dondurduktan sonra aşağıdaki durumlar geçerli olacaktır:1. Paylaşımlarınız Görünmez Olur: Hesabınızı dondurduktan sonra, paylaştığınız gönderiler, fotoğraflar ve videolar diğer kullanıcılara görünmez hale gelir.
2. Arkadaşlarınız Sizi Bulamaz: Hesabınız dondurulduğunda, arkadaşlarınız sizi arayamaz, etiketleyemez veya mesaj gönderemez. Profiliniz gizlenir.
3. Bildirimler Almazsınız: Hesabınız dondurulduğunda, Facebook bildirimlerini alamazsınız. Ancak e-posta yoluyla gelen bildirimleri alabilirsiniz.
4. Gruplara ve Etkinliklere Katılamazsınız: Dondurulan hesaplar gruplara veya etkinliklere katılamaz, bu tür etkinlikleri göremez veya yorum yapamaz.
5. Hesabınız Aktif Hale Gelir: Dondurma süresi sona erdiğinde, hesabınız otomatik olarak aktif hale gelir ve tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz.
Hesabımı Dondurduktan Sonra Verilerim Silinir mi?
Facebook hesabınızı dondurduktan sonra verileriniz silinmez. Hesabınızı dondurduğunuzda, profil bilgileriniz, arkadaşlarınız, fotoğraflarınız ve paylaşımlarınız korunur. Ancak, hesabınızı tamamen silerseniz, tüm verileriniz kalıcı olarak silinir ve geri alınamaz.
Dondurulan Facebook Hesabını Nasıl Aktive Edebilirim?
Hesabınızı dondurduktan sonra tekrar aktive etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:1. Adım: Facebook hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Hesabınızın dondurulduğunu bildiren bir uyarı mesajı alacaksınız. Bu mesajda “Hesabınızı Geri Yükle” seçeneğine tıklayın.
3. Adım: Hesabınızı geri yüklemek istediğinizi onaylamak için “Hesabı Geri Yükle” butonuna tıklayın.
4. Adım: Hesabınız başarıyla geri yüklendi. Artık Facebook’u kullanmaya devam edebilirsiniz.
Facebook Hesabımı Dondurduğumda Mesajlarım Ne Olur?
Hesabınızı dondurduğunuzda, mesajlarınız diğer kullanıcılara görünmez hale gelir. Ancak mesajlarınız kaybolmaz, hesabınızı tekrar aktive ettiğinizde mesajlarınızı görebilirsiniz.
Facebook Hesabımı Dondurduğumda Arkadaşlarım Beni Bulabilir mi?
Hesabınızı dondurduğunuzda, arkadaşlarınız sizi arayamaz, etiketleyemez veya mesaj gönderemez. Profiliniz gizlenir ve arkadaşlarınız sizi bulamaz.
Dondurulan Facebook Hesabı Ne Kadar Süreyle Aktif Olmayabilir?
Facebook hesabınızı dondurduğunuzda, hesabınız belirlediğiniz süre boyunca aktif olmayacaktır. Dondurma süresi boyunca hesabınıza giriş yapamazsınız ve paylaşımlarınız görünmez olur. Dondurma süresi sona erdiğinde hesabınız otomatik olarak aktif hale gelir.
Facebook Hesabımı Dondurduğumda Etkinliklere Katılamaz mıyım?
Hesabınız dondurulduğunda, gruplara ve etkinliklere katılamazsınız. Dondurulan hesaplar bu tür etkinlikleri göremez veya yorum yapamaz.
Facebook Hesabımı Dondurduğumda Bildirimlerimi Alabilir miyim?
Hesabınız dondurulduğunda, Facebook bildirimlerini alamazsınız. Ancak e-posta yoluyla gelen bildirimleri alabilirsiniz.
Hesabımı Dondurduğumda Arkadaşlarımın Paylaşımlarını Görebilir miyim?
Hesabınızı dondurduğunuzda, arkadaşlarınızın paylaşımlarını göremezsiniz. Hesabınızı tekrar aktive ettiğinizde arkadaşlarınızın paylaşımlarını görebilirsiniz.
Facebook Hesabımı Dondurduğumda Gruplara Katılabilir miyim?
Hesabınız dondurulduğunda gruplara katılamazsınız. Dondurulan hesaplar gruplara katılamaz veya grup içeriklerini göremez.
Facebook Hesabımı Dondurduğumda Paylaşımlarımı Geri Alabilir miyim?
Hesabınızı dondurduğunuzda, paylaşımlarınızı geri alamazsınız. Dondurma süresi boyunca paylaşımlarınız diğer kullanıcılara görünmez olur.
Dondurulan Facebook Hesabı Ne Kadar Süreyle Aktive Edilemez?
Facebook hesabınızı dondurduktan sonra, belirlediğiniz süre boyunca hesabınızı aktive edemezsiniz. Dondurma süresi sona erdiğinde hesabınız otomatik olarak aktif hale gelir.
Facebook Hesabımı Dondurduğumda Arkadaşlarımın Paylaşımlarını Beğenebilir miyim?
Hesabınızı dondurduğunuzda, arkadaşlarınızın paylaşımlarını beğenemezsiniz. Dondurulan hesaplar bu tür etkinlikleri gerçekleştiremez.
Hesabımı Dondurduğumda Facebook Messenger’ı Kullanabilir miyim?
Hesabınızı dondurduğunuzda, Facebook Messenger’ı kullanmaya devam edebilirsiniz. Messenger hesabınızı dondurmanız, Facebook hesabınızı da otomatik olarak dondurmayacaktır.
Facebook Hesabımı Dondurduğumda Fotoğraflarım Silinir mi?
Hesabınızı dondurduğunuzda, fotoğraflarınız silinmez. Hesabınızı dondurduğunuzda, fotoğraflarınız ve diğer medya içerikleriniz korunur.
Dondurulan Facebook Hesabını Nasıl Silerim?
Hesabınızı tamamen silmek isterseniz, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:1. Adım: Facebook hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Ayarlar sayfasına gidin.
3. Adım: Sol tarafta yer alan menüden “Hesap Bilgileri” bölümüne gidin.
4. Adım: “Hesabı Sil ve Hesapla İlgili Bilgileri Sil” seçeneğine tıklayın.
5. Adım: “Devam Et” butonuna tıklayarak hesabınızı tamamen silin.
Facebook Hesabımı Dondurduğumda Canlı Yayın Yapabilir miyim?
Hesabınızı dondurduğunuzda, canlı yayın yapamazsınız. Dondurulan hesaplar bu tür etkinlikleri gerçekleştiremez.
Hesabımı Dondurduğumda Arkadaşlarım Beni Etiketleyebilir mi?
Hesabınızı dondurduğunuzda, arkadaşlarınız sizi etiketleyemez. Profiliniz gizlenir ve etiketleme işlemleri gerçekleştirilemez.
Facebook Hesabımı Dondurduğumda Canlı Yayınları İzleyebilir miyim?
Hesabınızı dondurduğunuzda, canlı yayınları izleyemezsiniz. Dondurulan hesaplar bu tür etkinlikleri gerçekleştiremez veya izleyemez.
Facebook Hesabımı Nasıl Dondura Bilirim? |
Hesap ayarlarına girerek hesabınızı dondurabilirsiniz. |
Dondurulan hesap geçici olarak kullanılamaz ve görünmez olur. |
Dondurulan hesap, arkadaşlarınızın haber kaynağında görünmez. |
Dondurulan hesap, Facebook Messenger’da aktif olmaz. |
Dondurulan hesap, Facebook etkinliklerinde görünmez olur. |
Hesap dondurma işlemi geçici bir durumdur.
Dondurulan hesap, beğeniler ve yorumlar alamaz.
Hesabınızı tekrar aktif hale getirmek için giriş yapmanız yeterlidir.
Hesap dondurma işlemi sırasında arkadaşlarınız size mesaj gönderemez.
Dondurulan hesap, profilinizdeki bilgileri korur.