facebook neden acılmıyor 3 EyluL

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
57
Coin
256,936
bugun facebookda sorun mu var hem ağır acılıyor hemde sohbet bolumu pasif gozukuyor arkadaşlarımı goremiyorum

Cevap: facebook neden acılmıyor 3 EyluL

Eğer sorunuz bugun icin ise ben denedim ve Facebook acıldı herhangi bir sorun gorunmuyor Sizde sorun devam ediyor ise aşağıdaki bilgilerden yararlanabilirsiniz

Eğer Facebook girme problemi yaşıyorsanız Bu sorunun sadece kendinizde mi yoksa herkestemi olduğunu anlamak icin googlea facebook yazarak en son seceneğini secin Burada twitterda anlık olarak paylaşılan iletiler gorulmektedir

Burada facebook acılmıyor, girilmiyor gibi iletiler gorurseniz problem facebookta demektir Ama eğer bununla ilgili birşey goremediyseniz sorun sizde demektir Bir başka yontemde msnde arkadaşlarınıza sorarak oğrenebilirsiniz

Orneğin mozilla firefox ve google chrome gibi Bunlarda olmuyorsa cerezleri temizleyin Olmazsa format atın Hem bilgisayar hızlanır Hemde tum sitelere sorunsuz girebilirsiniz Bir de dns ayarlarınıza değişikli olabilir Olması gerek doğal sayıları bulun ve onları kaydedin

Eğer yinede girmiyorsa, bir arkadaşınıza sorun Facebook acıyor mu? sorusunu Veyahut, tunnel sitelerle girmeye calışın Eğer sorun sadece sizdeyse, tarayıcı cookie cerezlerini silin, DNS on belleğini temizleyin (Başlat Calıştır ipconfig flushdns komutu ile) Şayet yine giremiyorsanız, modeminizi baştan başlatın! Yine olmadı, CCleaner programıyla gereksiz şeyleri silin Yine mi olmadı sağlam bir format bunun ustesinden gelmenizi sağlayacaktır

Üst Alt