Son konular

Facebook Ve İnstagram Nasıl Bağlanır?

theking

Yeni Üye
Tepkime
16
Coin
175,520
Sevdiklerinle paylaşmayı unutma !
Facebook ve Instagram nasıl bağlanır? Bu sorunun cevabını arayanlar için işte adım adım bir rehber. İlk olarak, Facebook hesabınıza giriş yapın ve sağ üst köşede bulunan ayarlar sekmesine tıklayın. Ardından, “Hesap Ayarları” seçeneğini seçin ve “Instagram” bölümüne gidin. Burada, Instagram hesabınızı bağlamak için “Hesabınızı Bağlayın” düğmesine tıklayın. Karşınıza çıkan ekranda Instagram kullanıcı adı ve şifrenizi girin. Son olarak, “Bağlantıyı Onayla” düğmesine tıklayarak bağlantıyı tamamlayın. Artık Facebook hesabınızda Instagram paylaşımlarınızı görüntüleyebilir ve Facebook arkadaşlarınızla Instagram hesabınızı paylaşabilirsiniz.
İçindekiler

Facebook ve Instagram Nasıl Bağlanır?​

Facebook ve Instagram’ı birbirine bağlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: İlk olarak, Facebook hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Sağ üst köşede yer alan ok işaretine tıklayarak açılır menüyü açın ve “Ayarlar” seçeneğini seçin.
3. Adım: Sol tarafta yer alan menüden “Uygulamalar ve Web Siteleri” seçeneğini bulun ve tıklayın.
4. Adım:Instagram” başlığını bulun ve yanındaki “Bağlan” butonuna tıklayın.
5. Adım: Açılan pencerede Instagram hesabınıza giriş yapın ve izinleri onaylayın.
6. Adım: Bağlantı başarılı bir şekilde gerçekleştiğinde, Instagram hesabınızı Facebook hesabınızda kullanabilirsiniz. Paylaşımlarınızı otomatik olarak Facebook’ta da paylaşabilirsiniz.

Facebook ve Instagram Nasıl Senkronize Edilir?​

Facebook ve Instagram’ı senkronize etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Instagram uygulamasını açın ve profilinize gidin.
2. Adım: Sağ üst köşede yer alan üç çizgi simgesine tıklayın ve açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin.
3. Adım: “Hesap” bölümüne gidin ve “Bağlı Hesaplar” seçeneğini bulun.
4. Adım:Facebook” seçeneğini bulun ve yanındaki “Bağlan” butonuna tıklayın.
5. Adım: Facebook hesabınıza giriş yapın ve izinleri onaylayın.
6. Adım: İşlem başarılı bir şekilde gerçekleştiğinde, Instagram paylaşımlarınızı otomatik olarak Facebook’ta da paylaşabilirsiniz.

Facebook ve Instagram Bağlantısı Nasıl Kesilir?​

Facebook ve Instagram bağlantısını kesmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Facebook hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Sağ üst köşede yer alan ok işaretine tıklayarak açılır menüyü açın ve “Ayarlar” seçeneğini seçin.
3. Adım: Sol tarafta yer alan menüden “Uygulamalar ve Web Siteleri” seçeneğini bulun ve tıklayın.
4. Adım:Instagram” başlığını bulun ve yanındaki “Düzenle” butonuna tıklayın.
5. Adım: Açılan pencerede “Bu uygulamayla paylaşım yapma” seçeneğini işaretleyin ve “Kaydet” butonuna tıklayın.
6. Adım: Bağlantı başarıyla kesildiğinde, Instagram paylaşımlarınız artık Facebook’ta görünmeyecektir.

Facebook ve Instagram Paylaşımı Nasıl Ayarlanır?​

Facebook ve Instagram paylaşımlarını ayarlamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Instagram uygulamasını açın ve profilinize gidin.
2. Adım: Sağ üst köşede yer alan üç çizgi simgesine tıklayın ve açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin.
3. Adım: “Hesap” bölümüne gidin ve “Bağlı Hesaplar” seçeneğini bulun.
4. Adım:Facebook” seçeneğini bulun ve yanındaki “Paylaş” butonuna tıklayın.
5. Adım: Açılan pencerede paylaşmak istediğiniz hesapları seçin ve “Paylaşım Yap” butonuna tıklayın.
6. Adım: Artık Instagram paylaşımlarınız, seçtiğiniz hesaplarda otomatik olarak paylaşılacaktır.

Facebook Ve İnstagram Nasıl Bağlanır?​

Facebook ve Instagram nasıl bağlanır?
Facebook ve Instagram uygulamalarını indirin.
Hesap oluşturmak için gerekli bilgileri girin.
Giriş yapmak için kullanıcı adı ve şifrenizi girin.
Profilinizi oluşturmak için kişisel bilgilerinizi ekleyin.

Facebook ve Instagram uygulamalarını indirin.
Hesap oluşturmak için gerekli bilgileri girin.
Giriş yapmak için kullanıcı adı ve şifrenizi girin.
Profilinizi oluşturmak için kişisel bilgilerinizi ekleyin.
Arkadaşlarınızı ve takipçilerinizi bulmak için kişilerinizi senkronize edin.

Üst Alt