Makale Başlıkları Hide
Facebookʼa İnstagram hesabı nasıl eklenir? İlk adım Facebook hesabınıza giriş yapmaktır. Ardından Ayarlar sekmesini seçin. Burada, Hesap bölümüne gidin ve Instagram Hesabı Ekle seçeneğini bulun. İşte, Facebookʼa İnstagram Hesabı Nasıl Eklenir? sorusunun cevabı. Devam edin ve Ekle seçeneğini tıklayın. Şimdi, Instagram hesabınızı doğrulamanız gerekecektir. Bunun için kullanıcı adı ve şifrenizi girmeniz yeterli olacaktır. Son adımda, Facebook ve Instagram hesaplarınızı birbirine bağlamak için izin verin. Artık Facebookʼa İnstagram hesabınız başarıyla eklenmiştir.
İçindekiler
1. Adım: Facebook Hesabınıza Giriş Yapın
Öncelikle Facebook hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Eğer bir hesabınız yoksa, bir tane oluşturmanız gerekmektedir.
2. Adım: Ayarlar Menüsüne Gidin
Facebook hesabınıza giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşede bulunan ok simgesine tıklayarak açılır menüyü görüntüleyin ve “Ayarlar” seçeneğini seçin.
3. Adım: Instagram Hesabınızı Bağlayın
Ayarlar sayfasında sol menüden “Uygulamalar ve Web Siteleri” seçeneğini bulun ve üzerine tıklayın. Ardından “Instagram” seçeneğini seçin.
4. Adım: Instagram Hesabınızı Onaylayın
Instagram hesabınızı bağlamak için “Instagram hesabımı bağla” butonuna tıklayın. Ardından Instagram hesabınıza giriş yapmanız istenecektir. Giriş yaptıktan sonra, Facebook hesabınızla Instagram hesabınızı bağlamış olacaksınız.
5. Adım: Ayarları Kaydedin
Instagram hesabınızı başarıyla bağladıktan sonra, ayarları kaydetmek için sayfanın en altında bulunan “Değişiklikleri Kaydet” butonuna tıklayın.
Artık Facebook hesabınıza Instagram hesabınızı eklemişsinizdir. Bu sayede Instagram paylaşımlarınızı Facebook’ta da gösterebilirsiniz.
Not: Instagram hesabınızı Facebook hesabınıza ekledikten sonra, Instagram paylaşımlarınızın otomatik olarak Facebook’ta paylaşılmasını istemiyorsanız, ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz. Bu şekilde istemediğiniz paylaşımlar Facebook hesabınızda görünmeyecektir.
Özet:
Facebook’un Instagram hesabınıza nasıl eklenmesi gerektiğini öğrenmek istiyorsanız, öncelikle Facebook hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Ardından ayarlar menüsüne giderek Instagram hesabınızı bağlayabilirsiniz. Instagram hesabınızı bağladıktan sonra ayarları kaydetmeyi unutmayın. Bu sayede Instagram paylaşımlarınızı Facebook’ta da gösterebilirsiniz. Eğer paylaşımlarınızın otomatik olarak Facebook’ta paylaşılmasını istemiyorsanız, ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz.
Facebook hesabınıza giriş yapın.
Ayarlar sekmesine tıklayın.
Hesaplar bölümüne gidin.
Instagram simgesine tıklayın ve hesaplarınızı eşitleyin.
Hesaplarınızı yönetmek için Instagram ayarlarına gidin.
İçindekiler
Facebook’un Instagram Hesabı Nasıl Eklenir?
Facebook ve Instagram, birbirleriyle entegre bir şekilde çalışan sosyal medya platformlarıdır. Instagram hesabınızı Facebook hesabınıza eklemek oldukça kolaydır. İşte Facebook’un Instagram hesabınıza nasıl ekleyeceğinize dair bazı adımlar:1. Adım: Facebook Hesabınıza Giriş Yapın
Öncelikle Facebook hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Eğer bir hesabınız yoksa, bir tane oluşturmanız gerekmektedir.
2. Adım: Ayarlar Menüsüne Gidin
Facebook hesabınıza giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşede bulunan ok simgesine tıklayarak açılır menüyü görüntüleyin ve “Ayarlar” seçeneğini seçin.
3. Adım: Instagram Hesabınızı Bağlayın
Ayarlar sayfasında sol menüden “Uygulamalar ve Web Siteleri” seçeneğini bulun ve üzerine tıklayın. Ardından “Instagram” seçeneğini seçin.
4. Adım: Instagram Hesabınızı Onaylayın
Instagram hesabınızı bağlamak için “Instagram hesabımı bağla” butonuna tıklayın. Ardından Instagram hesabınıza giriş yapmanız istenecektir. Giriş yaptıktan sonra, Facebook hesabınızla Instagram hesabınızı bağlamış olacaksınız.
5. Adım: Ayarları Kaydedin
Instagram hesabınızı başarıyla bağladıktan sonra, ayarları kaydetmek için sayfanın en altında bulunan “Değişiklikleri Kaydet” butonuna tıklayın.
Artık Facebook hesabınıza Instagram hesabınızı eklemişsinizdir. Bu sayede Instagram paylaşımlarınızı Facebook’ta da gösterebilirsiniz.
Not: Instagram hesabınızı Facebook hesabınıza ekledikten sonra, Instagram paylaşımlarınızın otomatik olarak Facebook’ta paylaşılmasını istemiyorsanız, ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz. Bu şekilde istemediğiniz paylaşımlar Facebook hesabınızda görünmeyecektir.
Özet:
Facebook’un Instagram hesabınıza nasıl eklenmesi gerektiğini öğrenmek istiyorsanız, öncelikle Facebook hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Ardından ayarlar menüsüne giderek Instagram hesabınızı bağlayabilirsiniz. Instagram hesabınızı bağladıktan sonra ayarları kaydetmeyi unutmayın. Bu sayede Instagram paylaşımlarınızı Facebook’ta da gösterebilirsiniz. Eğer paylaşımlarınızın otomatik olarak Facebook’ta paylaşılmasını istemiyorsanız, ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz.
Facebookʼa İnstagram Hesabı Nasıl Eklenir?
Facebook hesabına Instagram nasıl eklenir? |
Facebook hesabınıza giriş yapın. |
Ayarlar sekmesine tıklayın. |
Hesaplar bölümüne gidin. |
Instagram simgesine tıklayın ve hesaplarınızı eşitleyin. |
Facebook hesabınıza giriş yapın.
Ayarlar sekmesine tıklayın.
Hesaplar bölümüne gidin.
Instagram simgesine tıklayın ve hesaplarınızı eşitleyin.
Hesaplarınızı yönetmek için Instagram ayarlarına gidin.