Facebookta Arkadaşlık İsteği Nasıl Kapatılır?

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
57
Coin
256,936
Facebookta arkadaşlık isteği nasıl kapatılır? Arkadaşlık isteklerini kapatmak için Facebook hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Ana sayfanızda sağ üst köşede yer alan ok işaretine tıklayarak “Ayarlar” sekmesine gidin. Ardından “Gizlilik Kısayolları” bölümüne geçin ve “Kimler Sizi Arkadaş Olarak Ekleyebilir?” seçeneğine tıklayın. Burada “Herkes” seçeneğini kapatın ve sadece arkadaşlarınızın size istek göndermesine izin verin. Bu şekilde arkadaşlık isteklerinizi kontrol edebilir ve istemediğiniz istekleri engelleyebilirsiniz. Unutmayın, Facebook ayarlarınızı düzenli olarak kontrol etmek önemlidir.
İçindekiler

Facebook’ta Arkadaşlık İsteği Nasıl Kapatılır?​

Facebook’ta arkadaşlık isteği kapatmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Facebook hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Ana sayfanızın sağ üst köşesinde yer alan ok işaretine tıklayın ve açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin.
3. Adım: Sol taraftaki menüden “Gizlilik” seçeneğini seçin.
4. Adım: “Kimler Sizi Arkadaş Olarak Ekleyebilir?” başlığı altında yer alan “Düzenle” butonuna tıklayın.
5. Adım: Açılan pencerede “Arkadaşlık isteği göndermek için sizi bulabilir mi?” seçeneğini “Kimse” olarak ayarlayın.
6. Adım: Değişiklikleri kaydetmek için “Değişiklikleri Kaydet” butonuna tıklayın.
Bu adımları takip ederek, Facebook’ta arkadaşlık isteği gönderilmesini kapatabilirsiniz. Artık kimse size arkadaşlık isteği gönderemeyecektir.

Facebook’ta Arkadaşlık İsteği Nasıl Engellenir?​

Facebook’ta belirli bir kişinin size arkadaşlık isteği göndermesini engellemek istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Facebook hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Kişinin profil sayfasına gidin.
3. Adım: Profil sayfasının sağ üst köşesinde yer alan üç noktalı menüye tıklayın.
4. Adım: Açılan menüden “Arkadaşlıktan Çıkar” seçeneğini seçin.
5. Adım: Çıkan uyarı penceresinde “Arkadaşlıktan çıkarmak istediğinize emin misiniz?” sorusuna “Evet” yanıtını verin.
Bu adımları takip ederek, belirli bir kişinin size arkadaşlık isteği göndermesini engelleyebilirsiniz. Artık o kişi size arkadaşlık isteği gönderemeyecektir.

Facebook’ta Arkadaşlık İsteği Nasıl Kabul Edilir?​

Facebook’ta size gelen bir arkadaşlık isteğini kabul etmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Bildirimler bölümündeki “Arkadaşlık İstekleri” bildirimine tıklayın.
2. Adım: Açılan bildirim penceresinde “Arkadaşlık İsteğini Kabul Et” butonuna tıklayın.
3. Adım: Arkadaşlık isteğini gönderen kişi artık arkadaş listenize eklenecektir.
Bu adımları takip ederek, size gelen bir arkadaşlık isteğini kolayca kabul edebilirsiniz.

Facebook’ta Arkadaşlık İsteği Nasıl Reddedilir?​

Facebook’ta size gelen bir arkadaşlık isteğini reddetmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Bildirimler bölümündeki “Arkadaşlık İstekleri” bildirimine tıklayın.
2. Adım: Açılan bildirim penceresinde “Arkadaşlık İsteğini Reddet” butonuna tıklayın.
3. Adım: Arkadaşlık isteğini gönderen kişiye herhangi bir bildirim gönderilmeden istek reddedilecektir.
Bu adımları takip ederek, size gelen bir arkadaşlık isteğini kolayca reddedebilirsiniz.

Facebook’ta Arkadaşlık İsteği Nasıl İptal Edilir?​

Facebook’ta gönderdiğiniz bir arkadaşlık isteğini iptal etmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Ana sayfanızın sağ üst köşesinde yer alan ok işaretine tıklayın ve açılan menüden “Arkadaşlar” seçeneğini seçin.
2. Adım: Açılan sayfada “Arkadaşlık İstekleri Gönderilenler” sekmesine gidin.
3. Adım: İptal etmek istediğiniz arkadaşlık isteğinin yanındaki “İptal Et” butonuna tıklayın.
4. Adım: İsteği iptal etmek istediğinize emin misiniz? sorusuna “Evet” yanıtını verin.
Bu adımları takip ederek, gönderdiğiniz bir arkadaşlık isteğini kolayca iptal edebilirsiniz.

Facebookta Arkadaşlık İsteği Nasıl Kapatılır?​

Facebook hesabınıza girin.
Ayarlar ve Gizlilik seçeneklerine tıklayın.
Gizlilik Kısayolları bölümüne gidin.
Kimler Sizi Arkadaş Ekleme İsteği Gönderebilir? seçeneğine tıklayın.
Herkes seçeneğini Kapalı olarak değiştirin.

Facebook hesabınıza girin.
Ayarlar ve Gizlilik seçeneklerine tıklayın.
Gizlilik Kısayolları bölümüne gidin.
Kimler Sizi Arkadaş Ekleme İsteği Gönderebilir? seçeneğine tıklayın.
Herkes seçeneğini Kapalı olarak değiştirin.

Üst Alt