Facebookta E Postamı Nasıl Bulurum?

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
57
Coin
256,936
Facebookta E postamı nasıl bulurum? Facebook hesabınıza giriş yapın ve sağ üst köşede yer alan ayarlar simgesine tıklayın. Ardından “Ayarlar ve Gizlilik” seçeneğini seçin. “Genel” bölümünde yer alan “E-posta” seçeneğine tıklayın. Burada e posta adresinizi görebilir ve düzenleyebilirsiniz. Eğer e posta adresinizi unuttuysanız “Şifremi Unuttum” seçeneğini kullanarak e posta adresinizi geri alabilirsiniz. Ayrıca Facebook hesabınıza e posta adresi eklemek isterseniz “E-posta Adresi Ekle” seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu şekilde Facebook hesabınıza e posta adresinizi ekleyebilir ve yönetebilirsiniz.
İçindekiler

Facebook’ta E-postamı Nasıl Bulurum?​

Facebook’ta e-posta adresinizi bulmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Öncelikle Facebook hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Sağ üst köşede yer alan ok işaretine tıklayarak açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin.
3. Adım: Sol menüde yer alan “Genel” sekmesine tıklayın.
4. Adım: “Kişisel Bilgiler” bölümünde “E-posta” başlığı altında e-posta adresinizi görebilirsiniz.
Not: Eğer e-posta adresiniz Facebook hesabınıza ekli değilse, bu bölümde e-posta adresi görünmeyecektir.

Facebook’ta E-posta Adresimi Nasıl Değiştiririm?​

Eğer Facebook’ta kayıtlı olan e-posta adresinizi değiştirmek istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Facebook hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Sağ üst köşede yer alan ok işaretine tıklayarak açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin.
4. Adım: “Kişisel Bilgiler” bölümünde “E-posta” başlığı altında bulunan “Düzenle” butonuna tıklayın.
5. Adım: Yeni bir e-posta adresi girin ve şifrenizi onaylayarak değişiklikleri kaydedin.
Not: Eğer yeni e-posta adresinizi onaylamak için bir doğrulama kodu gerekiyorsa, e-posta adresinize gönderilen kodu girerek işlemi tamamlayabilirsiniz.

Facebook’ta E-posta Adresimi Nasıl Gizlerim?​

E-posta adresinizi Facebook’ta gizlemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
3. Adım: Sol menüde yer alan “Gizlilik” sekmesine tıklayın.
4. Adım: “Kimler Beni Bulabilir?” başlığı altında yer alan “E-posta adresiniz” seçeneğinin yanındaki düzenleme butonuna tıklayın.
5. Adım: “Herkes” seçeneğini “Arkadaşlar” veya “Sadece Ben” seçenekleriyle değiştirerek değişiklikleri kaydedin.
Not: Eğer e-posta adresinizi tamamen gizlemek istiyorsanız, “Kimler Beni Bulabilir?” başlığı altındaki “E-posta adresiniz” seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz.

Facebook’ta E-posta Adresimi Unuttum, Ne Yapmalıyım?​

Eğer Facebook’ta kayıtlı olan e-posta adresinizi unuttuysanız aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Facebook hesabınıza giriş yapmaya çalışın.
2. Adım: E-posta adresinizi giremediğinizde “Hesabınıza Giriş Yapamıyor Musunuz?” seçeneğine tıklayın.
3. Adım: “Telefon Numarası, Kullanıcı Adı veya Arkadaşlarınızın Adı” gibi alternatif giriş yöntemlerinden birini seçin.
4. Adım: Hesabınıza giriş yapmak için gerekli bilgileri doğru bir şekilde girin.
5. Adım: Doğru bilgileri girdiyseniz, hesabınıza erişim sağlayabilir ve e-posta adresinizi güncelleyebilirsiniz.

Facebook’ta E-posta Adresimi Neden Göremiyorum?​

E-posta adresinizi Facebook’ta görememenizin birkaç nedeni olabilir:
1. E-posta Adresi Ekli Değil: Eğer Facebook hesabınıza e-posta adresi eklememişseniz, bu durumda e-posta adresi görünmeyecektir.
2. Gizlilik Ayarları: E-posta adresinizin gizlilik ayarlarına bağlı olarak, sadece arkadaşlarınızın veya sadece sizin görebilmeniz mümkün olabilir.
3. Hesap Hacked: Eğer hesabınız hacklendi veya yetkisiz kişiler tarafından ele geçirildiyse, e-posta adresiniz değiştirilmiş olabilir.
4. Hesap Silinmiş: Eğer hesabınız silindi veya devre dışı bırakıldıysa, e-posta adresiniz de görünmeyecektir.
Not: Eğer e-posta adresinizi göremiyorsanız ve bu durumun nedenini bilmiyorsanız, Facebook Destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Facebook’ta E-posta Adresimi Nasıl Onaylarım?​

E-posta adresinizi Facebook’ta onaylamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
4. Adım: “Kişisel Bilgiler” bölümünde “E-posta” başlığı altında yer alan e-posta adresinizin yanındaki “Onayla” butonuna tıklayın.
5. Adım: E-posta adresinize gönderilen doğrulama bağlantısını tıklayarak e-posta adresinizi onaylayın.
Not: Eğer doğrulama bağlantısı e-posta adresinize ulaşmadıysa, “Onayla” butonuna tıklayarak yeni bir doğrulama bağlantısı talep edebilirsiniz.

Facebook’ta E-posta Adresimi Neden Değiştiremiyorum?​

E-posta adresinizi Facebook’ta değiştirememenizin birkaç nedeni olabilir:
1. E-posta Adresi Ekli Değil: Eğer Facebook hesabınıza henüz bir e-posta adresi eklememişseniz, bu durumda e-posta adresi değiştiremezsiniz.
2. Hesap Hacked: Eğer hesabınız hacklendi veya yetkisiz kişiler tarafından ele geçirildiyse, e-posta adresi değiştirme yetkiniz olmayabilir.
3. E-posta Adresi Doğrulanmamış: Eğer e-posta adresinizi daha önce doğrulamadıysanız, yeni bir e-posta adresi ekleyemez veya mevcut e-posta adresinizi değiştiremezsiniz.
Not: Eğer e-posta adresinizi değiştiremiyorsanız ve bu durumun nedenini bilmiyorsanız, Facebook Destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Facebook’ta E-posta Adresimi Nasıl Kaldırırım?​

E-posta adresinizi Facebook’tan kaldırmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
4. Adım: “Kişisel Bilgiler” bölümünde “E-posta” başlığı altında bulunan “Düzenle” butonuna tıklayın.
5. Adım: E-posta adresinizi kaldırmak için “X” simgesine tıklayın.
Not: Eğer Facebook hesabınızda sadece bir e-posta adresi varsa, bu e-posta adresini kaldıramazsınız. En az bir e-posta adresine sahip olmanız gerekmektedir.

1. E-posta Adresi Ekli Değil: Eğer Facebook hesabınıza henüz bir e-posta adresi eklememişseniz, bu durumda e-posta adresi değiştiremezsiniz.
2. Hesap Hacked: Eğer hesabınız hacklendi veya yetkisiz kişiler tarafından ele geçirildiyse, e-posta adresi değiştirme yetkiniz olmayabilir.
3. E-posta Adresi Doğrulanmamış: Eğer e-posta adresinizi daha önce doğrulamadıysanız, yeni bir e-posta adresi ekleyemez veya mevcut e-posta adresinizi değiştiremezsiniz.
Not: Eğer e-posta adresinizi değiştiremiyorsanız ve bu durumun nedenini bilmiyorsanız, Facebook Destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Facebook’ta E-posta Adresimi Neden Göremiyorum?​

E-posta adresinizi Facebook’ta görememenizin birkaç nedeni olabilir:
1. E-posta Adresi Ekli Değil: Eğer Facebook hesabınıza e-posta adresi eklememişseniz, bu durumda e-posta adresi görünmeyecektir.
2. Gizlilik Ayarları: E-posta adresinizin gizlilik ayarlarına bağlı olarak, sadece arkadaşlarınızın veya sadece sizin görebilmeniz mümkün olabilir.
3. Hesap Hacked: Eğer hesabınız hacklendi veya yetkisiz kişiler tarafından ele geçirildiyse, e-posta adresiniz değiştirilmiş olabilir.
4. Hesap Silinmiş: Eğer hesabınız silindi veya devre dışı bırakıldıysa, e-posta adresiniz de görünmeyecektir.
Not: Eğer e-posta adresinizi göremiyorsanız ve bu durumun nedenini bilmiyorsanız, Facebook Destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Facebook’ta E-posta Adresimi Nasıl Onaylarım?​

E-posta adresinizi Facebook’ta onaylamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
4. Adım: “Kişisel Bilgiler” bölümünde “E-posta” başlığı altında yer alan e-posta adresinizin yanındaki “Onayla” butonuna tıklayın.
5. Adım: E-posta adresinize gönderilen doğrulama bağlantısını tıklayarak e-posta adresinizi onaylayın.
Not: Eğer doğrulama bağlantısı e-posta adresinize ulaşmadıysa, “Onayla” butonuna tıklayarak yeni bir doğrulama bağlantısı talep edebilirsiniz.

Facebook’ta E-posta Adresimi Nasıl Kaldırırım?​

E-posta adresinizi Facebook’tan kaldırmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
2. Adım: Sağ üst köşede yer alan ok işaretine tıklayarak açılan

Facebookta E Postamı Nasıl Bulurum?​

Facebookta e-postamı bulmak için şu adımları izleyebilirsiniz.
1. Facebook hesabınıza giriş yapın.
2. Sağ üst köşedeki ok işaretine tıklayın.
3. Ayarlar ve Gizlilik seçeneğine tıklayın.
4. Ayarlar’a tıklayın ve Genel bölümüne gidin.

5. Genel bölümünde E-posta bölümüne tıklayın.
6. E-posta adresiniz burada görünecektir.
7. E-posta adresinizi güncellemek için “Düzenle” butonuna tıklayın.
8. Yeni e-posta adresinizi girin ve Kaydet’e tıklayın.
9. E-posta onayı için size bir doğrulama e-postası gönderilecektir.

Üst Alt