Makale Başlıkları Hide
Facede Adres Çubuğu Nasıl Silinir? Facede adres çubuğunu silmek için öncelikle hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Ardından, profil sayfanızın üst kısmında yer alan adres çubuğuna tıklayın. Açılan menüden “Düzenle” seçeneğini seçin. Karşınıza gelen sayfada adres çubuğunu silmek için “Sil” butonuna tıklayın. Son olarak, çıkan uyarı mesajını onaylayarak adres çubuğunu tamamen kaldırabilirsiniz. Bu işlemle birlikte profilinizdeki adres çubuğu artık görünmeyecektir. Adres çubuğunu silmek istediğinizde bu adımları takip edebilirsiniz.
İçindekiler
1. Adım: İlk olarak, Facebook hesabınıza giriş yapın ve ana sayfaya gidin.
2. Adım: Adres çubuğunun sağ tarafında bulunan “Ayarlar” düğmesine tıklayın.
3. Adım: Açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin.
4. Adım: Sol taraftaki menüden “Genel” seçeneğini seçin.
5. Adım: Sayfanın ortasında “Adres Çubuğu” başlığını bulun.
6. Adım: “Adres Çubuğunu Göster” seçeneğinin yanındaki kutucuğu işaretlemeyin.
7. Adım: Değişiklikleri kaydetmek için sayfanın en altındaki “Değişiklikleri Kaydet” düğmesine tıklayın.
Yukarıdaki adımları takip ederek, Facebook hesabınızda adres çubuğunu kolayca silebilirsiniz.
Façade Adres Çubuğu Nasıl Silinir? Tarayıcının ayarlarında adres çubuğu seçeneklerine girin.
Façade Adres Çubuğu Nasıl Silinir? Façade adres çubuğunu görüntülemek için “göster” seçeneğini işaretleyin.
Façade Adres Çubuğu Nasıl Silinir? Adres çubuğunu kapatmak için “gizle” seçeneğini işaretleyin.
Façade Adres Çubuğu Nasıl Silinir? Tarayıcının eklentilerinde adres çubuğunu devre dışı bırakın.
Façade Adres Çubuğu Nasıl Silinir? Adres çubuğunu silmek için tarayıcıyı sıfırlayın.
İçindekiler
Facede Adres Çubuğu Nasıl Silinir?
Facede adres çubuğunu silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:1. Adım: İlk olarak, Facebook hesabınıza giriş yapın ve ana sayfaya gidin.
2. Adım: Adres çubuğunun sağ tarafında bulunan “Ayarlar” düğmesine tıklayın.
3. Adım: Açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin.
4. Adım: Sol taraftaki menüden “Genel” seçeneğini seçin.
5. Adım: Sayfanın ortasında “Adres Çubuğu” başlığını bulun.
6. Adım: “Adres Çubuğunu Göster” seçeneğinin yanındaki kutucuğu işaretlemeyin.
7. Adım: Değişiklikleri kaydetmek için sayfanın en altındaki “Değişiklikleri Kaydet” düğmesine tıklayın.
Yukarıdaki adımları takip ederek, Facebook hesabınızda adres çubuğunu kolayca silebilirsiniz.
Facede Adres Çubuğu Nasıl Silinir?
Façade Adres Çubuğu Nasıl Silinir? |
1. Tarayıcının ayarlarında adres çubuğu seçeneklerine girin. |
2. Façade adres çubuğunu görüntülemek için “göster” seçeneğini işaretleyin. |
3. Adres çubuğunu kapatmak için “gizle” seçeneğini işaretleyin. |
4. Tarayıcının eklentilerinde adres çubuğunu devre dışı bırakın. |
5. Adres çubuğunu silmek için tarayıcıyı sıfırlayın. |
Façade Adres Çubuğu Nasıl Silinir? Tarayıcının ayarlarında adres çubuğu seçeneklerine girin.
Façade Adres Çubuğu Nasıl Silinir? Façade adres çubuğunu görüntülemek için “göster” seçeneğini işaretleyin.
Façade Adres Çubuğu Nasıl Silinir? Adres çubuğunu kapatmak için “gizle” seçeneğini işaretleyin.
Façade Adres Çubuğu Nasıl Silinir? Tarayıcının eklentilerinde adres çubuğunu devre dışı bırakın.
Façade Adres Çubuğu Nasıl Silinir? Adres çubuğunu silmek için tarayıcıyı sıfırlayın.