Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Hakkında - Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Tanıtım - Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Resimleri - Fahrettin Altay İlköğretim Okulu İletişim
Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz ilk olarak GEDİZ'de ( o zamanlar ismi Gediz idi.) 1957 yılında 1 EYLÜL İLKOKULU adıyla Eğitim ve öğretime açılmıştır.
1970 Yılında meydana gelen depremden sonra okulumuz aynı isim altında YENİGEDİZ’e taşınmıştır.Okulumuzun bulunduğu yer ESKİGEDİZ ismini almış ve belde olmuştur.Okulumuz aynı binasında 1973 yılında FAHRETTİN ALTAY İLKOKULU adıyla tekrar hizmete açılmıştır.1997 yılında 8 Yıllık Zorunlu Eğitime geçilmesiyle FAHRETTİN ALTAY İLKÖĞRETİM OKULU olarak hizmete devam edilmektedir.
Okulumuz 2 bağımsız binadan oluşmaktadır.Ana binamız bodrum artı iki kattır.Ek binamız ise tek katlıdır.Okulumuzun ek binası 2007 yılında hizmete girmiştir.Okulumuzda Bilgisayar laboratuarı bulunmaktadır. Okul bahçesi parke taşı ile örtülüdür.
Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Gediz
Okulun Telefonu: (274) 423 01 19
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Camikebir Mah.Cumhuriyet Cad. Eskigediz Beldesi
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: fahrettin_altay@mynet.com
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz ilk olarak GEDİZ'de ( o zamanlar ismi Gediz idi.) 1957 yılında 1 EYLÜL İLKOKULU adıyla Eğitim ve öğretime açılmıştır.
1970 Yılında meydana gelen depremden sonra okulumuz aynı isim altında YENİGEDİZ’e taşınmıştır.Okulumuzun bulunduğu yer ESKİGEDİZ ismini almış ve belde olmuştur.Okulumuz aynı binasında 1973 yılında FAHRETTİN ALTAY İLKOKULU adıyla tekrar hizmete açılmıştır.1997 yılında 8 Yıllık Zorunlu Eğitime geçilmesiyle FAHRETTİN ALTAY İLKÖĞRETİM OKULU olarak hizmete devam edilmektedir.
Okulumuz 2 bağımsız binadan oluşmaktadır.Ana binamız bodrum artı iki kattır.Ek binamız ise tek katlıdır.Okulumuzun ek binası 2007 yılında hizmete girmiştir.Okulumuzda Bilgisayar laboratuarı bulunmaktadır. Okul bahçesi parke taşı ile örtülüdür.
Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Gediz
Okulun Telefonu: (274) 423 01 19
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Camikebir Mah.Cumhuriyet Cad. Eskigediz Beldesi
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: fahrettin_altay@mynet.com
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok