Fahrettin Poyraz Kimdir - Fahrettin Poyraz Biyografisi

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
52
Coin
256,936
Fahrettin Poyraz hakkında Bilgi,
Fahrettin Poyraz Biyografisi,
Fahrettin Poyraz Kimdir özgeçmişi
Fahrettin Poyraz 3 Temmuz 1968 yılında Kütahya Domaniç'te doğdu. Babasının adı Hilmi, annesinin adı Habibe'dir.

Denetçi; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. Yüksek lisansını Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümü ile Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü'nde; doktorasını Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim Dalı siyaset bilimi alanında tamamladı.

Maliye Bakanlığı'nda muhasebe denetmeni, Sayıştay Başkanlığı'nda başdenetçi olarak görev yaptı. Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği ile Mali Hukuk Dergisi Yayın Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 22. Dönem Bilecik Milletvekili. Orta düzeyde İngilizce bilen Poyraz, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Similar threads

• Soru
Fahrettin Poyraz hakkında Bilgi, Fahrettin Poyraz Biyografisi, Fahrettin Poyraz Kimdir özgeçmişiFahrettin Poyraz 3 Temmuz 1968 yılında Kütahya Domaniç'te doğdu. Babasının adı Hilmi, annesinin adı Habibe'dir. Denetçi; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. Yüksek lisansını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Soru
Mustafa Poyraz Kimdir - Mustafa Poyraz Resimleri - Mustafa Poyraz Biyografisi - Mustafa Poyraz Hakkında Mustafa Poyraz (d. 1957, Kahramanmaraş, Türkiye), Türk siyasetçi. Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu. Serbest eczacılık, Kahramanmaraş Eczacılar Odası Yönetim Kurulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  • Soru
Mustafa Poyraz Kimdir - Mustafa Poyraz Resimleri - Mustafa Poyraz Biyografisi - Mustafa Poyraz Hakkında Mustafa Poyraz (d. 1957, Kahramanmaraş, Türkiye), Türk siyasetçi. Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu. Serbest eczacılık, Kahramanmaraş Eczacılar Odası Yönetim Kurulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru
Mehmet Sağlam Biyografisi Mehmet Sağlam Özgeçmişi Mehmet Sağlam Hakkında Bilgi Mehmet Sağlamın Hayatı Mehmet Sağlam (1938- ) 15 Mart 1938'de Kahramanmaraş Göksun'da doğdu. Babasının adı İbrahim, annesinin adı Habibe'dir. Öğretim Üyesi; Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Yüksek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
  • Soru
Cahit Tutum Kimdir - Cahit Tutum Resimleri - Cahit Tutum Biyografisi - Cahit Tutum Hakkında Cahit Tutum, (d. 1929, Adliye, Sakarya, Türkiye), Türk siyasetçi. 1952 senesinde Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi (1952). Kaymakamlık stajını İstanbul'da yaptıktan sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Üst Alt