Son konular

Falcılık büyücülük sihirbazlık hakkında ayetler

zeberus1234

Yeni Üye
Tepkime
10
Coin
2
Falcılık büyücülük sihirbazlık hakkında ayetlerFalcılık büyücülük sihirbazlık hakkında ayetler

Süleyman'ın hükümranlığı hakkında onlar, şeytanların uydurup söylediklerine tâbi oldular Halbuki Süleyman büyü yapıp kâfir olmadı Lâkin şeytanlar kâfir oldular Çünkü insanlara sihri ve Babil'de Hârut ile Mârut isimli iki meleğe indirileni öğretiyorlardı Halbuki o iki melek, herkese: Biz fakat sınav için gönderildik, sakın yanlış inanıp da kâfir olmayasınız, demeden hiç kimseye (büyü ilmini) öğretmezlerdi Onlar, o iki melekden, karı ile koca arasını açacak şeyleri öğreniyorlardı Oysa büyücüler, Allah'ın izni olmadan hiç kimseye hasar veremezler Onlar, kendilerine menfaat vereni değil de hasar vereni öğrenirler Sihri satın alanların (ona inanıp para verenlerin) ahiretten nasibi olmadığını mükemmel bilmektedirler Karşılığında kendilerini sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bunu anlasalardı!
Bakara : 102

Leş, kan, domuz eti, Allah'tan başka biri adına boğazlanan, boğulmuş, (taş, ağaç vb ile) vurulup öldürülmüş, yukarıdan yuvarlanıp ölmüş, boynuzlanıp ölmüş (hayvanlar ile) canavarların yediği hayvanlar ölmeden yetişip kestikleriniz müstesna dikili taşlar (putlar) üstüne boğazlanmış hayvanlar ve fal oklarıyle kısmet aramanız size haram kılındı Bunlar yoldan çıkmaktır Bugün kâfirler, sizin dininizden (onu yok etmekten) ümit kesmişlerdir Bundan Böyle onlardan korkmayın, benden korkun Bugün size dininizi ikmal ettim, üzerinize nimetimi tamamladım ve sizin için din olarak İslâm'ı beğendim Kim, gönülden günaha yönelmiş olmamak üzere arzu halinde dara düşerse (haram etlerden yiyebilir) Çünkü Allah çok bağışlayıcı ve esirgeyicidir
Mâide : 3

Allah, iman eden ve iyi şeyler yapanlara laf vermiştir; onlara affetme ve büyük mükâfat vardır

De ancak: Yarattığı şeylerin şerrinden, karanlığı çöktüğü süre gecenin şerrinden, düğümlere üfürüp sihir yapan üfürükçülerin şerrinden ve kıskandığı vakit kıskanç kişinin şerrinden sabahın Rabbine sığınırım!
Felak : 1 *

Üst Alt