Son konular

Faruk Eczacıbaşı Kimdir - Faruk Eczacıbaşı Biyografisi

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
57
Coin
256,936
Faruk Eczacıbaşı Kimdir - Faruk Eczacıbaşı Resimleri - Faruk Eczacıbaşı Biyografisi - Faruk Eczacıbaşı Hakkında

Faruk Eczacıbaşı (1954 - .... )

Faruk Eczacıbaşı (1954 - .... )

1954 yılında İstanbul' da doğan Faruk Eczacıbaşı, 1973 yılında İstanbul Alman Lisesi'nden mezun oldu. Berlin Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde öğrenimini tamamlayarak aynı fakültede master yaptı.

1980 yılında Eczacıbaşı Holding Planlama Bölümü' nde görev aldıktan sonra ABD' ye giderek American Hospital Supply Co.' da çalıştı. Daha sonra Türkiye'ye döndü ve Eczacıbaşı İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.' de çeşitli görevler aldıktan sonra 1984 yılında Padeko İlaç ve Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de Genel Müdür, Eczacıbaşı İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de Plan ve Projeler Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Halen, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Eczacıbaşı Bilişim ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor.

Bilişim alanında çeşitli kurumlarda aktif görev alan, TÜBİSAD Yönetim Kurulu ve Yüksek Bilişim Konseyi üyesi olan Faruk Eczacıbaşı, Türkiye Bilişim Vakfı'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı da yürütüyor.

Similar threads

• Soru
Faruk Eczacıbaşı Kimdir - Faruk Eczacıbaşı Resimleri - Faruk Eczacıbaşı Biyografisi - Faruk Eczacıbaşı Hakkında Faruk Eczacıbaşı (1954 - .... ) Faruk Eczacıbaşı (1954 - .... ) 1954 yılında İstanbul' da doğan Faruk Eczacıbaşı, 1973 yılında İstanbul Alman Lisesi'nden mezun oldu. Berlin Teknik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
  • Soru
Sevdiklerinle paylaşmayı unutma ! Faruk Eczacıbaşı Ne İş Yapar? Faruk Eczacıbaşı, Türk iş adamı ve sanayicidir. Eczacıbaşı Holding’in yönetim kurulu başkanıdır. Eczacıbaşı, iş dünyasında liderlik ve yönetim becerileriyle tanınır. Şirketin stratejik planlamasını yapar, işletme faaliyetlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  • Soru
Nejat Eczacıbaşı Türk kimyacı ve sanayici Doğum tarihi 5 Ocak 1913 Doğum yeri İzmir, Türkiye Ölüm tarihi 6 Ekim 1993 Ölüm yeri Pensilvanya, ABD Eğitimi Kimya (Üniversite) Mesleği Kimyacı, sanayici (Mehmet) Nejat Ferit Eczacıbaşı, (d. 5 Ocak 1913, İzmir, Osmanlı Devleti - ö. 6 Ekim 1993...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
  • Soru
Nejat Ferit Eczacıbaşı Kimdir - Nejat Ferit Eczacıbaşı Biyografi 5 Ocak 1913 tarihinde İzmir'de doğdu. Türkiye'de ilaç sanayisinin kurucuları arasında yer alan Türk kimyacı ve sanayici. Eczacı Süleyman Ferit Eczacıbaşı'nın oğludur. 1934'te Almanya'daki Heidelberg Ruprecht Karls...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
  • Soru
Şakir Eczacıbaşı işadamı, fotoğraf sanatçısı 1929 yılında İzmir'de doğdu. Robert Kolej'den sonra, Londra Üniversiîesi'nde eczacılık okudu. Yurda dönünce bir süre gazetecilik yaptı. Sanat Yaprağı, Tıpta Yenilikler gibi dergileri yayınladı. "Eczaabaşı Kültür Filmleri" dizisi kapsamında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Üst Alt