We have detected that you are using AdBlock.

Please disable it for this site to continue.

Fastfood yağlarının zararları saymakla bitmiyor!

SoruCevap

Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
0
Çözümler
1
Tepkime
64
Time online
0
Puanları
318
Yaş
36
Coin
256,935
Gıdalarda yağların bir defadan daha fazla kullanılmasının kanser riskini arttırdığı bildirilirken, yağın kullanım oranı ne kadar artarsa kanserin riskinin ise o oranda artıp tehdit oluşturduğu bildirilirdi Ozellikle kantin, bufe ve


Gıdalarda yağların bir defadan daha fazla kullanılmasının kanser riskini arttırdığı bildirilirken, yağın kullanım oranı ne kadar artarsa kanserin riskinin ise o oranda artıp tehdit oluşturduğu bildirilirdi Ozellikle kantin, bufe ve hatta unlu markalar kullanılan yağı filtre edip ertesi gun bir daha kullanırken, yağ ısıtıldığında yapısı değişirken daha sonraki kızartmalarda urune kanserojen etkilerini bırakıyor
Hatta bazı fast food işletmelerinde yağların en az bir hafta da 10 kez filtrelenip kullanıldığı gozlenirken, uzmanlar bilmediğiniz yerlerden besin alımı gercekleştirmemenizi oneriyor Avrupa’da firmalar kullandıkları yağları karneyle alıp karneyle teslim ederken, teslim edilen yağlar ise biyodizel uretiminde kullanılıyor Ulkemizde de en kısa sure icinde gerekli duzenlemeleri yaparak, gıda sektorunde karneyle yağ kullanımına gecmesi gerekiyor
h 3Fastfood yağlarının zararları saymakla bitmiyor!
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt