Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Nazilli Aydın

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu Hakkında

V İ Z Y O N U M U Z

İstiyoruz ki Okulumuz;

Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, onları yaşam felsefesi olarak kabul eden bireylerin yetiştirildiği;

Öğrenmenin sınıf geçme yerine bir ihtiyaç olarak görüldüğü ,

Öğrenci, öğretmen, veli ve idarecilerin sürekli olarak bağlantı halinde bulunduğu

Demokratik yaşam felsefesinin herkes tarafından benimsendiği,

Çağdaş gelişmelerin yakından izlendiği ve herkes tarafından kullanıldığı,

Araştırmacı, bilgiyi hayata uygulayabilen bireylerin yetiştirildiği,

Bilgisayar başta olmak üzere teknolojik araç ve gereçlerin asgari düzeyde de olsa kullanım becerisinin kazanıldığı,

Öğrenci merkezli eğitim anlayışının benimsenip uygulandığı,

Bilgiyi hazır olarak alıp tüketen bireyler olmak yerine, bilgiyi üretmek için çaba sarf eden bireylerin yetiştirildiği,

Disiplinin zor kullanılarak sağlanması yerine "öğrenme ihtiyacı" yaratılarak sağladığı,

Bireysel anlamda, kendine güvenen, duygu ve düşüncelerini açıkça ifade edebilen öğrencilerin yetişmesini sağlayacak yöntemlerin kullanıldığı

Öğrenmenin herkes için yaşam boyu devam ettiği ilkesinin her zaman temel ilke olarak kabul edildiği,

Saygın, yenilikçi,katılımcı,demokratik, hoşgörülü ve sürekli olarak kendini yenileme arzusunda olan bir yönetim anlayışının benimsendiği,

Sosyal , kültürel ve sportif faaliyetlerde başarılı ve çevresinde liderlik eden,

Herkesin hergün daha iyiye ulaşmak için çaba harcadığı bir ortam olsun.

Fatih ilköğretim Okulu öğretmenleri ;

Bütün öğrencilerin öğrenmesini sağlamak,

Onların tüm yeteneklerini geliştirmek, bilimsel bilgiyi ve çağdaş teknolojiyi tanımlarını sağlamak,

İnsan haklarına ve temel özgürlüklere saygı duyan,

Birer fert olarak yetişmelerini sağlamak ve 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebileceği

Beceriler kazandırmak için varız.
Fatih İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fatih İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fatih İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fatih İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Fatih İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: FATİH İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Yeni Mah. 68 Sk No:21

Telefon Numarası: 2563131569

Faks Numarası: 2563154347

E-mail Adresi :nazillifatihilk@ttnet.net.tr

Web Adresi: Fatih İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberi.biz -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt