Son konular

Fatoş Gürkan

zeberus1234

Yeni Üye
Tepkime
10
Coin
2
Fatoş Gürkan, 1 Ocak 1966'da Adana İli Karaisalı İlçesi Çevlik Köyü'nde doğdu. Babasının adı Yusuf, annesinin adı Fatma'dır. Avukat; Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Serbest avukat olarak çalıştı. TEMA Vakfı, Türk Hukuk Enstitüsü ve Karaisalılar Derneği üyesi oldu. Adana Barosu'nda Çocuk Komisyonları ve Kültür ve Turizm Komisyonu'nda görev aldı. 23. Dönem'de Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi oldu. Orta düzeyde İngilizce bilen Gürkan, evli ve 2 çocuk annesidir.

E Posta[email protected]

TBMM

Similar threads

• Soru
Fehmi Hüsrev Kutlu, 25 Şubat 1961'de Adıyaman'da doğdu. Babasının adı Memet Dursun, annesinin adı Nafia'dır. Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Serbest avukatlık yaptı. Adıyaman Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanvekili olarak görev yaptı. Adıyamanspor Yönetim Kurulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
  • Soru
Canan Candemir Çelik hakkında bilgi Canan Candemir Çelik biyografi Canan Candemir Çelik, 1 Ocak 1974'te Gaziantep Oğuzeli'nde doğdu. Babasının adı Mehmet, annesinin adı Hatice'dir. Avukat; Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Marmara Üniversitesi'nin İngilizce kurslarına katıldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
  • Soru
Suat Kılıç Hakkında bilgi suat kılıç biyografisi Suat Kılıç özgeçmişiSuat Kılıç, 23 Temmuz 1972'de Samsun'da doğdu. Babasının adı Hüseyin, annesinin adı Elmas'tır. Avukat, hukukçu, sarı basın kartı sahibi gazeteci ve yazar; Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Dünya Radyo, Kanal 7...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru
Bayram Özçelik Biyografisi Bayram Özçelik Özgeçmişi Bayram Özçelik Hayatı Bayram Özçelik Hakkında Bilgi Bayram Özçelik (1966 - .... ) 1 Ekim 1966'da Burdur'da doğdu. Babasının adı Osman, annesinin adı Vesile'dir. Diş Hekimi; Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ni bitirdi. Serbest diş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
  • Soru
Nevin Gaye Erbatur, 22 Temmuz 1950'de Ankara'da doğdu. Babasının adı M. İbrahim, annesinin adı F. Nimet'tir. Kimya Yüksek Mühendisi ve Öğretim Üyesi; Hacettepe Üniversitesi Kimya Fakültesi'ni bitirdi. Doktorasını aynı üniversitede tamamladı. Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
Üst Alt