Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

haberci

Fettah Can Duvar Sozleri

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
haberci
Fettah Can Duvar Şarkı Sozleri
Fettah Can Duvar Şarkı Sozu 2019
Seninle bir daha aynı yolda yurumem
Seninle yuruyene yolda tuzaklar var
Bir daha asla dokunmam tenine
Senin teninden once duvarların var
Ben o duvarlara carpa carpa
Nasır tuttum , ağlaya ağlaya
Yosun tuttum
Derin bir nefes alır gibi batıyoruz
Yukumuz ağır
Yeni bir soz soylemek icin
Olmek mi gerekir?
Hadi bir cesaret sende taşın altına koy elini
İnadına inadına sevişmeli bağır cağır

Fettah Can'ın "Duvar" şarkısının sözleri oldukça etkileyici ve duygusal bir mesaj içeriyor. Şarkıda anlatılan duygular ve imgeler dinleyicileri derinden etkileyecek cinsten. Sanatçının bu şarkısı 2019 yılında da dinleyicilerle buluşmuş ve beğeni toplamıştır.

Şarkıda derin duygular ve zorluklar üzerine bir anlatım mevcut. İlişkiyi duvarlarla özdeşleştirerek, sevginin zorluklarla dolu bir yolculuk olduğunu anlatıyor. Aynı yolda yürümek istememek, tenine dokunmamak gibi ifadeler aracılığıyla duvardan önce duvarları aşmanın zor olduğu vurgulanıyor.

Hayatın getirdiği zorluklarla başa çıkma, duvarları aşma ve yeniden hayata tutunma gibi temaslar bu şarkıda ön planda. "Yükümüz ağır, yeni bir söz söylemek için ölmek mi gerekir?" gibi derin düşünceler insanın iç dünyasına hitap ediyor.

Şarkının son kısmındaki cesaret ve sevgi dolu mesajlar ise umudu, direnci ve kararlılığı simgeliyor. "Hadi bir cesaret sende taşın altına koy elini, inadına sevişmeli bağır çağır" ifadeleriyle, hayata ve sevgiye karşı cesur olmanın önemi vurgulanıyor.

"Fettah Can Duvar" şarkısı, sözleriyle ve melodisiyle dinleyicilere duygusal bir yolculuk vaat ediyor ve derin duyguları tetikleyen etkileyici bir eser olarak öne çıkıyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri