Fırdan İlköğretim Okulu Bilgileri Gediz Kütahya

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Fırdan İlköğretim Okulu Hakkında - Fırdan İlköğretim Okulu Tanıtım - Fırdan İlköğretim Okulu Resimleri - Fırdan İlköğretim Okulu İletişim

Fırdan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz ilk olarak 1927 yılında tek derslikli olarak FIRDAN İLKOKULU adıyla açılmış üçüncü sınıfa kadar kapsayacak şekilde 1939 yılı sonuna kadar devam etmiştir.1940 yılında okul inşa edilmiş ve beş sınıflı olarak öğretime devam etmiştir.

1970 Yılında meydana gelen depremden sonra 5 derslikli prefabrik okul yapılmış 1985 yılında ömrünü tamamladığından 1985 yılında yıkılarak aynı yıl köy-devlet işbirliği ile 3 derslikli okul yapılmış, iki ayrı bina halinde toplam altı derslikte hizmet vermiştir.1997 yılında 8 Yıllık Zorunlu Eğitime geçilmesiyle Fırdan İlköğretim Okulu’na dönüştürülmüştür. Derslik sayısının yetersizliği sebebiyle 1999 yılında şu anda kullanılmakta olan okulumuzun yapımına başlanmış, 2000 yılının başında bitirilmiş ve Fırdan İlköğretim Okulu olarak hizmete devam etmektedir.

Okulumuza 1997 yılından itibaren Fırdan Beldemize 3500 metre (beldenin merkezi ile

köyün orta yeri arası) uzaklığında bulunan Aksaklar Köyü’nün 4-5-6-7-8.sınıf öğrencileri ve aynı köyün Ova mahallesindeki tüm öğrenciler üç taşıt ile taşımalı kapsamında okulumuza gelmektedirler.

Okulumuz bünyesinde 9 derslik(8 şube ve 1 Anasınıfı şubesi), 1 Müdür Odası, 1 Md. Yrd. Odası,1 Öğretmen odası, 1 Laboratuar ( sınıf olarak kullanılmaktadır), 1 Öğrenci Toplanma Salonu, 1 Kitaplık Odası, 1 Araç-gereç odası, 1 Kalorifer Odası ve Tuvaletler mevcuttur.

Fırdan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Gediz
Okulun Telefonu: (274) 457 50 92
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Çamlık Mahallesi Fırdan Beldesi
Okulun Web Adresi:
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulun E-Posta Adresi: firdanilkogretimokulu@mynet.com
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Fırdan İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt