SoruCevap
Yeni Üye
- Tepkime
- 59
- Time online
- 0
- Coin
- 256,936
Makale Başlıkları Hide
Fortnite, hangi bilgisayarlara yüklenir? Fortnite, oyunun minimum sistem gereksinimlerine Windows işletim sistemi ile Mac bilgisayarlarda çalışabilmektedir. Intel Core i5 işlemci ve Nvidia GeForce GTX 660 gibi orta seviye özelliklere sahip bir bilgisayarla rahatlıkla oynanabilir. Bununla birlikte, daha iyi bir performans için Intel Core i7 işlemci ve Nvidia GeForce GTX 1060 gibi daha üst düzey özelliklere sahip bir bilgisayar tercih edilebilir. Oyunun akıcı bir şekilde çalışabilmesi için en az 8GB RAM ve 30GB boş depolama alanı gereklidir. Ayrıca, oyunun güncel sürümünü oynamak için internet bağlantısı da gereklidir.
İçindekiler
İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64-bit), Mac OS X Sierra/High Sierra+
İşlemci: Intel Core i3 2.4 GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: Intel HD 4000
Depolama: 15 GB boş alan
Eğer bilgisayarınız bu minimum gereksinimleri karşılıyorsa, Fortnite’ı yükleyip oynayabilirsiniz. Ancak, oyunu daha iyi bir performansla deneyimlemek için daha yüksek sistem gereksinimlerine sahip bir bilgisayar tercih etmek daha iyidir. Bu gereksinimler:
İşlemci: Intel Core i5 2.8 GHz
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870 (2 GB VRAM ile)
Depolama: SSD veya HDD (7200 RPM) önerilir
Eğer daha iyi bir oyun deneyimi için bu önerilen sistem gereksinimlerine sahip bir bilgisayarınız varsa, Fortnite’ı daha yüksek grafik ayarlarında ve daha akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz.
Fortnite, Windows işletim sistemli bilgisayarlarda oynanabilir.
Minimum sistem gereksinimlerini karşılayan bilgisayarlara yüklenebilir.
Mac bilgisayarlara da yüklenebilir.
Grafik kartı ve işlemci gereksinimleri dikkate alınarak yüklenmelidir.
İnternet bağlantısı gerektirir.
İçindekiler
Fortnite Hangi Bilgisayarlara Yüklenir?
Fortnite, çeşitli bilgisayarlara yüklenebilir ve oynanabilir bir oyun olarak popülerlik kazanmıştır. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şunlardır:İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64-bit), Mac OS X Sierra/High Sierra+
İşlemci: Intel Core i3 2.4 GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: Intel HD 4000
Depolama: 15 GB boş alan
Eğer bilgisayarınız bu minimum gereksinimleri karşılıyorsa, Fortnite’ı yükleyip oynayabilirsiniz. Ancak, oyunu daha iyi bir performansla deneyimlemek için daha yüksek sistem gereksinimlerine sahip bir bilgisayar tercih etmek daha iyidir. Bu gereksinimler:
İşlemci: Intel Core i5 2.8 GHz
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870 (2 GB VRAM ile)
Depolama: SSD veya HDD (7200 RPM) önerilir
Eğer daha iyi bir oyun deneyimi için bu önerilen sistem gereksinimlerine sahip bir bilgisayarınız varsa, Fortnite’ı daha yüksek grafik ayarlarında ve daha akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz.
Fortnite Hangi Bilgisayarlara Yüklenir?
Fortnite bilgisayarınıza yüklenebilir. |
Minimum sistem gereksinimlerini karşılayan bilgisayarlara yüklenir. |
Windows işletim sistemli bilgisayarlarda oynanabilir. |
Mac bilgisayarlara da yüklenebilir. |
Grafik kartı ve işlemci gereksinimleri dikkate alınarak yüklenmelidir. |
Fortnite, Windows işletim sistemli bilgisayarlarda oynanabilir.
Minimum sistem gereksinimlerini karşılayan bilgisayarlara yüklenebilir.
Mac bilgisayarlara da yüklenebilir.
Grafik kartı ve işlemci gereksinimleri dikkate alınarak yüklenmelidir.
İnternet bağlantısı gerektirir.