Fortnite Mobile Hangi Telefonlarda Var?

theking

Yeni Üye
Tepkime
16
Coin
175,520
Fortnite Mobile, hangi telefonlarda var? Bu popüler oyun, birçok telefon modelinde oynanabilir. Fortnite Mobile, iOS ve Android işletim sistemine sahip telefonlarda oynanabilir. iPhone 6S ve daha yeni modeller, Fortnite Mobile’ı destekler. Samsung Galaxy S7 ve daha yeni modeller de bu oyunu oynayabilir. Ayrıca, Google Pixel 2 ve daha yeni modeller, LG G5 ve daha yeni modeller, Sony Xperia XZ ve daha yeni modeller, HTC 10 ve daha yeni modeller, OnePlus 3T ve daha yeni modeller de Fortnite Mobile’ı destekler. Fortnite Mobile, bu telefon modellerinde sorunsuz bir şekilde oynanabilir.
İçindekiler

Fortnite Mobile, popüler bir battle royale oyunu olan Fortnite’ın mobil versiyonudur. Oyun, iOS ve Android işletim sistemine sahip bazı telefonlarda oynanabilir. Fortnite Mobile’ın hangi telefonlarda oynanabildiği ise oyuncular tarafından merak edilen bir konudur. İşte Fortnite Mobile’ın oynanabileceği telefonlar:
1. iPhone 6S ve daha yeni modeller: Fortnite Mobile, iPhone 6S ve daha yeni modellerde oynanabilir. Bu telefonlar arasında iPhone 7, iPhone 8, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone SE (2. nesil) gibi modeller bulunur.
2. iPad 2017 ve daha yeni modeller: Fortnite Mobile, iPad 2017 ve daha yeni modellerde de oynanabilir. Bu modeller arasında iPad 5. nesil, iPad 6. nesil, iPad 7. nesil, iPad Air 2, iPad Air (3. nesil), iPad Mini 4, iPad Mini (5. nesil) ve iPad Pro (tüm modeller) yer alır.
3. Samsung Galaxy S-serisi: Fortnite Mobile, Samsung Galaxy S-serisi telefonlarda da oynanabilir. Bu telefonlar arasında Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10e, Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra ve Galaxy S21 yer alır.
4. Samsung Galaxy Note-serisi: Fortnite Mobile, Samsung Galaxy Note-serisi telefonlarda da oynanabilir. Bu telefonlar arasında Galaxy Note 8, Galaxy Note 9, Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+, Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra bulunur.
5. Google Pixel-serisi: Fortnite Mobile, Google Pixel-serisi telefonlarda da oynanabilir. Bu telefonlar arasında Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 4, Pixel 4 XL, Pixel 4a, Pixel 4a (5G), Pixel 5 ve Pixel 5a yer alır.
6. OnePlus-serisi: Fortnite Mobile, OnePlus-serisi telefonlarda da oynanabilir. Bu telefonlar arasında OnePlus 5, OnePlus 5T, OnePlus 6, OnePlus 6T, OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, OnePlus 8, OnePlus 8 Pro, OnePlus 8T ve OnePlus 9 bulunur.
7. LG G-serisi: Fortnite Mobile, LG G-serisi telefonlarda da oynanabilir. Bu telefonlar arasında LG G5, LG G6, LG G7, LG G8, LG G8X ve LG G9 bulunur.
8. Xiaomi Mi-serisi: Fortnite Mobile, Xiaomi Mi-serisi telefonlarda da oynanabilir. Bu telefonlar arasında Mi 6, Mi 6 Plus, Mi 8, Mi 8 Explorer Edition, Mi 8 Pro, Mi 9, Mi 9 Pro, Mi 9 SE, Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra, Mi 10T, Mi 10T Pro, Mi 11 ve Mi 11 Ultra yer alır.
9. Asus ROG Phone-serisi: Fortnite Mobile, Asus ROG Phone-serisi telefonlarda da oynanabilir. Bu telefonlar arasında ROG Phone, ROG Phone 2 ve ROG Phone 3 bulunur.
10. Razer Phone-serisi: Fortnite Mobile, Razer Phone-serisi telefonlarda da oynanabilir. Bu telefonlar arasında Razer Phone, Razer Phone 2 ve Razer Phone 3 bulunur.
11. Sony Xperia-serisi: Fortnite Mobile, Sony Xperia-serisi telefonlarda da oynanabilir. Bu telefonlar arasında Xperia XZ, Xperia XZ Premium, Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact, Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact, Xperia XZ2 Premium, Xperia XZ3, Xperia 1, Xperia 5, Xperia 10, Xperia 10 Plus, Xperia 1 II ve Xperia 5 II yer alır.
12. HTC U-serisi: Fortnite Mobile, HTC U-serisi telefonlarda da oynanabilir. Bu telefonlar arasında HTC U11, HTC U11+, HTC U12+ ve HTC U20 5G bulunur.
13. Motorola Moto G-serisi: Fortnite Mobile, Motorola Moto G-serisi telefonlarda da oynanabilir. Bu telefonlar arasında Moto G5S, Moto G5S Plus, Moto G6, Moto G7, Moto G8, Moto G Power, Moto G Stylus, Moto G9, Moto G9 Play, Moto G9 Plus ve Moto G100 yer alır.
14. Nokia-serisi: Fortnite Mobile, Nokia-serisi telefonlarda da oynanabilir. Bu telefonlar arasında Nokia 6 (2018), Nokia 6.1 Plus, Nokia 7 Plus, Nokia 7.1, Nokia 7.2, Nokia 8, Nokia 8 Sirocco, Nokia 8.1, Nokia 8.3, Nokia 9 PureView, Nokia X6, Nokia X71 ve Nokia XR20 bulunur.
15. Lenovo Legion Phone-serisi: Fortnite Mobile, Lenovo Legion Phone-serisi telefonlarda da oynanabilir. Bu telefonlar arasında Legion Phone Duel ve Legion Phone Duel 2 bulunur.
16. ZTE Nubia Red Magic-serisi: Fortnite Mobile, ZTE Nubia Red Magic-serisi telefonlarda da oynanabilir. Bu telefonlar arasında Nubia Red Magic, Nubia Red Magic 3, Nubia Red Magic 3S, Nubia Red Magic 5G ve Nubia Red Magic 6R yer alır.
17. Oppo-serisi: Fortnite Mobile, Oppo-serisi telefonlarda da oynanabilir. Bu telefonlar arasında Oppo Find X, Oppo Find X2, Oppo Find X2 Pro, Oppo Find X3, Oppo Find X3 Pro, Oppo Reno, Oppo Reno 10x Zoom, Oppo Reno 2, Oppo Reno 2F, Oppo Reno 2Z, Oppo Reno 3, Oppo Reno 3 Pro, Oppo Reno 4, Oppo Reno 4 Pro ve Oppo Reno 5 bulunur.
18. Vivo-serisi: Fortnite Mobile, Vivo-serisi telefonlarda da oynanabilir. Bu telefonlar arasında Vivo Xplay 5, Vivo Xplay 6, Vivo Xplay 7, Vivo X50, Vivo X50 Pro, Vivo X60, Vivo X60 Pro, Vivo X70, Vivo X70 Pro, Vivo Nex, Vivo Nex S, Vivo Nex Dual Display Edition ve Vivo iQOO 3 bulunur.
19. Realme-serisi: Fortnite Mobile, Realme-serisi telefonlarda da oynanabilir. Bu telefonlar arasında Realme 6, Realme 6 Pro, Realme 7, Realme 7 Pro, Realme 8, Realme 8 Pro, Realme X, Realme X2, Realme X2 Pro, Realme X3, Realme X3 SuperZoom, Realme X50, Realme X50 Pro ve Realme GT bulunur.

Fortnite Mobile sadece iOS ve Android işletim sistemli telefonlarda oynanabilir.
iOS işletim sistemli cihazlarda Fortnite Mobile oynamak için en az iOS 11 gereklidir.
Android işletim sistemli cihazlarda Fortnite Mobile oynamak için en az Android 8 gereklidir.
Fortnite Mobile oynamak için cihazınızın 3 GB RAM’e sahip olması gerekmektedir.
Fortnite Mobile oynamak için cihazınızda 2 GB boş depolama alanı olmalıdır.

iOS işletim sistemli cihazlarda Fortnite Mobile oynamak için App Store’dan indirebilirsiniz.
Android işletim sistemli cihazlarda Fortnite Mobile oynamak için Epic Games’in resmi web sitesinden indirebilirsiniz.
Fortnite Mobile oynamak için internet bağlantısı gereklidir.
Fortnite Mobile oynamak için Epic Games hesabına sahip olmanız gerekmektedir.
Fortnite Mobile oynamak için cihazınızın grafik işlemcisi minimum Adreno 530 veya Mali-G71 MP20 olmalıdır.

Üst Alt