Gemiş Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Gemiş Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Gemiş Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Gemiş Köyü İlköğretim Okulu İletişim
Gemiş Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Çardak Gemiş Köyü İlköğretim Okulu Denizli Çardak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çardak Gemiş Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çardak Gemiş Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çardak Gemiş Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Çardak Gemiş Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Gemiş Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çardak
Okulun Telefonu: 258 8555082
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Gemiş Kasabası
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Gemiş Köyü İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Gemiş Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Çardak Gemiş Köyü İlköğretim Okulu Denizli Çardak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çardak Gemiş Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çardak Gemiş Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çardak Gemiş Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Çardak Gemiş Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Gemiş Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çardak
Okulun Telefonu: 258 8555082
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Gemiş Kasabası
Okulun Web Adresi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : Dışı