General Mobile Discovery 2 Kac Gb?

SoruCevap

Üye
Tepkime
61
Coin
256,936
General Mobile Discovery 2, 16 GB ve 32 GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneği sunuyor. Bu telefon, General Mobile Discovery 2 Kac Gb? sorusuna yanıt vermek için ideal bir seçenek. 5 inçlik HD IPS ekranı, kullanıcılara mükemmel bir görüntü kalitesi sunuyor. 13 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera ile yüksek kalitede fotoğraflar çekebilirsiniz. 1.3 GHz dört çekirdekli işlemcisi sayesinde hızlı ve akıcı bir performans sunuyor. Android işletim sistemi ve 1 GB RAM ile güçlü bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. Ayrıca, 2000 mAh bataryası ile uzun süreli kullanım imkanı sunuyor.
İçindekiler

General Mobile Discovery 2 Kaç GB?​

General Mobile Discovery 2, kaç GB depolama alanına sahip? Bu telefonun dahili hafıza kapasitesi nedir?

General Mobile Discovery 2’nin İşletim Sistemi Hangi Sürüm?​

General Mobile Discovery 2’nin işletim sistemi hangi sürümde çalışıyor? Bu telefonun işletim sistemi Android mi?

General Mobile Discovery 2’nin Ekran Boyutu Kaç İnç?​

General Mobile Discovery 2’nin ekranı kaç inç? Bu telefonun ekran boyutu ne kadar?

General Mobile Discovery 2’nin Kamera Özellikleri Neler?​

General Mobile Discovery 2’nin kamerası kaç megapiksel? Bu telefonun ön ve arka kameraları nasıl?

General Mobile Discovery 2’nin Batarya Ömrü Ne Kadar?​

General Mobile Discovery 2’nin batarya ömrü ne kadar? Bu telefonun pil süresi nasıl?

General Mobile Discovery 2’nin İşlemcisi Hangi Marka?​

General Mobile Discovery 2’nin işlemcisi hangi marka? Bu telefonun işlemcisi hızlı mı?

General Mobile Discovery 2’nin RAM Kapasitesi Kaç GB?​

General Mobile Discovery 2’nin RAM kapasitesi kaç GB? Bu telefonun bellek kapasitesi nasıl?

General Mobile Discovery 2’nin Ağırlığı Ne Kadar?​

General Mobile Discovery 2’nin ağırlığı ne kadar? Bu telefonun taşınabilirlik özellikleri nasıl?

General Mobile Discovery 2’nin Ekran Çözünürlüğü Kaç P?​

General Mobile Discovery 2’nin ekran çözünürlüğü kaç piksel? Bu telefonun ekran kalitesi nasıl?

General Mobile Discovery 2’nin İkinci El Fiyatı Ne Kadar?​

General Mobile Discovery 2’nin ikinci el fiyatı ne kadar? Bu telefonun değeri nasıl değişiyor?

General Mobile Discovery 2’nin 4G Desteği Var mı?​

General Mobile Discovery 2 4G destekliyor mu? Bu telefonun internet hızı nasıl?

General Mobile Discovery 2’nin Şarj Süresi Ne Kadar?​

General Mobile Discovery 2’nin şarj süresi ne kadar? Bu telefonun hızlı şarj özelliği var mı?

General Mobile Discovery 2’nin Renk Seçenekleri Neler?​

General Mobile Discovery 2’nin hangi renk seçenekleri var? Bu telefonun tasarımı nasıl?

General Mobile Discovery 2’nin Ses Kalitesi Nasıl?​

General Mobile Discovery 2’nin ses kalitesi nasıl? Bu telefonun hoparlör performansı nasıl?

General Mobile Discovery 2’nin Ekran Teknolojisi Nedir?​

General Mobile Discovery 2’nin ekran teknolojisi nedir? Bu telefonun ekranı ne kadar parlak?

General Mobile Discovery 2’nin Pil Değişimi Nasıl Yapılır?​

General Mobile Discovery 2’nin pil değişimi nasıl yapılır? Bu telefonun bataryası çıkarılabilir mi?

General Mobile Discovery 2’nin Wi-Fi Özelliği Var mı?​

General Mobile Discovery 2 Wi-Fi özelliğine sahip mi? Bu telefonun kablosuz internet bağlantısı nasıl?

General Mobile Discovery 2’nin GPS Özelliği Var mı?​

General Mobile Discovery 2 GPS özelliğine sahip mi? Bu telefonun konum bulma özelliği nasıl?

General Mobile Discovery 2’nin Ekranı Çizilmez mi?​

General Mobile Discovery 2’nin ekranı çizilmez mi? Bu telefonun ekran koruması nasıl?

General Mobile Discovery 2 Kac Gb?​

General Mobile Discovery 2, 16 GB depolama alanına sahip bir akıllı telefondur.
Discovery 2, 13 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera ile yüksek kaliteli fotoğraflar çekebilir.
Telefon, 5 inçlik HD ekranıyla net ve canlı görüntüler sunar.
Discovery 2, 1.3 GHz dört çekirdekli işlemcisiyle hızlı ve akıcı bir kullanım sağlar.
General Mobile, Android işletim sistemiyle kullanıcı dostu bir deneyim sunar.

General Mobile Discovery 2, 16 GB depolama alanına sahip bir akıllı telefondur.
Discovery 2, 13 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera ile yüksek kaliteli fotoğraflar çekebilir.
Telefon, 5 inçlik HD ekranıyla net ve canlı görüntüler sunar.
Discovery 2, 1.3 GHz dört çekirdekli işlemcisiyle hızlı ve akıcı bir kullanım sağlar.
General Mobile, Android işletim sistemiyle kullanıcı dostu bir deneyim sunar.

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt