Getir restoran ödemeleri ne zaman?
Kendi kuryenizi kullanırsanız böyle bir sorun kalmaz, yüzde 10 komisyon verirsiniz. Paralar her on beş günde bir kesilen fatura üzerine yatırılıyor. Bu ay bayrama ve 19 Mayıs'a denk gelinmesine rağmen yine beş iş günü içinde yatırılıyor.Glovo da sigara var mı?
Glovo da sigara var mı?orada görülen restoranlar glovo'nun sisteminin kurulu olduğu anlaşmalı yerler sadece. 22:00'a kadar alkol siparişi verebilirsiniz, sigara siparişi de verebilirsiniz. ben bunu istiyorum ama adını bilmiyorum dediğiniz herhangi bir şeyin fotoğrafını yükleyip de sipariş verebilirsiniz.
Getir yemek restoran getirsin nedir?
Getir yemek restoran getirsin nedir?GetirYemek "getir getirsin" teslimat seçeneğinin yanında, kullanıldığında yüzde 20 ye kadar indirim sağlayan "Restoran getirsin" seçeneğini ekledi. Geçtiğimiz aylarda yemek sipariş sektöründe de hizmet vermeye başlayan Getir, yemek siparişlerinde şimdiye kadar kendi kuryeleri ile teslimat gerçekleştiriyordu.
En iyi yemek sipariş sitesi hangisi?
En popüler yemek siparişi uygulaması olarak listenin başında yer alan Yemeksepeti, hem en kapsamlı hizmet alanına sahip olması ile hem de ilk çıkan yemek siparişi uygulamalarından biri olarak tecrübesi ile farkını ortaya koyuyor.Getirden nasil sigara alinir?
Getirden nasil sigara alinir?Getir eve sigara getiriyor mu gibi soruların yanıtı vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırılırken getir uygulamasında Sigara ve alkol satışı yapılmadığı belirtildi. Getir'den gıda ve diğer siparişlerinizi evinize isteyebilirsiniz.
Getirde yemek kartı geçiyor mu?
Getirde yemek kartı geçiyor mu?GetirYemek'ten 'Restoran Getirsin' seçeneği ile verdiğiniz siparişlerinizi yemek kartlarıyla da kapıda temassız ödeyebilirsiniz.
Nevzat Aydın, Türkiye'nin ilk çevrimiçi yemek siparişi sitesi Yemeksepeti.com'u Melih Ödemiş (CTO), Gökhan Akan (CFO) ve Cem Nufusi (Satış Direktörü) ile birlikte 2001 yılında kurdu.