Modoratör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Getir Şok Market alıyor mu?
Yıldız Holding, geçen yılın son aylarında gündeme gelen bir kısım azınlık payların Getir’e satışını, dünyada ve bölgede oluşan olumsuz koşullar nedeniyle durdurma kararı aldıklarını duyurdu. Yıldız Holding, Getir Perakende ile devam eden Şok hisselerinin satışı görüşmelerini durdurduğunu açıkladı.Yıldız Holding şok u satıyor mu?
Mİgros’tan Ülker’e 600 Mİlyon Lİralık ‘Şok’ Satış Ülker’i bünyesinde bulunduran Yıldız Holding, son günlerin en önemli satın almasını gerçekleştirdi. Şok Ucuzluk Marketleri’ni 600 milyon liraya Migros’tan alan Yıldız Holding iştiraki Gözde Finansal ve Bizim Toptan, 40 milyon TL’lik kısmı peşin ödedi.Getir hangi marketlerle Anlaşmalı?
Getir hangi marketlerle Anlaşmalı?GETİR İLE ŞOK ARASINDA ANLAŞMALAR TAMAMLANDI Türkiye’nin tamamına yayılmış yaklaşık 9 bin mağazası bulunan bu şirketi başarılı kılan ise üretim ve dağıtım ağı. Müthiş işleyen bir lojistik altyapısı, güveni de beraberinde getiriyor. Getir uygulaması da Türkiye’nin dünyadaki en popüler markalarından biri haline geliyor.
Yıldız Holding hangi market?
Yıldız Holding hangi market?Türkiye’nin en hızlı büyüyen organize perakende kanalı Şok Market’in 4.130’uncu mağazası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in katılımıyla açıldı.
Migros Şok kimin?
ŞOK Marketler Ticaret A.Ş., Türkiye merkezli bir indirim marketleri zinciridir. Şirket, 1995 yılında Migros tarafından kurulmuş olup Ağustos 2011 tarihinde Yıldız Holding şirketlerinden Gözde Girişim liderliğinde bir konsorsiyum tarafından satın alındı. Şirketin merkezi İstanbul’un Üsküdar ilçesinde yer almaktadır.Migros market sahibi kim?
Kamil Yazıcı ve İzzet Özilhan tarafından kurulan grup, halen iki aileye aittir. Grubun %68’ine Yazıcılar Holding, %32’sine ise Özilhan Sınai Yatırım sahiptir. Grubun Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Özilhan’ın oğlu Tuncay Özilhan, İcra Başkanı ise Hurşit Zorlu’dur.Migros Koç Holding mi?
Migros Koç Holding mi?Tarihçe. 1975 yılında Koç Topluluğu’ndan Vehbi Koç’un istek ve yönlendirmesiyle hisseleri Koç Holding tarafından devralınan Migros, 1991 yılında halka açıldı. 1990 yılının sonundan itibaren büyük mağazacılık uygulamasına başlayan Migros, 2005 yılında perakende zinciri Tansaş’ı satın aldı.