Gilaburu Suyunun Faydaları Nelerdir?
Gilaburu Suyunun Yararları Nelerdir?
Gilaboru (Gilaburu) suyu içeriğindeki asitler nedeniyle antikanserojen, antimikrobiyal ve antioksidan özelliğe sahiptir. Antioksidanlar, vücutta serbest radikalleri bağlayarak, sağlığa zararlı birçok olumsuz etkiyi durdurmakta. Bu özelliği nedeniyle gilaboru suyu, yaşlanmayı geciktirici, mutasyonu engelleyici ve kolesterolü düşürücü etkiye sahiptir.
Gilaboru nun kullanım alanları ve etkileri:
• Böbrek taşlarının düşmesine yardımcıdır.
• Taş üremesine engeller
• Böbrek Tembelliği rahatsızlığına faydalıdır
• İdrar yolları iltihaplarına
• Ödemi atar, yüksek üreyi düşürürmeya yardımcıdır
• Safra taşlarını erimesine faydalıdır, karaciğeri destekler.
• Prostat rahatsızlığına iyi gelir.
• Yatıştırıcı,adstingent(dokuları sıkılaştırır ve sağlamlaştırır)
• Kramplara ve kas gerginliklerine karşı olumlu etki oluşturur
• Sinir sistemini güçlendirici etkileri vardır.
Gilaboru bitkisi, kanser önleyici, antioksidan ve C vitamini deposudur. Yaklaşık olarak portakaldan 10 kat daha fazla C vitamini içerir.
Gilaburu Suyunun Yararları Nelerdir?
Gilaboru (Gilaburu) suyu içeriğindeki asitler nedeniyle antikanserojen, antimikrobiyal ve antioksidan özelliğe sahiptir. Antioksidanlar, vücutta serbest radikalleri bağlayarak, sağlığa zararlı birçok olumsuz etkiyi durdurmakta. Bu özelliği nedeniyle gilaboru suyu, yaşlanmayı geciktirici, mutasyonu engelleyici ve kolesterolü düşürücü etkiye sahiptir.
Gilaboru nun kullanım alanları ve etkileri:
• Böbrek taşlarının düşmesine yardımcıdır.
• Taş üremesine engeller
• Böbrek Tembelliği rahatsızlığına faydalıdır
• İdrar yolları iltihaplarına
• Ödemi atar, yüksek üreyi düşürürmeya yardımcıdır
• Safra taşlarını erimesine faydalıdır, karaciğeri destekler.
• Prostat rahatsızlığına iyi gelir.
• Yatıştırıcı,adstingent(dokuları sıkılaştırır ve sağlamlaştırır)
• Kramplara ve kas gerginliklerine karşı olumlu etki oluşturur
• Sinir sistemini güçlendirici etkileri vardır.
Gilaboru bitkisi, kanser önleyici, antioksidan ve C vitamini deposudur. Yaklaşık olarak portakaldan 10 kat daha fazla C vitamini içerir.