Gökcen Özdoğan Enç Kimdir - Gökcen Özdoğan Enç Biyografisi

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
52
Coin
256,936
Gökcen Özdoğan Enç biyografisi
Gökcen Özdoğan Enç hakkında bilgi
Gökcen Özdoğan Enç hayatı
Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı / Gökçen Özdoğan Enç

1976 doğumlu. İlk ve ortaokulu Serik te tamamladı. Liseyi Çağlayan Lisesinde tamamladı. Yükseköğrenimini, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünde tamamladı. 1999 yılında Antbel Otel de Satış Halkla İlişkiler bölümünde iş hayatına adım attı. Daha sonra Kepez Belediyesinde Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yaptı. Ardından Venexia Dond. Ege Bölge Dist.ve Koordinatörü görevini yürüttü. 2004 yılında AK Parti İl Kadın Kolları kongresi ile yönetime girdi. Sırasıyla Tanıtım ve Medya Başkanlığı sonrasında Teşkilat Başkanlığı görevlerini yaptı. 2008 yılında Ak Parti Antalya Kadın Kolları İl Başkanlığı ile görevlendirildi. Bu görev nedeniyle aktif çalışma hayatını bıraktı.Kimse Yok Mu Derneği üyesi.Evli ve bir kız çocuğu annesidir.

Similar threads

• Soru
Gökcen Özdoğan Enç biyografisi Gökcen Özdoğan Enç hakkında bilgi Gökcen Özdoğan Enç hayatıAk Parti Antalya Milletvekili Adayı / Gökçen Özdoğan Enç 1976 doğumlu. İlk ve ortaokulu Serik te tamamladı. Liseyi Çağlayan Lisesinde tamamladı. Yükseköğrenimini, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru
2011 AK Parti Antalya Milletvekili Adayları Listesi-Akp Antalya Milletvekilleri Adayları Kimlerdri 2011 Listesi ANTALYA 1 MEHMET VECDİ GÖNÜL 29.11.1939 MÜLKİ İDARE AMİRİ 2 MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU 05.02.1968 AVRUPA KONSEYİ PARLEMENTER MECLİSİ BAŞKANI 3 MENDERES MEHMET TEVFİK TÜREL 11.07.1964...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
  • Soru
Hüseyin Samani biyografisi Hüseyin Samani hakkında bilgi Hüseyin Samani kimdirAKP Antalya milletvekili adayı; 1964 Antalya doğumlu. Yükseköğrenimini Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi nde tamamladı. Daha sonra Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi ni bitirdi. Tarımsal girdi ticareti ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
  • Soru
Mustafa Demir biyografisi Mustafa Demir hakkında bilgi 1959 yılında Diyarbakır da doğdu. İlkokulu Diyarbakır Ergani de, orta ve lise eğitimini Kahramanmaraş ta tamamladı. 1979 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi nden 1983 yılında mezun oldu. Daha sonra da yine kendisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
  • Soru
Ömer Selvi, Ömer Selvi Kimdir, Ömer Selvi Hakkında Bilgi, Ömer Selvi biyografisiÖmer Selvi Kimdir Hayatı, Özgeçmişi DR. ÖMER SELVİ 16 Ocak 1976’da Niğde’nin Koyunlu Kasabası’nda doğdu. Temel eğitimini aldığı Ankara Kocatepe Mimar Kemal İlkokulu’nu 1988’de birincilikle bitirdi. Aynı yıl ÖSYM’nin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Üst Alt