Gölbaşı İlköğretim Okulu Hakkında - Gölbaşı İlköğretim Okulu Tanıtım - Gölbaşı İlköğretim Okulu Resimleri - Gölbaşı İlköğretim Okulu İletişim
Gölbaşı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1989 yılında hizmete girmiştir. 1 Müdür, 18 öğretmen, 1 hizmetli görev yapmaktadır. 242 öğrenci öğrenim görmektedir.
Bilgisayar sınıfımız 2002 yılında hizmete girmiştir. 13 öğrenci Bilgisayarı ve 1 öğretmen bilgisayarından oluşmaktadır. Bilgisayar dersleri dışında sınıfta bulunan projektör cihazı yardımıyla diğer ders öğretmenleri de öğrencilere bilgisayar sunuları ile ders gösterebilmektedir.
Sınıflarımızda bulunan televizyon, VCD player, bilgisayar gibi araçlardan faydalanılarak eğitim öğretim ortamı zenginleştirilmektedir.
Gölbaşı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kale
Okulun Telefonu:
Okulun Faksı: 258 6745220
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: 248275@meb.k12.tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Gölbaşı İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Gölbaşı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1989 yılında hizmete girmiştir. 1 Müdür, 18 öğretmen, 1 hizmetli görev yapmaktadır. 242 öğrenci öğrenim görmektedir.
Bilgisayar sınıfımız 2002 yılında hizmete girmiştir. 13 öğrenci Bilgisayarı ve 1 öğretmen bilgisayarından oluşmaktadır. Bilgisayar dersleri dışında sınıfta bulunan projektör cihazı yardımıyla diğer ders öğretmenleri de öğrencilere bilgisayar sunuları ile ders gösterebilmektedir.
Sınıflarımızda bulunan televizyon, VCD player, bilgisayar gibi araçlardan faydalanılarak eğitim öğretim ortamı zenginleştirilmektedir.
Gölbaşı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kale
Okulun Telefonu:
Okulun Faksı: 258 6745220
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: 248275@meb.k12.tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok