Golden Beach Family Suit - Alternatif Tatilin Adı
Didim İmbat Koyunda, Denize 50 mt., Özel plaj, Altınkum'a 8 km mesafededir. Didim merkeze 2,5 km, Milas havaalanına 75 km mesafededir. 400 mt. uzunluğunda kum plaj
Özel Plaj
Genel Özellikler
2 adet açık yüzme havuzu, 2 adet çocuk havuzu, Oyun odası, Otopark, Çocuk oyun alanı, Masa tenisi, Bilardo, Plaj voleybolu, Soft animasyon, Restaurant, Lobby bar, Havuz bar, Plaj bar
Kaydıraklı Havuz Animasyon
Ücretsiz Aktiviteler
Şezlong, Şemsiye, Çocuk oyun alanı, Plaj bar(soft içecekler),
Ücretli Aktiviteler
Doktor, Market, Kiralık kasa, Çamaşır servisi, Araç kiralama, Taze sıkılmış meyve suları, Yabancı içkiler.
Oda Özellikleri
Tesiste toplam 100 villa bulunmaktadır. Villalar 3'er katlıdır. Odalarda; Banyo(her katta), Wc, Telefon, Televizyon, Minibar, Balkon, Klima bulunmaktadır. Odalar deniz ve bahçe manzaralıdır.
Aile Odası
Yeme - İçme
Herşey Dahil(10.00-23.00), Sabah kahvaltısı(08.00-10.00), Öğle yemeği(13.00-14.30), Akşam yemeği(19.00-21.00), Snack ikramlar(17.00-18.00), Çay saati(17.00-18.00), Saat 10.00-23.00 saatleri arası alkollü ve alkolsüz içecekeler ücretsizdir.
Herşey Dahil
Aile ve Çocuk
Çocuk havuzu, Çocuk oyun alanı, Çocuk animasyonu
Özel Not ve Açıklamalar
Evcil hayvan kabul edilmemektedir.
Ulaşım ve Transfer
Tesise Otobüs İle Ulaşım Hizmeti Vardır.
Golden Beach Family Suit - Didim - golden beach family suit
Didim İmbat Koyunda, Denize 50 mt., Özel plaj, Altınkum'a 8 km mesafededir. Didim merkeze 2,5 km, Milas havaalanına 75 km mesafededir. 400 mt. uzunluğunda kum plaj
Özel Plaj
Genel Özellikler
2 adet açık yüzme havuzu, 2 adet çocuk havuzu, Oyun odası, Otopark, Çocuk oyun alanı, Masa tenisi, Bilardo, Plaj voleybolu, Soft animasyon, Restaurant, Lobby bar, Havuz bar, Plaj bar
Kaydıraklı Havuz Animasyon
Ücretsiz Aktiviteler
Şezlong, Şemsiye, Çocuk oyun alanı, Plaj bar(soft içecekler),
Ücretli Aktiviteler
Doktor, Market, Kiralık kasa, Çamaşır servisi, Araç kiralama, Taze sıkılmış meyve suları, Yabancı içkiler.
Oda Özellikleri
Tesiste toplam 100 villa bulunmaktadır. Villalar 3'er katlıdır. Odalarda; Banyo(her katta), Wc, Telefon, Televizyon, Minibar, Balkon, Klima bulunmaktadır. Odalar deniz ve bahçe manzaralıdır.
Aile Odası
Yeme - İçme
Herşey Dahil(10.00-23.00), Sabah kahvaltısı(08.00-10.00), Öğle yemeği(13.00-14.30), Akşam yemeği(19.00-21.00), Snack ikramlar(17.00-18.00), Çay saati(17.00-18.00), Saat 10.00-23.00 saatleri arası alkollü ve alkolsüz içecekeler ücretsizdir.
Herşey Dahil
Aile ve Çocuk
Çocuk havuzu, Çocuk oyun alanı, Çocuk animasyonu
Özel Not ve Açıklamalar
Evcil hayvan kabul edilmemektedir.
Ulaşım ve Transfer
Tesise Otobüs İle Ulaşım Hizmeti Vardır.
Golden Beach Family Suit - Didim - golden beach family suit