Gonlumun bahar temizliğini yaptım......

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Acılarımdan, anılarımdan, korkularımdan sıyrılıyorum Kendimle yuzleştiğimde gorduğum dehşet verici manzarayı gozlerimin onunden siliyorum Gozlerimi de siliyorum sonra Daha fazla gormemek, anlam veremediğim hayatıma daha fazla gercek katmamak adına kurtuluyorum gozlerimden

Yetmiyor, kendimi siliyorum tumuyle Bana dair hicbir şey kalmasın istiyorum Zihnimdeki tum duşunceleri de bedenimle birlikte bir bir yok ediyorum Kendimi siliyorum tumuyle Seni siliyorum Seni anlatan her şeyi, seni andıran her şeyi, sana ait olan her şeyi, sana ait olmayan her şeyi siliyorum

Turkiyeyi dunya haritasından siliyorum, Dunyayı guneş sisteminden Tek bir iz kalmamalı, tek bir parca kalmamalı sana dair icimdeki beni siliyorum Hani karanlıkta goremezsin; ama bilirsin bir şey vardır orda İşte onun gibi saklıdır ve bu yuzden senden daha guclu, daha gercektir icindeki sen

Her turlu yalandan, riyadan sıyrılmış, senin icinde senden gizli, seni buyuten bir senİşte onu siliyorum İcimdeki beni siliyorum Seni siliyorum

Kaybetmeyi goze alamadığım her şeyi siliyorum Boylece acaba, keşke dolu cumleleri de kaldırıyorum tedavulden Duygulardan, duşuncelerden sıyrılmaya calışıyorum Calıştıkca başka yaşanmışlıklardan başka duygular başka izler cıkarıyorum

Her şeye uşenen ben, bu sefer uşenmiyorum teker teker kurtuluyorum yaşadığım her acıdan Hatta yaşanacak acıları bile siliyorum Yaşananlardan ne farkı olacak, bana ne katacak gelecek merak bile etmiyorum; cunku merakımı da silmiştim cok onceden Boylece kendi ellerimle kendimi yok ediyorum ve tozlarımı ruzgara savuruyorum gonlumun bahar temizliği

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt