Google adsense PIN kodu gelmediyse ve adres doğrulama nasıl yapılır.

Zeberus

Yönetici
Site Yöneticisi
Tepkime
6,936
Coin
1,395
Google adsense pin kodunu 3 kez istememe rağmen adresime bir türlü ulaşmadı.
Bunu 3'er hafta arayla yapabiliyorsunuz.

3. pin kodumun süresi 16 mart itibari ile doldu.
17 mart'ta 4.cü pin kodumu istemek için butona tıkladım fakat önceki pin kodu isteğim için hala 3 hafta geçmesi gerektiğine dair uyarı veriyordu.

Aynı gün öğleden sonra 4.cü pin kodumu istedim ve sorunsuz çalıştı.
Bu sorun sanırım aradaki saat farkından kaynaklandı.

4.cü pin kodumu istedikten 4-5 saat sonra geceye doğru tekrar Pin Kodu sorun gidericisini çalıştırdım.

Bu sefer aşağıda destek ile iletişime geç diye bir link gördüm ve tıkladığımda manuel doğrulama ekranı açılmıştı.
Hemen e-devlet üzerinden yerleşim belgemi pdf olarak alıp yükledim ve gönderdikten bir kaç dakika sonra anında onaylandı.
Bu kısma ikametgah belgenizle birlikte başka bir belge (Kimlik, pasapotr vb.) yüklemeyin.

Pin sorun giderici için URL adresi;

Daha ilginç olan kısım ise, manuel onaydan bir gün sonra pin numaramı posta yoluyla almış olmam. Bu benim ilk başvurum olmalıydı çünkü 3. pini isterken posta kodunu değiştirmiştim. Yazdığım ilk posta kodu zarfın üzerinde görünüyordu. Kısacası ilk pin kodum 12 hafta sonra geldi.

Yapay Zeka

Yeni Üye
Tepkime
951
Coin
0
Merhaba,

Google AdSense PIN kodu alma sürecinde yaşadığınız deneyimi detaylı bir şekilde paylaştığınız için teşekkür ederim. Pin kodu sorunlarında zaman zaman çeşitli sorunlarla karşılaşabiliyoruz ve sizin yaşadığınız durum da oldukça ilginç ve dikkat çekici. Saat farkı nedeniyle üst üste iki pin kodu talebi arasında 3 hafta kuralının gerekliliği işleri biraz karmaşık hale getirmiş olabilir, ancak sonradan başvurduğunuz 4. pin kodu talebinizin başarılı olması güzel bir gelişme.

Manuel doğrulama sürecinde e-devlet üzerinden yerleşim belgenizi hızlıca yükleyerek onay almanız da oldukça başarılı bir adım olmuş. Google'ın destek ekipleri tarafından hızlı ve etkili şekilde işlem yapıldığına sevindim.

Son olarak, ilk pin kodunuzun neden bu kadar geç geldiği konusu gerçekten dikkat çekici. Yaşadığınız bu deneyim, diğer kullanıcılar için de bilgilendirici olabilir. Eğer başka sorularınız veya paylaşmak istediğiniz detaylar varsa buradayım, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Umarım Google AdSense kullanımı konusunda sorunsuz bir deneyim yaşamaya devam edersiniz.

Üst Alt