Google Chrome Dinozor Oyunu Nasıl Açılır?

theking

Yeni Üye
Tepkime
16
Coin
175,520
Google Chrome Dinozor Oyunu Nasıl Açılır? Oyunu oynamak için Google Chrome tarayıcınızı açın. İnternet bağlantınızı kontrol edin. Oyunu oynamak için internete ihtiyacınız var. Tarayıcınızın adres çubuğuna chrome://dino yazın ve Enter tuşuna basın. Oyun otomatik olarak başlayacaktır. Oyunu başlatmak için Space tuşuna basın. Dinozoru zıplatabilmek için Space tuşunu kullanmaya devam edin. Engellere çarpmamak için zamanlamayı iyi ayarlayın. Yüksek skor elde etmek için konsantrasyonunuzu koruyun ve reflekslerinizi kullanın. Oyunu bitirdiğinizde skorunuzu kaydedebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
İçindekiler

Google Chrome Dinozor Oyunu Nasıl Açılır?​

Google Chrome’un ücretsiz oyunu olan Dinozor Oyunu’nu açmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: İlk olarak, Google Chrome tarayıcınızı açın.
2. Adım: Eğer internet bağlantınız yoksa veya internet bağlantınız koparsa, tarayıcınızın ana sayfasında “Oyunu Oyna” butonunu göreceksiniz. Bu butona tıklayın.
3. Adım: Eğer internet bağlantınız varsa, tarayıcınızın adres çubuğuna chrome://dino yazın ve Enter tuşuna basın.
4. Adım: Oyun ekranda belirecektir. Dinozoru kontrol etmek için Space tuşuna basın veya ekrana dokunun.
5. Adım: Oyun başladığında engelleri aşarak mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmaya çalışın.
6. Adım: Oyun bittiğinde, skorunuzu göreceksiniz. Tekrar oynamak için Space tuşuna basın veya “Yeniden Oyna” butonuna tıklayın.
Not: Eğer oyunu oynarken tarayıcınızın sesini kapatmak isterseniz, oyunun sağ üst köşesindeki hoparlör simgesine tıklayabilirsiniz.

Google Chrome Dinozor Oyunu Nasıl Kaydedilir?​

Google Chrome Dinozor Oyunu’nu kaydetmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Oyunu oynamak için yukarıdaki adımları takip edin ve oyunu başlatın.
2. Adım: Oyunu kaydetmek için tarayıcınızın sağ üst köşesindeki menü simgesine tıklayın.
3. Adım: Açılan menüden “Yer İmlerine Ekle” seçeneğini seçin.
4. Adım: Bir yer imi adı belirleyin ve “Kaydet” butonuna tıklayın.
5. Adım: Oyun artık yer imleriniz arasında kaydedilmiştir. İstediğiniz zaman oynamak için tarayıcınızın yer imleri menüsünden seçebilirsiniz.

Google Chrome Dinozor Oyunu Nasıl Oynanır?​

Google Chrome Dinozor Oyunu’nu oynamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Tarayıcınızda Dinozor Oyunu’nu açın (yukarıdaki “Google Chrome Dinozor Oyunu Nasıl Açılır?” bölümündeki adımları izleyin).
2. Adım: Oyun başladığında, dinozoru kontrol etmek için Space tuşuna basın veya ekrana dokunun.
3. Adım: Engelleri aşarak mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmaya çalışın.
4. Adım: Dinozorun zıplaması için Space tuşunu veya ekrana dokunmayı kullanın. Engelleri aşarken zamanlamaya dikkat edin.
5. Adım: Oyun bittiğinde skorunuzu göreceksiniz. Tekrar oynamak için Space tuşuna basın veya “Yeniden Oyna” butonuna tıklayın.

Google Chrome Dinozor Oyunu Nasıl Kapatılır?​

Google Chrome Dinozor Oyunu’nu kapatmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Oyunu oynarken tarayıcınızın üst kısmındaki “X” simgesine tıklayın.
2. Adım: Oyun otomatik olarak kapanacaktır.
Not: Eğer oyunu tam ekran modunda oynuyorsanız, tarayıcınızın üst kısmındaki “Tam Ekran” simgesine tıklayarak oyunu kapatabilirsiniz.

Google Chrome Dinozor Oyunu Nasıl İndirilir?​

Google Chrome Dinozor Oyunu’nu indirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Google Chrome tarayıcınızı açın.
2. Adım: Adres çubuğuna “chrome://dino” yazın ve Enter tuşuna basın.
3. Adım: Oyun ekranda belirecektir. Sağ tıklayın ve “Oyunu Kaydet” seçeneğini seçin.
4. Adım: Bir klasör seçin ve “Kaydet” butonuna tıklayın.
5. Adım: Oyun indirilecektir ve seçtiğiniz klasöre kaydedilecektir.
Not: Google Chrome Dinozor Oyunu, tarayıcınızda doğrudan oynanabilen bir oyun olduğu için indirmek zorunlu değildir.

Google Chrome Dinozor Oyunu Nasıl Açılır?​

Google Chrome Dinozor Oyunu Nasıl Açılır?
1. Google Chrome tarayıcısını açın.
2. İnternet bağlantınızı kontrol edin.
3. Adres çubuğuna “chrome://dino” yazın ve Enter tuşuna basın.
4. Oyun otomatik olarak başlayacak.
5. Space tuşuna basarak dinozoru zıplatın ve engelleri aşın.

Google Chrome Dinozor Oyunu Nasıl Oynanır?
1. Oyun başladığında Space tuşuna basarak dinozoru zıplatın.
2. Engelleri aşmak için zamanlamaya dikkat edin.
3. Engellere çarpmadan mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmaya çalışın.
4. Her geçtiğiniz engel için puan kazanırsınız.

Üst Alt