Google promosyon kodu nasıl kullanılır? İlk olarak, Google Ads hesabınıza giriş yapın. Ardından, hesap ayarlarına gidin ve “Promosyonlar” sekmesini seçin. Orada, size özel bir promosyon kodu bulacaksınız. Bu kodu kopyalayın ve hesabınıza ekleyin. Hesabınızda bir reklam kampanyası oluşturun ve ödeme adımına gelin. Ödeme yöntemlerinden biri olarak “Promosyon kodu kullan” seçeneğini seçin ve kopyaladığınız kodu yapıştırın. Son olarak, ödeme yapın ve kampanyanızı başlatın. Artık Google promosyon kodu avantajlarından yararlanabilir ve reklam bütçenizi optimize edebilirsiniz. Unutmayın, promosyon kodu kullanma süresi sınırlı olabilir, bu yüzden zamanında kullanmanız önemlidir.
İçindekiler
Adım 1: Google Ads hesabınıza giriş yapın.
Adım 2: Sol taraftaki menüden “Faturalama” veya “Faturalar” seçeneğine tıklayın.
Adım 3: “Promosyonlar” veya “Promosyon Kodu” sekmesine tıklayın.
Adım 4: “Promosyon Kodu Kullan” veya “Promosyon Kodunu Ekle” seçeneğini bulun ve tıklayın.
Adım 5: Promosyon kodunu girin ve “Uygula” veya “Kodu Uygula” butonuna tıklayın.
Bu adımları takip ederek Google Promosyon Kodunu kullanabilirsiniz. Kodunuz geçerliyse, hesabınıza tanımlanan kredi miktarı reklam harcamalarınızdan düşülecektir.
Google Promosyon Kodu Nasıl Kullanılır?
Hesabınıza giriş yapın.
Ödeme sayfasına gidin.
“Promosyon kodu” seçeneğine tıklayın.
Kodunuzu girin ve uygulayın.
İndirim otomatik olarak uygulanacak.
İçindekiler
Google Promosyon Kodu, kullanıcıların Google Ads hesaplarında reklam harcamalarını azaltmak veya ücretsiz reklam kredisi almak için kullanabilecekleri bir kod sistemidir. Promosyon kodunu kullanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Google Promosyon Kodu nasıl alınır?
Google Promosyon Kodu almak için Google Ads platformuna kaydolmanız gerekmektedir. Kaydolduktan sonra, Google Ads hesabınıza giriş yaparak “Faturalar” veya “Faturalama” bölümünde promosyon kodu seçeneğini bulabilirsiniz. Buradan promosyon kodunuzu talep edebilirsiniz.
Google Promosyon Kodu nasıl kullanılır?
Promosyon kodunu kullanmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:Adım 1: Google Ads hesabınıza giriş yapın.
Adım 2: Sol taraftaki menüden “Faturalama” veya “Faturalar” seçeneğine tıklayın.
Adım 3: “Promosyonlar” veya “Promosyon Kodu” sekmesine tıklayın.
Adım 4: “Promosyon Kodu Kullan” veya “Promosyon Kodunu Ekle” seçeneğini bulun ve tıklayın.
Adım 5: Promosyon kodunu girin ve “Uygula” veya “Kodu Uygula” butonuna tıklayın.
Bu adımları takip ederek Google Promosyon Kodunu kullanabilirsiniz. Kodunuz geçerliyse, hesabınıza tanımlanan kredi miktarı reklam harcamalarınızdan düşülecektir.
Google Promosyon Kodu ne kadar süreyle geçerli?
Google Promosyon Kodu, genellikle belirli bir süre için geçerlidir. Her promosyon kodunun kullanım süresi farklı olabilir. Bu süre genellikle kodun tanımlandığı tarihten itibaren 30 gün veya 90 gün olabilir. Promosyon kodunun geçerlilik süresi hakkında daha fazla bilgi almak için Google Ads hesabınızı kontrol etmeniz gerekmektedir.
Google Promosyon Kodu nerede kullanılabilir?
Google Promosyon Kodu, Google Ads hesaplarında kullanılabilir. Bu kodlar, reklam harcamalarınızı azaltmak veya ücretsiz reklam kredisi almak için kullanılabilir. Promosyon kodunu kullanarak Google Ads hesabınızda reklam kampanyaları oluşturabilir, reklam yayınlayabilir ve potansiyel müşterilere ulaşabilirsiniz.
Google Promosyon Kodu hangi ülkelerde geçerlidir?
Google Promosyon Kodu genellikle belirli ülkelerde geçerlidir. Hangi ülkelerde geçerli olduğunu öğrenmek için Google Ads hesabınızı kontrol etmeniz gerekmektedir. Promosyon kodunun geçerlilik süresi ve kullanım alanı ülkeye göre değişebilir. Hesabınızdaki promosyon kodu ile ilgili detaylı bilgilere Google tarafından sağlanan kaynaklardan ulaşabilirsiniz.
Google Promosyon Kodu Nasıl Kullanılır? |
1. Google hesabınıza giriş yapın. |
2. Ödeme sayfasına gidin. |
3. “Promosyon kodu” seçeneğine tıklayın. |
4. Kodunuzu girin ve uygulayın. |
5. İndirim otomatik olarak uygulanacak. |
Hesabınıza giriş yapın.
Ödeme sayfasına gidin.
“Promosyon kodu” seçeneğine tıklayın.
Kodunuzu girin ve uygulayın.