Son konular

Goz Kapağı Estetiği

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
51
Coin
256,936
Goz Kapağı Estetiği nedir
Goz Kapağı Estetiği Nasıl Yapılır?

Goz kapağı estetiği (Blefaroplasti) nedir?

Bu problemleri duzeltmek icin tek cozum yolu vardır, o da blefaroplasti adını verdiğimiz goz kapağı estetiği ameliyatlarıdır Goz kapağı estetiği, alında kırışıklık ve kaşlarda sarkıklığın olduğu durumlarda estetik alın germe ameliyatı ile, yanakların sarkık olduğu durumlarda estetik yuz germe ameliyatı ile kombine edilerek de yapılabilir Hatta diğer başka ameliyatlar ile birlikte goz kapağı estetiği de uygulanabilir Alt ve ust goz kapaklarının konumu da anatomik yapısı da birbirinden farklıdır Bu yuzden alt ve ust goz kapakları ayrı ayrı ele alınmalı ve değerlendirilmelidir Bu farklılıktan dolayı uygulanan cerrahi işlemlerin teknikleri de birbirine hic benzemez

Ust goz kapağı nasıl guzelleştiriliyor?

Ben, ust goz kapağı estetiği ameliyatını, goz kapağının katlanma cizgisi uzerinden, alt goz kapağı estetiği ameliyatını ise kirpiklerin 1,5 mm altından keserek yapıyorum, boylece hem ameliyat izleri belirgin olmuyor, hem belirgin olmayan bu izleri de katlantı cizgisi icinde gizlemiş oluyorum Modern estetik cerrahide ust goz kapağındaki deri fazlalığının, hem enlemesine, hem boylamasına iki boyutlu olarak duzeltilmesi gerekir Diğer taraftan goz kapağının dolgun ve şişkin gorunumunu veren yağ torbacıkları da cıkarılmalıdır Hem deri bolluğu, hem yağ torbacıkları alındığında ust goz kapağının butun yuku bir anda hafifletilmiş olur

Alıntıdır

Üst Alt