Gözler İlköğretim Okulu Hakkında - Gözler İlköğretim Okulu Tanıtım - Gözler İlköğretim Okulu Resimleri - Gözler İlköğretim Okulu İletişim
Gözler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1937 yılında Gözler Köyü İlkokulu olarak üç derslikle eğitim ve öğretime başlamıştır. Okulun ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle 1966 yılında üç derslik daha ilave bina yapılmıştır. Denizli ili güney ilçesine bağlı olan Gözler Köyü 1971 yılında merkeze bağlı kasaba olmuştur. Şehre uzak olması (50 km) ve belediyelik olması nedeniyle 1974 yılında Ortaokul eğitim ve öğretime başlamıştır.
Eski yerleşim yerini heyelan bölgesi ve kasabanın yerleşim yerinin yetersiz olmasından 3 km yukarıda düz bir alana taşınmış ve bununla birlikte 1981 yılında İl Özel İdaresi tarafından satın alınan araziye tek katlı 3+2=5 derslik ve iki öğretmen lojmanı yapılmıştır. Aynı tarihlerde Ortaokulda taşınmış, belediyeye ait binada geçici olarak eğitim ve öğretime başlamıştır. 1984 yılında İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından üç derslikli Ortaokul binası ile bir öğretmen lojmanı yaptırılmıştır.
1991 yılında Kasaba İlkokul bahçesine İl Özel İdaresi tarafından yapılan 8 derslikli binanın hizmete girmesi ile Bakanlığımızın onayı ile okulumuz İlköğretim Okuluna dönüşmüştür. Ortaokul binası şu anda boş bulunmaktadır.
Gözler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: (258) 284 2009
Okulun Faksı: (258) 284 2343
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: 286290@meb.k12.tr
Okulun Müdürü: Ali İhsan KOCAERKEK
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Gözler Kasabası İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Gözler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1937 yılında Gözler Köyü İlkokulu olarak üç derslikle eğitim ve öğretime başlamıştır. Okulun ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle 1966 yılında üç derslik daha ilave bina yapılmıştır. Denizli ili güney ilçesine bağlı olan Gözler Köyü 1971 yılında merkeze bağlı kasaba olmuştur. Şehre uzak olması (50 km) ve belediyelik olması nedeniyle 1974 yılında Ortaokul eğitim ve öğretime başlamıştır.
Eski yerleşim yerini heyelan bölgesi ve kasabanın yerleşim yerinin yetersiz olmasından 3 km yukarıda düz bir alana taşınmış ve bununla birlikte 1981 yılında İl Özel İdaresi tarafından satın alınan araziye tek katlı 3+2=5 derslik ve iki öğretmen lojmanı yapılmıştır. Aynı tarihlerde Ortaokulda taşınmış, belediyeye ait binada geçici olarak eğitim ve öğretime başlamıştır. 1984 yılında İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından üç derslikli Ortaokul binası ile bir öğretmen lojmanı yaptırılmıştır.
1991 yılında Kasaba İlkokul bahçesine İl Özel İdaresi tarafından yapılan 8 derslikli binanın hizmete girmesi ile Bakanlığımızın onayı ile okulumuz İlköğretim Okuluna dönüşmüştür. Ortaokul binası şu anda boş bulunmaktadır.
Gözler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: (258) 284 2009
Okulun Faksı: (258) 284 2343
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: 286290@meb.k12.tr
Okulun Müdürü: Ali İhsan KOCAERKEK
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok