Son konular

Gül-ü Muhammedi

zeberus1234

Yeni Üye
Tepkime
10
Coin
2
GÜL-Ü MUHAMMEDİ

Hiç bir an unutmadım seni ben ey Sevgili,
Sönmez içimde tutuşturduğun iman ateşi,
Hep canlıydı gönlÜmde ki o hidayet Ümidi,
Kalbimde solmayacak o GÜlÜ Muhammedi.

Seni tanıdım gÜnden beri senindir kalbim,
Huzur ile mutluluğa doygundur bu kalbim,
Karanlıktan nurunla aydınlandı bu kalbim,
Sen gÜneşin,aydınlandı seninle bu kalbim.

Yaratılıp tÜm alemlere sen rahmet kılındın,
BÜtÜn kullara yol gösteren rehber kılındın,
O son Peygamber,Hatem-Ül Enbiya kılındın,
Kurtuluş yollarına sen, mihmandar kılındın.

Ardından gelen kullara tÜm yollar asan olur,
Senin gittiğin yolda ki tÜm tuzaklar bozulur,
Burada sana uyan kul,cennette komşun olur,
Hem dÜnya da hem ahret de kurtulmuş olur.

Seni anan bir gönÜlde ne acı ne de tasa olur,
O kokunu duyan insanın içi gÜl gÜlistan olur,
O gÜl yÜzÜn kalbimiz de açar gonca gÜl olur,
Sen kalplerimize girince cennet bahçesi olur.

Similar threads

• Soru
GÜL-Ü MUHAMMEDİ Hiç bir an unutmadım seni ben ey Sevgili, Sönmez içimde tutuşturduğun iman ateşi, Hep canlıydı gönlÜmde ki o hidayet Ümidi, Kalbimde solmayacak o GÜlÜ Muhammedi. Seni tanıdım gÜnden beri senindir kalbim, Huzur ile mutluluğa doygundur bu kalbim, Karanlıktan nurunla aydınlandı bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
  • Soru
Vuslat Banada Yakınmı Ya Resulallah Bir seher vakti düştün gönlüme Efendim. Gönlüm hem sevincin, hemde üzüntünün en tatlı duygularıyla kaplandı birden. Halbuki hep aklımdaydın sen, hiç çıkmadın ki. Bizleri bırakıp gittigin günden beri yüreğimiz hep senin özleminle yandı, tutuştu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
  • Soru
Zamana ve mekâna sığmayan bir sevgi hitâbı… “Anam-babam Sana fedâ olsun Yâ Resûlallah” ikrârının muhatabı… Ümmetin gönlünde şehbâl açan İlâhî aşkın mihrâbı… Âlem-i Ervah’ta kâinat ufkuna yazılıp, nûru gönüllere yansıyan bir güzîde mektup... Kur’ân’ın övgüsüne mazhar olan, varlıklar içinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
  • Soru
Sen gül gibi kokarmışsın yâ Resûlallah! Küçük bir kalemin Kâinatın Sevgilisi’ne mektubu: Sen gül gibi kokarmışsın yâ Resûlallah! Sen gül gibi kokarmışsın yâ Resûlallah! Ben seni çok seviyor ve çok merak ediyorum ey gül kokulu Sevgili. Sen Hz. Yusuf’dan bile daha sevimli daha güzelmişsin. Senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
  • Soru
“Gül”ü Sevmek Erva güller açılınca goncadan dava bahçesinden, en efsunkâr nağmeler süzülür dudaklardan hamd isimli… Salât ve selam yelpazesiyle serinletince gökleri Muhammedî Güller, alırlar alnından hararetini cihan çölünün. Ezel ve ebed Rabbini Gül’ün rengi ve Gül’ün ulvi lisanıyla hamd...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Üst Alt