Gültepe Reşat Vural İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Gültepe Reşat Vural İlköğretim Okulu Hakkında - Gültepe Reşat Vural İlköğretim Okulu Tanıtım - Gültepe Reşat Vural İlköğretim Okulu Resimleri - Gültepe Reşat Vural İlköğretim Okulu İletişim

Gültepe Reşat Vural İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuzun açılması için 13.02.1998 Tarihinde Valilik Onayı alınmış olup Hacı Ahmet Paralı ve Gümüşler Ahmet Sami Uslu İlköğretim Okullarından Nakil Öğrenci kaydederek Eğitim - Öğretime başlanmıştır. 1999-2000 Eğitim - Öğretim Yılında İkili Öğretime geçilmiştir.2003-2004 Eğitim Öğretim Yılında 5.6.7.ve8. sınıfları Şehitler İ.Ö.O.na nakledilerek tekrar normal Eğitim-Öğretime geçilmiş, 2004-2005 Eğitim - Öğretim Yılında derslik sayısının yetersiz olması nedeniyle tekrar İkili Öğretime geçilmiştir.Okulumuz 1 Müdür,1 Müdür Yardımcısı,1 Rehber Öğretmen,1 BT Formatörü,1 Ana Sınıfı Öğretmeni ,9 Branş, 9 Sınıf Öğretmeni, 1 Hizmetli, 450 Öğrencisi ile ve 1 BT Sınıfı, Fen ve Teknoloji Lab., 1 Ana Sınıfı, 7 dersliği ile eğitim öğretime devam etmektedir.

Gültepe Reşat Vural İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 258 3779878
Okulun Faksı: 258 3779878
Okulun Adresi: Gültepe Mah. 4543 Sokak Gümüşler
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: 753@meb.k12.tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuza Gültepe Şehir İçi Minibüs ve Belediye Otobüsleri ile kolayca ulaşabilirsiniz.
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Gültepe Reşat Vural İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt