Güzelköy Mehmet Tunç İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Güzelköy Mehmet Tunç İlköğretim Okulu Hakkında - Güzelköy Mehmet Tunç İlköğretim Okulu Tanıtım - Güzelköy Mehmet Tunç İlköğretim Okulu Resimleri - Güzelköy Mehmet Tunç İlköğretim Okulu İletişim

Güzelköy Mehmet Tunç İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1948 yılında, köyün kurucularından hayırsever İbrahim Tunç tarafından bir derslik ve lojman olarak yaptırılmış ve 1949 yılında ilkokul olarak eğitim öğretime açılmıştır. 1961 yılında beş derslikli okul devlet tarafından yaptırılmış; köylü de imece usulü olarak devlete yardım etmiştir. 1995 yılında İbrahim Tunç’un oğlu Mehmet Tunç tarafından ilave ortaokul binası (üç derslikli) yapılarak ilköğretim okulu olarak eğitim öğretime devam edilmiştir. Okulun ismi Mehmet Tunç İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir.

Okulumuz 2009 Eylül ayında yeni yaptırılan binada eğitim -öğretime başlamıştır.
Yeni binamızda eğitim öğretime devam edilmektedir. Okul; onsekiz derslik iki anasınıfı,bir öğretmen odası, bir müdür ve müdür yardımcısı odası, bir fen ve teknoloji laboratuvarı, bir BT sınıfı olarak hizmet vermektedir. 500'e yaklaşan öğrenci sayımız ile yeterli teknik donanım ve araç gereçlerle Güzelköy'e hizmet vermektedir.

MİSYONUMUZ

Türk Milli Eğitimi’nin amaçları ışığında;dünü,bugünü ve geleceği bütünleştirerek,erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün,etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.

VİZYONUMUZ

21. yüzyılın çağdaş, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş,Türk tarihini ve kültürünü kavramış, insan haklarına saygılı, yaşadığı çevreye duyarlı, gelişen bilim ve teknolojiyi izleyip kullanabilen liderlik özelliğinin yanında olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, haklarını ve sorumluluklarını bilen, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın T.C. vatandaşı yetiştirmektir.

Güzelköy Mehmet Tunç İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: (258) 267 10 02
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulun E-Posta Adresi: 355885@meb.k12.tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Güzelköy Mehmet Tunç İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt