Halı Uzerindeki Lekeler Nasıl Cıkartılır?

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Evlerimizin neredeyse buyuk bir bolumunde yer alan halı temizliği biz bayanlar icin gercekten cok zor ve uğraş isteyen bir iştirOzellikle de cocuklu evlerde inatcı lekelerin cok fazla olduğu halıların temizliğinin ne kadar zor olduğunu kendi evimdkei halılardan biliyorumDefalarca sildiğim ve sonunda lekesinin cıkmasını sağladığım halım vardır imageshaliuzerindekilekelernasilcikartilir5ad896a360695png

imageshaliuzerindekilekelernasilcikartilir5ad896a46edbe

Neyse devam edelim biz evde hem sağlıklı hemde kolay bir halı temizliği icin ne yapmanız gerektiğini kısaca anlatmaya calışacağım sizlerleSirke ile halılarını silmeyi denedinizmi hicŞaşırdınız sanırım elbette cunku bende ilk duyduğumda gercekten cok şaşırmıştım ama arkadaşımın sozlerine guvendim ve hemen denedimİnanılmayacak bir sonuc elde ettim diyebilirim ışıl ışıl ve lekesiz halılarla karşılışanca eve kilo kilo sirke almaya başladım diyebilirim imageshaliuzerindekilekelernasilcikartilir5ad896a360695png

Sonuc olarak sirke ile halılarını silmeyi denemenizi istiyorum mutlaka iyi bir sonuc alacağınızı goreceksinizAyrıca sadece halı değil koltuk sandalye kanğe gibi dğer eşyalarınızın temizliğinde de sirkeyi gonul rahaltığı ile kullanabilirsiniz

imageshaliuzerindekilekelernasilcikartilir5ad896a707cd0

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt