Hangi Unluler Oruc Tutuyor

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
57
Coin
256,936
Hangi Unluler Oruc Tutuyorlar

Oruc Tutan Unluler Kimler

Deniz Akkaya
Ramazan ayında oruc tutmaya ozen gosteren Deniz Akkaya, orucunu siyah zeytinle acıyor Deniz, bu ayın kendisini cok duygulandırdığını da dile getiriyor

Ajda Pekkan
Sağlığım el verdiği surece oruc tutarımdiyen Ajda Pekkan, şukredebilmek icin oruc tutulmasının şart olduğunu soyluyor Ajda, orucunu mutlaka suyla acıyor Ardından da corba icip iftarda bol meyve yiyor

Davut Guloğlu
Karadenizli unlu turkucu Davut Guloğlu, iftarda mutlaka yorenin meşhur yemeği mısır ekmeğini yiyor İftariyelikleri gorunce bile doyarım diyen Davut, Ramazan ayında yardıma muhtac kişilere el uzatarak cok mutlu olduğunu belirtti

Buket Saygı
Bircok kişi gibi orucunu suyla acan Buket Saygı, bir muddet bekledikten sonra yemeğini yiyor Buket, sağlığı el verdikce oruc tutuyor

Erol Evgin
Reflu hastası olmasından oturu oruc tutamayan Erol Evgin, mutlaka fitre ve zekatını veriyor Bu ayda ailesiyle birlikte olmaya daha fazla ozen gosteren unlu sanatcı, Herkese bu ayda hoşgorulu olmasını oneriyorum dedi
İzzet Ozilhan
Şarkıcı İzzet Ozilhan, bu muberak ay boyunca sokak sokak gezip muhtaclara yardım ediyor Bunu gizli bir şekilde yapan İzzet, İstanbul'un cok fakir semtlerini dolaşmaya calışıyorum diye konuştu

Ahmet Ozhan
Ahmet Ozhan, bu mubarek ayda hem oruc tutuyor hem de akşamları ibadetini yapıyor Şarkıcı, bu sayede huzur bulduğunu ve mutlu bir insan olduğunu soyluyor

Buket Saygı
Bircok kişi gibi orucunu suyla acan Buket Saygı, bir muddet bekledikten sonra yemeğini yiyor Buket, sağlığı el verdikce oruc tutuyor '

Şukriye Tutkun
Ramazan ayında okuduğu ilahilerle herkesin gonlunde ayrı bir yeri olan Şukriye Tutkun, Bu sayede huzur buluyorum dedi Oruc tuttuğunu dile getiren şarkıcı, Sadece ac kalmayı değil Allah'a şukretmeyi de oğreniyorum diye konuştu

Kırac
Tuttuğu ilk orucu dun gibi hatırlayan Kırac, Cok kucuk olduğum icin zorlanmıştım ama o gunden beri oruc tutmaktan kesinlikle vazgecmedim diye konuşuyor

Sibel Can
Razaman'da oruc tuttuğunu soyleyen Sibel Can, iftarda mutlaka su iciyor Ardından sıcak bir corba tuketen şarkıcı, Sahurda ise mutlaka meyve yiyip sut iciyorumdedi Ramazan ayında ailesiyle bolca vakit gecirdiğini belirten Sibel Can, Bu ayın benim icin anlamı cok buyuk Oruc tutup ibadet yaptıkca kendimi cok huzurlu ve sağlıklı hissediyorum acıklamasını yaptı

Beyaz
Annesine olan duşkunluğuyle tanınan Beyazıt Ozturk, Ramazan'da annesinin yanında olmaya daha fazla ozen gosteriyor Orucunu iftariyeliklerle actığını soyleyen Beyaz, Ramazan'ın benim icin anlamı cok buyukdiye konuşuyor

Üst Alt