Hannah Montana

Tepkime
10
Coin
2
Tarihi Destiny Hope Cyrus, onu güneşli kişilik yakında Miley evde onun adını değiştirdi. Babası, ülke yıldızı ve aktör Billy Ray Cyrus, o olduğu için onu "Miley" her zaman dolu takma gülümsüyor. Şimdi her Disney Channel sevgilisi onu bilir Miley Cyrus, Disney's yeni orijinal gösterinin yıldızı: Hannah Montana, Miley düzenli bir kız Miley Stewart tv en büyük şan süperstar olarak gizli bir çifte hayat denilen oynar gibi.

Bu 13 yaşındaki Disney yeni tv kraliçe rolünü kazanmak için çektik. "Bütün bu zor işi ben Hayatım boyunca yaptığım hakkında ödemek için," diyor. O sadece, ama 1000 kız ile başlayan seçmelere geri hatırlatarak değildir ithaf şan ve yıllardır oyunculuk içine koymak. Kızı tv geçtiklerine bir counrty yıldız, Miley ve sonsuza dek bu yana onu baba gösterir ekstralar gibi parçalar alınarak yapılmış, en son yaptığı dizisinde bir bölüm için dökme olarak "Doc" Big Fish "in Ruthie of tge rolü gibi "yas sekiz.

Şarkı söylemek ve gitar çalmak çok hayatının büyük bir parçası olmuştur. O 100 şarkı zaten bitti yazmıştır sağlar. Aslında, bunlardan biri Hannah Montana yer alacak. Şimdi bölüm başına yeni bir şarkı ki sezon sonunda 20 şarkı üzerinden yapacak, ancak, soundtrack henüz teyit edilmiştir kaydediyor. Zaman soundtrack sorulduğunda, Miley şimdi iyi yapıyor hedefi belirtilen olası artı göstermek orada yaz boyunca bir Hannah Montana soundtrack olacak "ya da Miley Cyrus albüm" diye ekledi. Soundtrack ya da değil, Miley Cyrus elbet er ya da geç bir albüm piyasaya sürecek. O Hollywood Records ile dört albüm anlaşması için imzalanmıştır.

Gary Marsh, Disney Channel eğlence başkan bu doğal taşkınlık ve ona tavır ve performans gösterir hayatı, her dakika seven bir kız gördüm çünkü Hannah Montana rolü için Miley seçtiğini söyledi.

When she performans değil, Miley onu beş kardeşinden, Christopher, Braison Chance, Brandi, İz ve Noah Lindsey ve köpeğini Loco onlarla Los Angeles'ta hayatını şirket bulunuyor. onu köpek, kedi, at, tavuk ve ineklerin dinlenme onların Nashville, Tennessee evde zaman LA geçen Aralık 2005 filme başlamak taşındı kalmak zorunda kaldı. Miley elveda onun bütün hayat arkadaşlarına söylemek zorunda kaldı, bu yüzden onu yeni bir yaşam tarzı da LA gerek artı telefonda uzun saatler: alışveriş içerir. "Ben büyük bir ayakkabı biriyim. Bazen punky olacağım, ertesi gün Çıkar şu tiki olacağım. Eser Her gün sonra annem ve ben alışverişe gitmek. Babam hakkında beni öldürmek. Ben, 'Biz demek , babacığım ihtiyacım var! "

Onun hobileri ona iş: dans, amigo, şarkı söylemek, gitar çalmak ve müzik yazma içerir. Bu aşamada olduğu gibi ben adım O, "En kısa zamanda, hiçbir şeyin önemi devletler. Ben bunu iş olarak düşünmüyorum. sadece çok eğlenceli."

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt