Hasan Yıldırım Biyografisi

zeberus1234

Yeni Üye
Tepkime
10
Coin
2
Şanlıurfalı Hasan Yıldırım, İbrahim Tatlısesin gençlik yıllarına olan benzerliği ile dikkat çekiyor. Yürekleri yakan sesi ile beğeni toplayan Hasan Yıldırım emin ama sağlam adımlarla ilerliyor.
1983 yılında Şanlıurfada dünyaya gelen 12 çocuklu bir ailenin oğlu olan Hasan Yıldırım müzik dünyasında emin adımlarla ilerliyor. Yürekleri yakan acılı sesi ve yorumu ile İbrahim Tatlısesin gençlik yıllarına benzetilen Hasan Yıldırım dikkat çekiyor. Falan Filan isimli ilk albümü ile müzik dünyasına iddialı bir giriş yapan Hasan Yıldırım, Tek idolüm İbrahim Tatlıses. Müzik dünyasına adım atarken ona hayranlığını dile getirip ünlü olduktan sonra onun için kötü konuşan insanlara çok kızıyorum. Ben asla onlardan olmayacağım. Ben her zaman haddimi bileceğim diyerek bazı ünlü isimlere de gönderme yapıyor.

Ali Tekintüre, Ruhi Birkalır, Ömer Önder Güney, Vahdettin Boygeyik, İsmail Üredi, Ahmet Naz gibi usta isimlerin şarkılarını yorumlayan Hasan Yıldırım, sesinin güzelliğini acıya borçlu olduğunu söylüyor. Yıllardır, Sesim acı yediğim için güzel diyen İbrahim Tatlısesi örnek aldığını söyleyen Hasan Yıldırım, Urfada genelde insanların sesi acılı ve duyguludur. Acı biberin çok büyük etkisi var. diyerek acının sesi güzelleştirdiğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Hasan Yıldırım İMPARATOR DESTEKLİ TÜRKÜCÜ

Hasan Yıldırım albüm tanıtım gecesinde seçkin davetlilerin karşısında büyük sınav verdi. Tatlıses, genç sanatçıyı Bu senin gerdek gecen rahat ol diyerek sakinleştirdi.

Şanlıurfalı Hasan Yıldırım Falan Filan isimli albümünün tanıtımını sanat ve iş dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı bir gece ile Büyük Klüpde tanıttı.
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçtaroğlu, Ali Şen gibi iş dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra müzik dünyasının imparatoru İbrahim Tatlıses in de katıldığı gecede Hasan Yıldırım yeni şarkılarını seslendirdi.
İmparator İbrahim Tatlıses müzik dünyasının yeni prensi Hasan Yıldırımı sahneye davet etti ve Biz büyüklerimizin önünde hep ceketimizi ilikledik. Hasanda çok saygılı. Büyüklerinin önünde ceket ilikliyor. Sesi de yüreği kadar güzel dedi.
İlk sınavını veren Hasan Yıldırım Dilim damağım kuruyor. İbrahim Abinin karşısında şarkı söylemek hiç aklıma gelir miydi? Galiba rüyadayım diyerek duygularını dile getirdi.
Hasan Yıldırımı İbrahim Tatlıses sahnede yalnız bırakmadı. İbrahim Tatlıses Hasan Yıldırım sahnede şarkı söylerken sahneye fırladı ve Senin bu gerdek gecen. Performansının yüzde yirmi beşini sergiliyorsun. Rahat ol. Sakin ol. Sendeki ses çok güzel. diyerek salondaki konuklara takılıp Bana rakip mi getirdiniz Hasanı diyerek takıldı
Hasan Yıldırımın albüm tanıtım gecesine ayrıca, Yeliz, Vahdet Vural, Türkücü İsmail Kılıç, Ayşe Mine, Magic Necmi ve modacı Erkan Eken ile sunucu ve fotomodel Nazlı Tanrıkulu gibi renkli kişiler de katıldı

Üst Alt