Son konular

Haşmet Babaoğlu (Haşmet Babaoğlu Kimdir? - Haşmet Babaoğlu Hakkında)

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
57
Coin
256,936
Haşmet Babaoğlu
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Haşmet Babaoğlu, Türk gazeteci, yazardır.
1955 yılında Bursa'da doğdu. İstanbul'da Anadolu yakasında çocukluk ve gençlik, Avrupa yakasında ise olgunluk çağını yaşadı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Aynı üniversitede Siyaset Sosyolojisi yüksek lisansı yaptı. Akademik kariyer hülyası, serserilik sevdası, ansiklopedilere kapılanma derken kendini bir gün Nokta dergisinde buldu. O günden bugüne gazetecidir. Çeşitli dergi ve gazetelerde editörlüğün ardından halen Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır.

Herkes Birbirine Sevgi Herkese Karşı (1998),
Bekle Beni Gelmeyeceğim (2001),
Rüyalarını Ver Bana (İthaki, 2003),
Haydi Kıralım Hayallerimizi (ithaki, 2004)
adlı kitapları bulunmaktadır.
NTV'de yayınlanan "90 Dakika" programında Fuat Akdağ, Mehmet Y. Yılmaz ve Hıncal Uluç ile birlikte spor yorumculuğu; ATV'de yayınlanan "Yaşamdan Dakikalar" adlı söyleşi programında Hıncal Uluç, Sunay Akın ve Nebil Özgentürk ile birlikte yorumculuk yapmaktadır.

Similar threads

• Soru
Haşmet Babaoğlu Vikipedi, özgür ansiklopedi Haşmet Babaoğlu, Türk gazeteci, yazardır. 1955 yılında Bursa'da doğdu. İstanbul'da Anadolu yakasında çocukluk ve gençlik, Avrupa yakasında ise olgunluk çağını yaşadı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru
Haşmet Babaoğlu Vikipedi, özgür ansiklopedi Haşmet Babaoğlu, Türk gazeteci, yazardır. 1955 yılında Bursa'da doğdu. İstanbul'da Anadolu yakasında çocukluk ve gençlik, Avrupa yakasında ise olgunluk çağını yaşadı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
  • Soru
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Soru
Sunay Akın Kimdir ? Şükrü Sunay Akın (d. 12 Eylül 1962), şair, yazar, gazeteci, araştırmacı, tiyatro oyuncusu. 12 Eylül 1962 tarihinde Trabzon'un Maçka ilçesinde doğdu (bu yüzden 18 yaşından beri doğum gününü kutlamamaktadır). Ailesi, onun daha iyi eğitim görebilmesi için, 10 yaşındayken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  • Soru
Sunay Akın Kimdir ? Şükrü Sunay Akın (d. 12 Eylül 1962), şair, yazar, gazeteci, araştırmacı, tiyatro oyuncusu. 12 Eylül 1962 tarihinde Trabzon'un Maçka ilçesinde doğdu (bu yüzden 18 yaşından beri doğum gününü kutlamamaktadır). Ailesi, onun daha iyi eğitim görebilmesi için, 10 yaşındayken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
Üst Alt