Son konular

Hep yorgun ve halsiz mi hissediyorsunuz? Nedeni toksinler..

Konuyu Yükselt

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
1
Çözümler
1
Tepkime
41
Puanları
318
Yaş
35
Coin
256,935
Yorgun ve isteksiz misiniz? Kendinizi halsiz ve güçsüz mü hissediyorsunuz?

Nedenlerini bilirseniz daha mı güzel hissedeceksiniz bilemeyiz lakin en azından kendinize biraz daha düzgün bakıp korunmanıza yardımcı olabilir tahminen aşağıdaki haberler...

Olağanda metabolizmamız ter, idrar, dışkı, teneffüs ve safra aracılığı ile vücudu toksinlerden arındırır. Ama vücudumuzda ve muhitimizdeki olumsuz faktörlerin giderek artması bu vazifesini alanına getirmesine köstek olur ve hormonsal ve fizyolojik dengesizliklere, hudut sistemi bozukluklarına, direnç kaybına, geçmişe dönüşü olmayan illetlere (kanser) neden olabilirler..

Topraktan, sudan, soluduğumuz havadan, aldığımız besinlerden bize geçen kimyasal toksik ve zehirleyici hususlar, vücudumuzdaki enfeksiyonlarla uğraş sonrası oluşan ve dışarı atılamayan zararlı atıklar, çevresel kirlilik ile bize ulaşan tarım ilaçları, böcek öldürücüleri, hormonlar, petrol eseri yakıtların atıkları, hanelerde kullanılan temizleyiciler, kuru temizleme hususları ve benzerleri... vücut direncimizin azalmasına, yok olmasına neden olurlar. Öte yandan besin yoluyla geçen zararlı unsurlar bağırsak floramızı bozarak bağırsaklarımızın olağan hizmetini yapamaz hale gelmesine neden olurlar. Ruhsal ve fizikî gerilimler de toksin tesiri yapmaktadır.

Biorezonans terapileri ile detoks:

Bünyemizde biriken ve kronik illetlere neden olan bütün bu zararlı unsurlardan, ağır metal ve toksin birikimlerinden Biorezonans terapileriyle arınmak mümkündür.

Öncelikle hücre sıhhatini kazanmayı amaçlayan Biorezonans terapileri sağlıklı ve dinç bir ömür için vücuda dışarıdan bilinçli bir biçimde yardım edebilmemizi ve organizmadan toksinlerin atılmasını sağlar.

Tedavi detaylı anemnez ve kinezyolojik muayeneden sonra başlar. Ortalama 4-6 seanslık Biorezonans terapi programı ile vücuttan temizlenebilen toksik unsurlar şunlardır:
Civa / Amalgam (Siyah) Dolgular: Vücuttaki civa birikimi birbirinden bağımsızmış üzere duran birçok kronik illetin asıl sebebi olduğu artık anlaşılmıştır. Civa vücudumuzda yağ dokusunda birikir. Yağ dokumuz ise hudut sistemimizin, dimağımızın, böbreklerimizin, akciğerlerimizin, salgı bezlerinin ve gayrı birçok değerli organımızın yapıtaşıdır.

Birçok şahısta civa birikimini tetikleyen faktör dişlerdeki amalgam dolgulardır. Diş dolgusu olarak kullanılan amalgam civalı bir bileşiktir. İçeriğinde civa, gümüş ve gayrı birtakım metaller bulunur. Ağız içindeki amalgam dolgular (bazen tek bir amalgam dolgu bile) “ağız içi pil” denilen elektriksel aktiviteyi oluşturur. Milivolt ve mikroamper cinsinden ölçülen bu aktivite amalgamdan iyonlaşmanın (yani civa salınımının) göstergesidir. Bu ölçüm biorezonans cihazıyla kolaylıkla yapılabilmektedir.

Kurşun: Vücutta yerleşen bir başka değerli ağır metal de kurşundur. Yağ dokusunda birikir. Birçok farklı organ sistemi üzerinde meseleler yaratır. His durumda bozulmalar, hatırlama güçlükleri, depresyon eğilimi ve psikiyatrik meseleler ve kronik yorgunluk hali, umum halsizlikler az ya da çok kurşun birikimiyle bağlantılıdır. Kurşunun vücudumuza girişi soluduğumuz havadan, içtiğimiz sudan, yediğimiz sebzelerden ve gayri besinlerden oluşmaktadır.

Cadmiyum: Pillerin içerisinde, otomotiv ve öteki endüstride kullanılan ve çevresel kirlilik sonucu vücudumuzda biriken bir ağır metaldir. Sigaranın içinde de bulunur. Çinko ve selenyum üzere bizi istenilmeyen illetlerden koruyan ve bağışıklık sistemimizi güçlendiren yeterli metallerin emilimini azaltır.
 

Similar threads

  • Soru
Bazı nedenlerden dolayı vücudumuzdaki hücrelerde değişiklikler başlar. Bu nedenlerin başında ailevi yatkınlık, çevresel etkenler ve kişisel stresler gelir. Günümüze kadar insanın en önemli stres kaynağı acıkma, susama, soğuk, sıcak ve bakteri kaynaklı hastalıklar gibi basit nedenlerdi. Yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  • Soru
Depresyon yerkürede süratle yayılan ve Türkiyede son 5 yılda %70 orantısında artan bir hastalık. Türkiye ‘de nüfusun 10 da 1 i hayatlarının bir kısmında antidepresan kullanan şahıslardan oluşuyor. Buna ek olarak aslında depresyon hastası olup klinisyenler tarafından görülmemiş ve tanı konulmamış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
  • Soru
Gündelik olarak yediğimiz, doğal ve sağlıklı olduğunu düşündüğümüz birçok yiyecek, vücudumuzun savunma mekanizmalarını uyararak olumsuz tesirler yaratabilmektedir. Azık Hassaslığı ve Marazlarla Bağlantıları Gündelik olarak yediğimiz, doğal ve sağlıklı olduğunu düşündüğümüz birçok yiyecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru
Detoksifikasyon; vücudun toksinlerden arınması demektir. Nasıl ki çok yorgun düştüğümüzde dinlenmeye muhtaçlık duyarız hücrelerde biriken ve vücudun istemediği materyaller olan toksinlerden arınma metoduna detoksifikasyon denmektedir. Toksin (Toxium) zararlı tesirleri olan ve vücutta istenmeyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  • Soru
Kimyasal ve Tıbbi Atıklar - Tıbbi Atıkların Zaraları - Tıbbi Atıklar Hakkında - Kimyasal Atık Nedir Kimyasal atık nedir bunun açılımını yapmak ve hangi atık türlerinden bahsettiğimizi anlamamız gerekmektedir. Tehlikeli kimyasal atıklar Çevre örgütü tarafından,insan sağlığına ve çevreye zararlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Üst Alt