Son konular

Hilal Demirözer Kimdir - Hilal Demirözer Biyografisi

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
57
Coin
256,936
Hilal Demirözer Biyografisi
Hilal Demirözer Özgeçmişi
Hilal Demirözer Hayatı

Hilal DEMİRÖZER (1980 - )

Hilal Demirözer; 1980 Almanya doğumlu. 12 yaşına kadar Almanya'da yaşadı. 1992 yılında ailesiyle birlikte kesin dönüş yaparak memleketi olan Balıkesir'e yerleşti.

4 çocuklu çiftci bir ailenin kızı. Balıkesir'de eğitim hayatını tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. "Hilal Demirözer Aracılık Hizmetleri" ünvanıyla sigorta acenteliği yapmakta.
İki yabancı dil bilmekte.

2011 AKP -Ak Parti Balıkesir Milletvekili Adayı.

Similar threads

• Soru
Hilal Demirözer Biyografisi Hilal Demirözer Özgeçmişi Hilal Demirözer Hayatı Hilal DEMİRÖZER (1980 - ) Hilal Demirözer; 1980 Almanya doğumlu. 12 yaşına kadar Almanya'da yaşadı. 1992 yılında ailesiyle birlikte kesin dönüş yaparak memleketi olan Balıkesir'e yerleşti. 4 çocuklu çiftci bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
  • Soru
Ali Ercoşkun Biyografisi Ali Ercoşkun Özgeçmişi Ali Ercoşkun hayatı Ali Ercoşkun (1971-) 1971 Bolu Yukarısoku nüfusuna kayıtlıdır. 1976 yılında 27 Mayıs İlköğretimde İlkokulu, Yukarısoku, Karacasu ve son olarak Sakarya ilköğretim okulunda okudu. 1980-93 yılları arasında Karacasu'da yaşadı. 50...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
  • Soru
Türkiyenin cumhurbaşkanı Abdullah Gül Kimdir Türkiyenin 11. cumhurbaşkanı kimdir Abdullah Gül hayatı Abdullah Gül biyografisi Abdullah Gül nasıl cumhurbaşkanı oldu Abdullah Gül Türkiyenin 11. cumhurbaşkanı Abdullah Gül 29 Ekim 1950 kayseri doğumludur, günümüz cumhurbaşkanıdır. Bu görevinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
  • Soru
Ali Ercoşkun Biyografisi Ali Ercoşkun Özgeçmişi Ali Ercoşkun hayatı Ali Ercoşkun (1971-) 1971 Bolu Yukarısoku nüfusuna kayıtlıdır. 1976 yılında 27 Mayıs İlköğretimde İlkokulu, Yukarısoku, Karacasu ve son olarak Sakarya ilköğretim okulunda okudu. 1980-93 yılları arasında Karacasu'da yaşadı. 50...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
  • Soru
Türkiyenin cumhurbaşkanı Abdullah Gül Kimdir Türkiyenin 11. cumhurbaşkanı kimdir Abdullah Gül hayatı Abdullah Gül biyografisi Abdullah Gül nasıl cumhurbaşkanı oldu Abdullah Gül Türkiyenin 11. cumhurbaşkanı Abdullah Gül 29 Ekim 1950 kayseri doğumludur, günümüz cumhurbaşkanıdır. Bu görevinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
Üst Alt