Hisar İlköğretim Okulu Bilgileri Acıpayam Denizli

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Hisar İlköğretim Okulu Hakkında - Hisar İlköğretim Okulu Tanıtım - Hisar İlköğretim Okulu Resimleri - Hisar İlköğretim Okulu İletişim

Hisar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Misyonumuz
Öğrencilerimizin;
Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır.

Vizyonumuz
Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, Çağdaş, demokratik ve lâik Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, Değişim ve gelişime açık Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen Yaratıcı ve üretken, Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş,

Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.

Değerlerimiz
4.1-Atatürk’ün ilke ve inkılâplarını temele alırız.

4.2-Okul, ‘toplumun kendisi olmalıdır’ görüşüne inanırız.

4.3-Öğrencilerin bedensel, sosyal ve zihinsel gelişimlerine dikkat eder yani, onlara bütünsel olarak yaklaşmaya özen gösteririz.

4.4-Gerçek başarının ancak azim ve bir ekip çalışması sonucunda gerçekleşebileceğini savunuruz.

4.5-Okul – öğrenci – veli ilişkilerinde, sağlıklı bir iletişim dili kullanmanın önemine inanırız.

4.6-Öğrencilere ‘öğrenmeyi’ öğretmek temel hedeflerimiz arasındadır.

4.7-Olay ve olgulara; hoşgörü çerçevesinden bakarak, adaletli ve gerçekçi kararlar almaya özen gösteririz.

4.8-Okulda, kaliteli ve fırsat eşitliğine dayanan bir eğitim – öğretimi temel ilke olarak kabul ederiz.

4.9-Saygı ve sevgi ilkelerine dayanan bir düşünceyle hareket ederiz.

4.10-Değişmeyen tek şeyin; değişimin kendisi olduğuna inanır ve çalışmalarımızı bu doğrultuda düzenleriz.

Hisar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Acıpayam
Okulun Telefonu: 258 553 11 83
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulun E-Posta Adresi: bilgi@acipayamataturkio.k12.tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Hisar İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt