Hotmail gelen kutusu nasıl silinir? Hotmail hesabınızda gereksiz e-postaları silme işlemi oldukça basittir. İlk olarak, gelen kutunuzdaki e-postaları kontrol edin. Ardından, silmek istediğiniz e-postaları seçin ve silmek için çöp kutusuna taşıyın. Eğer tüm e-postaları silmek istiyorsanız, gelen kutunuzun üst kısmındaki tümünü seç seçeneğini kullanabilirsiniz. Son olarak, çöp kutusuna taşıdığınız e-postaları kalıcı olarak silmek için çöp kutusunu boşaltın. Bu işlemi yaparken dikkatli olun, çünkü bir kez sildiğiniz e-postalar geri getirilemez. Hotmail gelen kutusunu temizlemek için bu adımları takip edebilirsiniz.
İçindekiler
1. Adım: İnternet tarayıcınızı açın ve Hotmail’e giriş yapın. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek oturum açın.
2. Adım: Gelen kutunuzdaki e-postaları görüntülemek için “Gelen Kutusu” sekmesine tıklayın.
3. Adım: Silmek istediğiniz e-postaları seçin. Eğer tek bir e-postayı silmek istiyorsanız, o e-postayı tıklayarak seçebilirsiniz. Birden fazla e-postayı seçmek için ise e-postaların yanındaki kutucukları işaretleyin.
4. Adım: Seçtiğiniz e-postaları silmek için “Sil” veya “Çöp Kutusu” simgesine tıklayın. Eğer “Sil” simgesi yoksa, “Çöp Kutusu” simgesini kullanabilirsiniz.
5. Adım: Silme işlemini onaylamak için çıkan uyarı mesajını onaylayın. E-postalarınız kalıcı olarak silinecektir.
Not: Eğer silmek istediğiniz e-postaları geri döndürmek isterseniz, “Çöp Kutusu” sekmesine giderek e-postaları geri alabilirsiniz.
1. Adım: İnternet tarayıcınızı açın ve Hotmail’e giriş yapın. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek oturum açın.
2. Adım: Gelen kutunuzdaki e-postaları görüntülemek için “Gelen Kutusu” sekmesine tıklayın.
3. Adım: Silmek istediğiniz e-postaları seçin. Eğer tüm e-postaları seçmek istiyorsanız, e-postaların yanındaki kutucuğa tıklayın. İstediğiniz e-postaları seçmek için ise e-postaların yanındaki kutucukları işaretleyin.
4. Adım: Seçtiğiniz e-postaları silmek için “Sil” veya “Çöp Kutusu” simgesine tıklayın. Eğer “Sil” simgesi yoksa, “Çöp Kutusu” simgesini kullanabilirsiniz.
5. Adım: Silme işlemini onaylamak için çıkan uyarı mesajını onaylayın. Seçtiğiniz e-postalar kalıcı olarak silinecektir.
Not: Eğer silmek istediğiniz e-postaları geri döndürmek isterseniz, “Çöp Kutusu” sekmesine giderek e-postaları geri alabilirsiniz.
2. Adım: Gelen kutunuzdaki gereksiz e-postaları silin. E-postaları silmek için kutucukları işaretleyip “Sil” veya “Çöp Kutusu” simgesine tıklayabilirsiniz.
3. Adım: E-postaları arşivlemek için “Arşivle” seçeneğini kullanın. Arşivleme, e-postaları gelen kutunuzdan kaldırarak depolama alanınızı boşaltmanıza yardımcı olur.
4. Adım: E-postaları başka bir klasöre taşıyın. Eğer bazı e-postaları saklamak istiyorsanız, yeni bir klasör oluşturarak e-postaları taşıyabilirsiniz.
5. Adım: Eğer gelen kutunuz hala doluysa, Hotmail’in ücretli bir sürümü olan Outlook.com’a geçiş yapmayı düşünebilirsiniz. Outlook.com daha fazla depolama alanı sunar.
2. Adım: Sol taraftaki menüden “Çöp Kutusu” sekmesine tıklayın.
3. Adım: Silinen e-postaların listelendiği sayfada, geri almak istediğiniz e-postayı bulun.
4. Adım: Geri almak istediğiniz e-postayı seçin ve “Geri Al” veya “Gelen Kutusu” simgesine tıklayın.
Not: Eğer “Çöp Kutusu” sekmesinde e-postayı bulamazsanız, e-postanın kalıcı olarak silinmiş olabilir. Bu durumda geri alma işlemi mümkün olmayacaktır.
2. Adım: Gelen kutunuzdaki arşivlemek istediğiniz e-postaları seçin. Birden fazla e-postayı seçmek için e-postaların yanındaki kutucukları işaretleyin.
3. Adım: Seçtiğiniz e-postaları arşivlemek için “Arşivle” veya “Arşivle” simgesine tıklayın.
4. Adım: Arşivleme işlemini onaylamak için çıkan uyarı mesajını onaylayın. E-postalarınız gelen kutunuzdan kaldırılarak arşivlenmiş olacaktır.
Not: Arşivlenen e-postaları istediğiniz zaman “Arşiv” sekmesinden görüntüleyebilirsiniz.
Hotmail Gelen Kutusu Nasıl Silinir?
Gelen Kutusu’na gidin.
İstenmeyen e-postaları seçin.
Sil butonuna tıklayın.
Silinen öğeler klasörüne taşınır.
Silinen öğeleri kalıcı olarak silmek için Silinen öğeler klasörünü boşaltın.
İçindekiler
Hotmail, Microsoft tarafından sunulan ücretsiz bir e-posta hizmetidir. Hotmail kullanıcıları, gelen kutularındaki e-postaları istedikleri zaman silebilirler. Hotmail gelen kutusundaki e-postaları silmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:1. Adım: İnternet tarayıcınızı açın ve Hotmail’e giriş yapın. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek oturum açın.
3. Adım: Silmek istediğiniz e-postaları seçin. Eğer tek bir e-postayı silmek istiyorsanız, o e-postayı tıklayarak seçebilirsiniz. Birden fazla e-postayı seçmek için ise e-postaların yanındaki kutucukları işaretleyin.
5. Adım: Silme işlemini onaylamak için çıkan uyarı mesajını onaylayın. E-postalarınız kalıcı olarak silinecektir.
Hotmail’de Birden Fazla E-Posta Nasıl Silinir?
Eğer Hotmail gelen kutunuzda birden fazla e-postayı aynı anda silmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:1. Adım: İnternet tarayıcınızı açın ve Hotmail’e giriş yapın. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek oturum açın.
3. Adım: Silmek istediğiniz e-postaları seçin. Eğer tüm e-postaları seçmek istiyorsanız, e-postaların yanındaki kutucuğa tıklayın. İstediğiniz e-postaları seçmek için ise e-postaların yanındaki kutucukları işaretleyin.
5. Adım: Silme işlemini onaylamak için çıkan uyarı mesajını onaylayın. Seçtiğiniz e-postalar kalıcı olarak silinecektir.
Hotmail Gelen Kutusu Dolu, Ne Yapmalıyım?
Eğer Hotmail gelen kutunuz doluysa ve yeni e-postalar alamıyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:1. Adım: İnternet tarayıcınızı açın ve Hotmail’e giriş yapın. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek oturum açın.
2. Adım: Gelen kutunuzdaki gereksiz e-postaları silin. E-postaları silmek için kutucukları işaretleyip “Sil” veya “Çöp Kutusu” simgesine tıklayabilirsiniz.
3. Adım: E-postaları arşivlemek için “Arşivle” seçeneğini kullanın. Arşivleme, e-postaları gelen kutunuzdan kaldırarak depolama alanınızı boşaltmanıza yardımcı olur.
4. Adım: E-postaları başka bir klasöre taşıyın. Eğer bazı e-postaları saklamak istiyorsanız, yeni bir klasör oluşturarak e-postaları taşıyabilirsiniz.
5. Adım: Eğer gelen kutunuz hala doluysa, Hotmail’in ücretli bir sürümü olan Outlook.com’a geçiş yapmayı düşünebilirsiniz. Outlook.com daha fazla depolama alanı sunar.
Hotmail’de E-Postalar Nasıl Geri Alınır?
Eğer Hotmail gelen kutunuzdan yanlışlıkla bir e-postayı sildiyseniz veya kaybettinizse, aşağıdaki adımları takip ederek e-postayı geri alabilirsiniz:1. Adım: İnternet tarayıcınızı açın ve Hotmail’e giriş yapın. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek oturum açın.
2. Adım: Sol taraftaki menüden “Çöp Kutusu” sekmesine tıklayın.
3. Adım: Silinen e-postaların listelendiği sayfada, geri almak istediğiniz e-postayı bulun.
4. Adım: Geri almak istediğiniz e-postayı seçin ve “Geri Al” veya “Gelen Kutusu” simgesine tıklayın.
Not: Eğer “Çöp Kutusu” sekmesinde e-postayı bulamazsanız, e-postanın kalıcı olarak silinmiş olabilir. Bu durumda geri alma işlemi mümkün olmayacaktır.
Hotmail’de E-Postalar Nasıl Arşivlenir?
Eğer Hotmail gelen kutunuzdaki e-postaları arşivlemek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:1. Adım: İnternet tarayıcınızı açın ve Hotmail’e giriş yapın. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek oturum açın.
2. Adım: Gelen kutunuzdaki arşivlemek istediğiniz e-postaları seçin. Birden fazla e-postayı seçmek için e-postaların yanındaki kutucukları işaretleyin.
3. Adım: Seçtiğiniz e-postaları arşivlemek için “Arşivle” veya “Arşivle” simgesine tıklayın.
4. Adım: Arşivleme işlemini onaylamak için çıkan uyarı mesajını onaylayın. E-postalarınız gelen kutunuzdan kaldırılarak arşivlenmiş olacaktır.
Not: Arşivlenen e-postaları istediğiniz zaman “Arşiv” sekmesinden görüntüleyebilirsiniz.
Hotmail Gelen Kutusu Nasıl Silinir? |
1. Gelen Kutusu’na gidin. |
2. İstenmeyen e-postaları seçin. |
3. Sil butonuna tıklayın. |
4. Silinen öğeler klasörüne taşınır. |
5. Silinen öğeleri kalıcı olarak silmek için Silinen öğeler klasörünü boşaltın. |
Gelen Kutusu’na gidin.
İstenmeyen e-postaları seçin.
Sil butonuna tıklayın.
Silinen öğeler klasörüne taşınır.
Silinen öğeleri kalıcı olarak silmek için Silinen öğeler klasörünü boşaltın.