zeberus1234
Yeni Üye
Makale Başlıkları Hide
- Nasıl Messenger’a Giriş Yapabilirim?
- Messenger’a Giriş Yapamıyorum, Ne Yapmalıyım?
- Messenger’a Giriş Yapmak İçin Facebook Hesabım Olması Gerekiyor Mu?
- Messenger’a Giriş Yaparken “Hesabın Kilitlendi” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
- Messenger’a Giriş Yaparken “Doğrulama Kodu” İstiyor, Ne Yapmalıyım?
- Messenger’a Giriş Yaparken “Güvenlik Kodu” İstiyor, Ne Yapmalıyım?
- Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Geçici Olarak Devre Dışı Bırakıldı” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
- Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Erişimi Reddedildi” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
- Messenger’a Giriş Yapmak İçin Hangi Tarayıcıları Kullanabilirim?
- Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Kullanılamaz Durumda” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
- Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Geçici Olarak Kilitlendi” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
- Messenger’a Giriş Yaparken “Bağlantı Sağlanamadı” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
- Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Silindi” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
- Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Askıya Alındı” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
- Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Kapatıldı” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
- Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Şüpheli” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
- Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Engellendi” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
- Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Kısıtlandı” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
- How Do İ Log İn To Messenger?
Messenger‘a nasıl giriş yapabilirim? Facebook hesabınızla giriş yaparak Messenger‘a erişebilirsiniz. Facebook hesabınız yoksa önce bir hesap oluşturmanız gerekiyor. Hesap oluşturduktan sonra Messenger uygulamasını indirip açın. Giriş yap seçeneğine tıklayın ve Facebook hesabınızla giriş yapın. Eğer Messenger‘a telefon numaranızla kayıt olduysanız, telefon numaranızla da giriş yapabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız, şifre sıfırlama seçeneğini kullanarak yeni bir şifre belirleyebilirsiniz. Giriş yaparak Messenger uygulamasını kullanmaya başlayabilirsiniz.
İçindekiler
Mesajlaşma uygulamasını indirin.
Facebook Messenger web sitesine gidin.
Facebook Messenger QR kodunu tarayın.
Facebook Messenger hesabınızı oluşturun.
Facebook Messenger hesabınızı şifreleyin.
İçindekiler
Nasıl Messenger’a Giriş Yapabilirim?
Messenger’a giriş yapmak için öncelikle Facebook hesabınızın olması gerekir. Hesabınız varsa, Facebook ana sayfasından Messenger’a tıklayabilirsiniz. Mobil cihaz kullanıyorsanız, Messenger uygulamasını indirin ve Facebook hesabınızla oturum açın.
Messenger’a Giriş Yapamıyorum, Ne Yapmalıyım?
Öncelikle, doğru kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapmaya çalıştığınızdan emin olun. Şifreniz yanlışsa, şifrenizi sıfırlayarak yeniden deneyebilirsiniz. Ayrıca, internet bağlantınızın çalıştığından emin olun.
Messenger’a Giriş Yapmak İçin Facebook Hesabım Olması Gerekiyor Mu?
Evet, Messenger kullanabilmek için bir Facebook hesabınızın olması gerekir. Facebook hesabınızı oluşturduktan sonra Messenger’a giriş yapabilirsiniz.
Messenger’a Giriş Yaparken “Hesabın Kilitlendi” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
Bu hatayı alırsanız, hesabınızın güvenliği açısından Facebook hesabınızı kontrol etmeniz gerekmektedir. Hesabınızın kilitlenmesinin nedeni, hesabınızın güvenliğiyle ilgili bir sorun olabilir.
Messenger’a Giriş Yaparken “Doğrulama Kodu” İstiyor, Ne Yapmalıyım?
Messenger’a giriş yaparken doğrulama kodu istenirse, Facebook hesabınızın güvenliği için yapılır. Doğrulama kodunu telefon numaranıza veya e-postanıza gönderilir. Kodu girin ve hesabınıza giriş yapabilirsiniz.
Messenger’a Giriş Yaparken “Güvenlik Kodu” İstiyor, Ne Yapmalıyım?
Güvenlik kodu, hesabınızı korumak için kullanılan bir güvenlik özelliğidir. Eğer Messenger’a giriş yaparken güvenlik kodu istenirse, size gönderilen kodu girerek hesabınıza giriş yapabilirsiniz.
Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Geçici Olarak Devre Dışı Bırakıldı” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
Bu hatayı alırsanız, hesabınızın geçici olarak devre dışı bırakıldığı anlamına gelir. Hesabınızın neden devre dışı bırakıldığını öğrenmek için Facebook yardım sayfasını ziyaret edin.
Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Erişimi Reddedildi” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
Bu hatayı alırsanız, Facebook hesabınızın erişimi reddedilmiş demektir. Hesabınızın neden erişimi reddedildiğini öğrenmek için Facebook yardım sayfasını ziyaret edin.
Messenger’a Giriş Yapmak İçin Hangi Tarayıcıları Kullanabilirim?
Messenger’a giriş yapmak için Chrome, Firefox, Safari veya Internet Explorer gibi birçok tarayıcıyı kullanabilirsiniz.
Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Kullanılamaz Durumda” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
Bu hatayı alırsanız, Facebook hesabınızın kullanılamaz durumda olduğu anlamına gelir. Hesabınızın neden kullanılamaz durumda olduğunu öğrenmek için Facebook yardım sayfasını ziyaret edin.
Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Geçici Olarak Kilitlendi” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
Bu hatayı alırsanız, hesabınızın geçici olarak kilitlendiği anlamına gelir. Hesabınızın neden kilitlendiğini öğrenmek için Facebook yardım sayfasını ziyaret edin.
Messenger’a Giriş Yaparken “Bağlantı Sağlanamadı” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
Bu hatayı alırsanız, internet bağlantınızda bir sorun olabilir. İnternet bağlantınızın çalıştığından emin olun ve tekrar deneyin.
Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Silindi” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
Bu hatayı alırsanız, Facebook hesabınızın silindiği anlamına gelir. Hesabınızın neden silindiğini öğrenmek için Facebook yardım sayfasını ziyaret edin.
Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Askıya Alındı” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
Bu hatayı alırsanız, Facebook hesabınızın askıya alındığı anlamına gelir. Hesabınızın neden askıya alındığını öğrenmek için Facebook yardım sayfasını ziyaret edin.
Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Kapatıldı” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
Bu hatayı alırsanız, Facebook hesabınızın kapatıldığı anlamına gelir. Hesabınızın neden kapatıldığını öğrenmek için Facebook yardım sayfasını ziyaret edin.
Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Şüpheli” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
Bu hatayı alırsanız, Facebook hesabınızın şüpheli olduğu anlamına gelir. Hesabınızın neden şüpheli olduğunu öğrenmek için Facebook yardım sayfasını ziyaret edin.
Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Engellendi” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
Bu hatayı alırsanız, Facebook hesabınızın engellendiği anlamına gelir. Hesabınızın neden engellendiğini öğrenmek için Facebook yardım sayfasını ziyaret edin.
Messenger’a Giriş Yaparken “Hesap Kısıtlandı” Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
Bu hatayı alırsanız, Facebook hesabınızın kısıtlandığı anlamına gelir. Hesabınızın neden kısıtlandığını öğrenmek için Facebook yardım sayfasını ziyaret edin.
How Do İ Log İn To Messenger?
Mesajlaşma uygulamasını açın. |
Facebook hesabınızla giriş yapın. |
Telefon numaranızla da giriş yapabilirsiniz. |
Şifrenizi girin ve oturum açın. |
Profil fotoğrafınıza dokunun ve mesajlaşmayı başlatın. |
Mesajlaşma uygulamasını indirin.
Facebook Messenger web sitesine gidin.
Facebook Messenger QR kodunu tarayın.
Facebook Messenger hesabınızı oluşturun.
Facebook Messenger hesabınızı şifreleyin.