İbrahim Betil Kimdir - İbrahim Betil Resimleri - İbrahim Betil Biyografisi - İbrahim Betil Hakkında
1944. İstanbul. Robert Kolej Yüksek Okulu mezunu . Sınai ve Mali piyasalarda uzun yıllar yöneticilik yaptı. Bankacılık mesleği sırasında
· çeşitli bankaların Genel Müdürlük, Yönetim Kurulu üyeliği ve Başkanlığını,
· Türkiye ve yurtdışında bankaların kuruculuğunu yaptı.
· Çeşitli Leasing, şirketini kurmuştur.
Türkiye'nin eğitim yaşamıyla yakından ilgilenmektedir.
· ENKA Okullarının Kurucusu ve Mütevelli Heyet başkanıdır.
· Türkiye Eğitim Gönülllüleri Vakfı kurucularındandır ve halen bu vakfın Yönetim Kurulu Başkanıdır.
· Bunların dışında pekçok Okulun /Eğitim Vakfının kurucusu, Yönetim Kurulu üyesi veya Başkanıdır.
ayrıca
· Bir özel televizyon kanalında 15 günde bir Mercek isimli Ekonomi programı ve
· Açık Radyo'da Ağustos Böceği programıyla Dünyadan Çocuk Şarkıları ve Çocuk Müziği'nden seçtiklerini çocuklarla birlikte sunmaktadır.
1944. İstanbul. Robert Kolej Yüksek Okulu mezunu . Sınai ve Mali piyasalarda uzun yıllar yöneticilik yaptı. Bankacılık mesleği sırasında
· çeşitli bankaların Genel Müdürlük, Yönetim Kurulu üyeliği ve Başkanlığını,
· Türkiye ve yurtdışında bankaların kuruculuğunu yaptı.
· Çeşitli Leasing, şirketini kurmuştur.
Türkiye'nin eğitim yaşamıyla yakından ilgilenmektedir.
· ENKA Okullarının Kurucusu ve Mütevelli Heyet başkanıdır.
· Türkiye Eğitim Gönülllüleri Vakfı kurucularındandır ve halen bu vakfın Yönetim Kurulu Başkanıdır.
· Bunların dışında pekçok Okulun /Eğitim Vakfının kurucusu, Yönetim Kurulu üyesi veya Başkanıdır.
ayrıca
· Bir özel televizyon kanalında 15 günde bir Mercek isimli Ekonomi programı ve
· Açık Radyo'da Ağustos Böceği programıyla Dünyadan Çocuk Şarkıları ve Çocuk Müziği'nden seçtiklerini çocuklarla birlikte sunmaktadır.