İlkoğretim Takdir Teşekkur Hesapla 20242024
İlkoğretim Okulları İcin Takdir Teşekkur Hesaplama
Sevgili oğrenciler 20241 ve 2024 Eğitim oğretim yılınında sonuna geldiniz Okulların kapanmasına bir kac gun kala tum oğrencilerimizin merak ettiği bir konu acaba takdir yada teşekkur aldımmı kac puanla Takdir teşekkur belgesi alınır hemen merakınızı giderebilirsiniz işte sizlere İlkoğetim Takdir Teşekkur Hesaplama Formulu
Yeni sistemde takdir ve teşekkur hesaplanması şu şekilde yapılır:
Donem sonunda her dersin ortalaması alınarak dersin haftalık ders saati ile carpılır Daha sonra Carpım sonucları derslerin haftalık ders saatleri toplamına bolunur
Cıkan sonuc:
4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarda puan ortalaması Turkce dersinden 55,00, diğer derslerin her Birinden 45,00 puandan aşağı olmamak şartı ile tum derslerin donem Ağırlıklı puan ortalaması
70 0084 99 olanlar Teşekkur,
85,00 puan ve yukarı olanlar Takdirname verilir
Online Takdir Teşekkur hesaplama
Tum oğrencilerimize iyi tatiller dileriz Başarılarınız daim olur inşallah
İlkoğretim Okulları İcin Takdir Teşekkur Hesaplama
Sevgili oğrenciler 20241 ve 2024 Eğitim oğretim yılınında sonuna geldiniz Okulların kapanmasına bir kac gun kala tum oğrencilerimizin merak ettiği bir konu acaba takdir yada teşekkur aldımmı kac puanla Takdir teşekkur belgesi alınır hemen merakınızı giderebilirsiniz işte sizlere İlkoğetim Takdir Teşekkur Hesaplama Formulu
Yeni sistemde takdir ve teşekkur hesaplanması şu şekilde yapılır:
Donem sonunda her dersin ortalaması alınarak dersin haftalık ders saati ile carpılır Daha sonra Carpım sonucları derslerin haftalık ders saatleri toplamına bolunur
Cıkan sonuc:
4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarda puan ortalaması Turkce dersinden 55,00, diğer derslerin her Birinden 45,00 puandan aşağı olmamak şartı ile tum derslerin donem Ağırlıklı puan ortalaması
70 0084 99 olanlar Teşekkur,
85,00 puan ve yukarı olanlar Takdirname verilir
Online Takdir Teşekkur hesaplama
Tum oğrencilerimize iyi tatiller dileriz Başarılarınız daim olur inşallah